Dodaj Dowolną Świece Sojową, do koszyka zakupowego, WPISZ KOD: WOSK i ciesz się zakupami -10% w dół

Olejek Brzozowy 100% Cera Dojrzała 10ml Nanga

Olejek Brzozowy 100% Cera Dojrzała 10ml Nanga
Olejek Brzozowy 100% Cera Dojrzała 10ml Nanga

Olejek posiada silne działanie antybakteryjne, przeciwgrzybicze i przeciwroztoczowe. Świetnie więc nadaje się do oczyszczania skóry i wspomagania kuracji jej schorzeń różnego pochodzenia.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 11,59 zł
szt.

Olej z Bluszczu 200ml Na cellulit i Suchą cerę Zrób Swój Kosmetyk

Olej z Bluszczu 200ml Na cellulit i Suchą cerę Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Bluszczu 200ml Na cellulit i Suchą cerę Zrób Swój Kosmetyk

Olej z bluszczu powstaje metodą maceracji liści Hedera helix w oleju słonecznikowym (Helianthus annuus).

Dostępność: brak towaru

Cena: 27,99 zł

Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Macerat z Dziurawca 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym. W tym przypadku użyto do tego oleju ze słonecznika Zawiera hyperycynę - jest czerwonym barwnikiem nadając mu czerwonawą barwę.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 8,72 zł 8,99 zł
szt.
  • promocja

Olej jojoba golden zimnotłoczony 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej jojoba golden zimnotłoczony 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej jojoba golden zimnotłoczony 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba złoty zimnotłoczony

INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 43,99 zł
szt.

Olej (macerat) z nagietka na trądzik 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) z nagietka na trądzik 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) z nagietka na trądzik 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek z nagietka wykazuje właściwości toniczne, sudorystyczne, emmenagogiczne i antyspasmodyczne. Dzięki nim stosowany jest często do celów pielęgnacji i leczenia skóry ciała. Można go także spotkać jako jeden ze składników wielu preparatów dermatologicznych oraz kosmetyków naturalnych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 19,80 zł
szt.

Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) z dziurawca 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 19,99 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl