Dodaj Ekstrakt z Kiwi do koszyka zakupowego, WPISZ KOD: KIWI i ciesz się zakupami -3% w dół

Producenci
Blog kategorie

Olej Jojoba Nierafinowane 5l Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Nierafinowane 5l Zrób Swój  Kosmetyk
Olej Jojoba Nierafinowane 5l Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: brak towaru

Cena: 599,00 zł

Olej Jojoba Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Jojoba Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: brak towaru

Cena: 599,00 zł

Wosk sojowy do świec 22,68kg Zrób Swój Kosmetyk

Wosk sojowy  do świec 22,68kg  Zrób Swój Kosmetyk
Wosk sojowy do świec 22,68kg Zrób Swój Kosmetyk

Naturalny w 100% wosk roślinny produkowany w USA przez koncern Cargill. Wosk sojowy z niewielką ilością dodatków w postaci olejów roślinnych jest ekologiczny i biodegradowalny.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 618,86 zł 638,00 zł
szt.
  • promocja

Glinka zielona ciemna Montmorillonite 25kg

Glinka zielona ciemna Montmorillonite 25kg
Glinka zielona ciemna Montmorillonite 25kg

Glinka zielona ciemna Montmorillonite 

Dostępność: brak towaru

Cena: 642,00 zł

Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Rycynowy Rafinowany  25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej rycynowy jest pozyskiwany z nasion rośliny o nazwie rącznik pospolity występującej w Indiach i Afryce. Jest bardzo popularny i stosowany na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym jako składnik kremów, mydeł, masek, pomadek czy błyszczyków.

Dostępność: brak towaru

Cena: 669,00 zł

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z Pestek Winogron  Rafinowany 25kg
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z Pestek Winogron działa odżywczo, regenerująco, antyoksydacyjnie

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 689,00 zł
szt.

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej ze słodkich Migdałów Rafinowany - oczyszczony

Olej ze słodkich migdałów firmy Zrób Swój Kosmetyk powstaje w wyniku tłoczenia zimno słodkich migdałów, następnie poddawany jest procesowi rafinacji Olej zawiera wiele nienasyconych kwasów tłuszczowych, dlatego zalicza się do olejów półschnących. W skład oleju wchodzą niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe (NNKT) jak kwas olejowy (65- 68%), kwas linolowy (24- 26%) oraz wyższe kwasy tłuszczowe: palmitynowy (6-8%), stearynowy (1-2%).

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 806,55 zł 849,00 zł
szt.
  • promocja

Masło Kakaowe Dezodoryzowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Kakaowe Dezodoryzowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Masło Kakaowe Dezodoryzowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło kakaowe łupane 1kg

INCI: Theobroma Cacao

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 1 299,00 zł
szt.

Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło kakaowe łupane 25kg

INCI: Theobroma Cacao

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 1 550,00 zł
szt.

Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg

Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg
Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: brak towaru

Cena: 1 623,70 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl