Dodaj Dowolną Świece Sojową, do koszyka zakupowego, WPISZ KOD: WOSK i ciesz się zakupami -10% w dół

Producenci
Blog kategorie

Olej ze słonecznika rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej ze słonecznika rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej ze słonecznika rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 217,80 zł 242,00 zł
szt.
  • promocja

Olej z nasion Bawełny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z nasion Bawełny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z nasion Bawełny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Głów­nie poleca się go do sto­so­wa­nia na skórę wraż­liwą i aler­giczną, jed­nak naj­czę­ściej sto­so­wany jest do prze­su­szo­nych, łam­li­wych i spu­szo­nych wło­sów. Lista zasto­so­wań i dzia­łań tego cudow­nego olejku jest bar­dzo długa.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 194,75 zł 205,00 zł
szt.
  • promocja

Olej Avocado (Awokado) Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Avocado (Awokado) Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Avocado (Awokado) Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z avocado łatwo wchłania się w skórę i wnika w jej głębsze warstwy. Jest źródłem 7 witamin (A-B-D-E-H-K-PP), nienasyconych kw. tłuszczowych, substancji mineralnych i p

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 175,00 zł
szt.

Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejkiem jest środkiem wyjątkowo delikatnym i nadaje się także do pielęgnacji wrażliwej skóry noworodków.
Olej bez problemu pozwala się rozprowadzać na skórze, nie pozostawiając efektu tłustości. Szczególnie polecany do skóry suchej, wrażliwej i starzejącej się, neutralny i do masażu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 158,00 zł
szt.

Olej Rycynowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Rycynowy Rafinowany  4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Rycynowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej rycynowy 

Ricinus Communis Seed Oil

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 152,00 zł
szt.

Olej Ryżowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 145,00 zł
szt.

Olej z pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek moreli rafinowany 4kg polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.

 

 

 

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 136,00 zł
szt.

Olej z pestek Brzoskwini Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek Brzoskwini Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek Brzoskwini Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Gatunek rośliny należący do rodziny różowatych.  Najprawdopodobniej roślina pochodzi z północno-wschodnich i środkowych Chin. Występuję tylko w odmianie uprawnej. Drzew brzoskwini rośnie do 6 metrów wysokości i  średnio żyję do 30 lat. Owoce brzoskwini o masie 100-200 są koloru żółtego z miejscowymi czerwonymi rumieńcami. W środku owocu znajduję się pestka z której otrzymuję się jasnożółty olej roślinny o dość rzadkiej konsystencji.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 132,00 zł
szt.

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 119,59 zł
szt.

Gliceryna Roślinna 99,55% 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Gliceryna Roślinna 99,55% 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Gliceryna Roślinna 99,55% 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Gliceryna stosowana w kosmetykach zapobiega wysychaniu, umożliwia dobre rozprowadzanie się kosmetyku na skórze, ma działanie nawilżające, nadaje emulsji gładkość.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 94,98 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl