Producenci

Glukozyd Decylowy 500g Zrób Swój Kosmetyk

Glukozyd Decylowy 500g Zrób Swój Kosmetyk
Glukozyd Decylowy 500g Zrób Swój Kosmetyk

Środek powierzchniowo-czynny, mający w swojej budowie cząsteczki cukru prostego. Glukozyd decylowy otrzymuje się z glukozy i alkoholi tłuszczowych pochodzących z oleju kokosowego. Jest to delikatny i skuteczny detergent biodegradowalny o charakterze niejonowym.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 16,59 zł
szt.

Glukozyd laurylowy Lauryl Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk

Glukozyd laurylowy Lauryl Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk
Glukozyd laurylowy Lauryl Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk

Glukozyd laurylowy jest to niejonowy środek powierzchniowo czynny, wytwarzany z naturalnych surowców. Wykazuje bardzo łagodne działania dla skóry i łatwo ulega biodegradacji.

Dostępność: brak towaru

Cena: 22,98 zł

Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 250g Zrób Swój Kosmetyk

Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 250g Zrób Swój Kosmetyk
Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 250g Zrób Swój Kosmetyk

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 19,19 zł 23,99 zł
szt.
  • promocja

Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 500g Zrób Swój Kosmetyk

 Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 500g Zrób Swój Kosmetyk
Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 500g Zrób Swój Kosmetyk

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 35,19 zł 43,99 zł
szt.
  • promocja

Betaina Kokosowa Kokoamidopropylobetaina 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Betaina Kokosowa Kokoamidopropylobetaina 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Betaina Kokosowa Kokoamidopropylobetaina 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Betaina kokamidopropylowa należy do grupy łagodnych, amfoterycznych detergentów. Jest doskonale tolerowana przez skórę i błony śluzowe, wykazuje dobre właściwości myjące, pianotwórcze, antystatyczne, przeciwbakteryjne oraz delikatnie natłuszcza.

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 18,69 zł 21,99 zł
szt.
  • promocja

PEG-7 Glyceryl Cocoate Stabilizator Emulsji 200g Zrób Swój Kosmetyk

PEG-7 Glyceryl Cocoate  Stabilizator Emulsji 200g  Zrób Swój Kosmetyk
PEG-7 Glyceryl Cocoate Stabilizator Emulsji 200g Zrób Swój Kosmetyk

Wspomaga również działanie głównego emulgatora, który warunkuje powstawanie emulsji, poprzez połączenie fazy wodnej i olejowej. Emulsja to forma fizykochemiczna do której należą np. kremy czy balsamy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,79 zł 11,99 zł
szt.
  • promocja

Poliglukozyd Kokosowy Coco Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk

Poliglukozyd Kokosowy Coco Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk
Poliglukozyd Kokosowy Coco Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk

Wykorzystywany jako emulgator, środek pianotwórczy, czy naturalny detergent. Jest bardzo łagodny dla skóry, nie powoduje podrażnień nawet przy delikatnej cerze.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,99 zł 13,99 zł
szt.
  • promocja
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl