Dodaj Dowolną Świece Sojową, do koszyka zakupowego, WPISZ KOD: WOSK i ciesz się zakupami -10% w dół

Olej z Pestek winogron Rafinowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z Pestek winogron Rafinowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Pestek winogron Rafinowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 37,99 zł
szt.

Ekstrakt olejowy z płatków róży do cery suchej, dojrzałej i naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt olejowy z płatków róży do cery suchej, dojrzałej i naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt olejowy z płatków róży do cery suchej, dojrzałej i naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Macerat z płatków róży firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów róży w oleju słonecznikowym. Polecany jest do stosowania na skórę suchą, dojrzałą oraz naczynkową.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,90 zł
szt.

Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej  50ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z kocanki piaskowej firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki włoskiej w oleju słonecznikowym.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 9,90 zł
szt.

Olej z pestek winogron Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek winogron Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron bogaty  NNKT  kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA). Dzięki wysokiej zawartości kwasów  uelastycznia skórę, a włosy czyni bardziej błyszczącymi i zdrowiej wyglądającymi

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 6,40 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl