Dodaj Dowolną Świece Sojową, do koszyka zakupowego, WPISZ KOD: WOSK i ciesz się zakupami -10% w dół

Olej Ryżowy Rafinowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy Rafinowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy Rafinowany 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 40,99 zł
szt.

Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 19,99 zł
szt.

Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej  50ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z kocanki piaskowej firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki włoskiej w oleju słonecznikowym.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 9,90 zł
szt.

Olej Makadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Makadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej Makadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej makadamia wykazuje świetne właściwości regenerujące skóry, jest doskonale tolerowany, wchłaniany, służy do pielęgnacji skóry starzejącej się, delikatnej, wrażliwej, alergicznej. Polecany jest do stosowania po kąpieli słonecznej, łagodząc podrażnienia.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 9,59 zł
szt.

Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Macerat z Dziurawca 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym. W tym przypadku użyto do tego oleju ze słonecznika Zawiera hyperycynę - jest czerwonym barwnikiem nadając mu czerwonawą barwę.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 8,72 zł 8,99 zł
szt.
  • promocja
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl