Producenci

Olej z Kwiatu Lawendy do cery problematycznej 100ml BioPlant

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 2 - 7 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 13,99 zł 13.99
ilość szt.
Zyskujesz 13 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 3.33333
Producent: BioPlant
Kod produktu: 5904139980279
Pin It

Opis

Olej lawendowy działa  przeciwzapalnie, antyseptycznie, dezodorująco. Zapobiega cellulitis i wspomaga leczenie rozstępów oraz trądziku, poprawiają krążenie krwi, zmniejszają łojotok i przyspieszają gojenie krostek i grudek przy zapaleniu łojotokowym, zapaleniu mieszków włosowych i trądziku.

 

Jak stosować: kilka kropli wsmaruj w skórę, olej możesz również dodać do ulubionego kremu.

Sugerowane stężenie: 1-100%

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Lavandula officinalis Flower Extract

 

 

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl