Producenci

Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 72,90 zł 81,00 zł
szt.
  • promocja

Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,49 zł 14,99 zł
szt.
  • promocja

Wosk migdałowy 50g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk migdałowy 50g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk migdałowy 50g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk migdałowy jest wytwarzany z oleju migdałowego. Jest szczególnie korzystny dla skóry suchej. może być stosowany do produktów wegańskich (dobry zamiennik za wosk pszczeli).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 6,45 zł 7,59 zł
szt.
  • promocja

Wosk Migdałowy 100g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk Migdałowy 100g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk Migdałowy 100g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk migdałowy jest wytwarzany z oleju migdałowego. Jest szczególnie korzystny dla skóry suchej. może być stosowany do produktów wegańskich (dobry zamiennik za wosk pszczeli).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,19 zł 11,99 zł
szt.
  • promocja

Witamina E Octan Tokoferolu 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E Octan Tokoferolu 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Witamina E Octan Tokoferolu 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E w kosmetykach hamuje procesy starzenia się skóry, związane z niszczącym działaniem aktywnych form tlenu (wolne rodniki). Tokoferol działając na komórki naskórka bierze udział w usuwaniu zewnętrznych objawów starzenia skóry.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 47,69 zł 52,99 zł
szt.
  • promocja

Trimoist™ KMF Substancja Nawilżająca i Przeciwzmarszczkowa 10g

Trimoist™ KMF Substancja Nawilżająca i Przeciwzmarszczkowa 10g
Trimoist™ KMF Substancja Nawilżająca i Przeciwzmarszczkowa 10g

Trimoist™ KMF to innowacyjny produkt firmy Mibelle Biochemistry, który jest mieszanką lipidów blaszkowych, glukanu, humuktenów i substancji przeciwstarzeniowej karnozyny. Trimoist to substancja, która  poprawia nawilżenie, nawodnienie skóry oraz jej elastyczność, gładkość i jędrność.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 14,92 zł 19,99 zł
szt.
  • promocja

Tens'up Efekt Liftingu 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Tens'up Efekt Liftingu 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Tens'up Efekt Liftingu 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Tens'up to unikalna trójwymiarowa, hydrokoloidalna matryca polisacharydów z dwóch gatunków roślin cykorii podróżnik i tary. Cukry występujące w korzeniach roślin wiążą wodę, co sprawia, że skóra staje napięta, pobudzając fibroblasty do produkcji kolagenu. Na powierzchni skóry tworzy się filmy, uwalniane zostają oligasacharydy w głąb skóry dając natychmiastowy efekt liftingu.

Dostępność: brak towaru

Cena: 7,19 zł 7,99 zł
  • promocja

Stearyna Stabilizator Emulsji 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Stearyna Stabilizator Emulsji 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Stearyna Stabilizator Emulsji 1kg Zrób Swój Kosmetyk

W kosmetykach jest on używany do emulgowania, zagęszczania i stabilizacji emulsji a także jako składnik o działaniu nawilżającym i ochronnym. 

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 15,38 zł 20,99 zł
szt.
  • promocja

Stearyna SA Stabilizator Emulsji 500g ZSK

Stearyna SA Stabilizator Emulsji 500g ZSK
Stearyna SA Stabilizator Emulsji 500g ZSK

W kosmetykach jest on używany do emulgowania, zagęszczania i stabilizacji emulsji a także jako składnik o działaniu nawilżającym i ochronnym. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 9,59 zł 19,99 zł
szt.
  • promocja

Skwalan z Trzciny Cukrowej -Ultra Lekki Olej- 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Skwalan z Trzciny Cukrowej -Ultra Lekki Olej- 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Skwalan z Trzciny Cukrowej -Ultra Lekki Olej- 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Skwalan doskonale przenika przez naskórek do głębszych warstw skóry, nawilża i stymuluje komórki do samoregeneracji. Skóra po kuracji kosmetykami zawierającymi skwalan ujędrnia się i wygładza, zmarszczki spłycają się, nabiera "blasku".

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,41 zł 13,79 zł
szt.
  • promocja

Skwalan z Trzciny Cukrowej -Ultra Lekki Olej- 100ml Zrób Swój Kosmetyk

Skwalan z Trzciny Cukrowej -Ultra Lekki Olej- 100ml Zrób Swój Kosmetyk
Skwalan z Trzciny Cukrowej -Ultra Lekki Olej- 100ml Zrób Swój Kosmetyk

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego i chemicznego (Raw Material) : Skwalan z trzciny cukrowej / NeossanceTM Squalane
INCL : Squalane

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 21,23 zł 23,59 zł
szt.
  • promocja

Skwalan z Oliwek 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Skwalan z Oliwek 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Skwalan z Oliwek 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Skwalan z Oliwek 100% naturalny skwalan, pozyskiwany z oliwek. Bezbarwny, bezzapachowy, przezroczysty olej, zaliczany jest do olei lekkich

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 16,73 zł 18,59 zł
szt.
  • promocja

Proteiny Owsiane 30g -Do włosów i twarzy- Zrób Swój Kosmetyk

Proteiny Owsiane 30g -Do włosów i twarzy- Zrób Swój Kosmetyk
Proteiny Owsiane 30g -Do włosów i twarzy- Zrób Swój Kosmetyk

Hydrolizat z owsa  zalecane jest do kosmetyków o działaniu kondycjonującym i regenerującym nie tylko dla skóry, ale również na włosy. W badaniach nad kosmetycznym działaniem hydrolizowanych proitein owsianych oceniono działanie nawilżające emulsji O/W zawierającej 1% hydrolizatu protein. Wyniki wykazały, że emulsja zawierająca proteiny znacznie zwiększyła natychmiastową elastyczność

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 8,29 zł 10,59 zł
szt.
  • promocja

Pronalen-Zmniejsza Sebum i Przebarwienia- Chroni Skórę przed Smogiem-10ml Zrób Swój Kosmetyk

Pronalen-Zmniejsza Sebum i Przebarwienia- Chroni Skórę przed Smogiem-10ml Zrób Swój Kosmetyk
Pronalen-Zmniejsza Sebum i Przebarwienia- Chroni Skórę przed Smogiem-10ml Zrób Swój Kosmetyk

PRONALEN BIO-PROTECT to wodno-rozpuszczalny, standaryzowany ekstrakt z żeń-szenia, jabłka, brzoskwini, pszenicy jęczmienia, który zabezpiecza powierzchnię skóry i włosów przed uszkodzeniem wywołanym przez toksyczne substancje, takie jak metale ciężkie, gazy i promieniowanie UV.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 7,55 zł 8,39 zł
szt.
  • promocja

Poliglukozyd Kokosowy Coco Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk

Poliglukozyd Kokosowy Coco Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk
Poliglukozyd Kokosowy Coco Glucoside 500g Zrób Swój Kosmetyk

Wykorzystywany jako emulgator, środek pianotwórczy, czy naturalny detergent. Jest bardzo łagodny dla skóry, nie powoduje podrażnień nawet przy delikatnej cerze.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,99 zł 13,99 zł
szt.
  • promocja

Pigment do mydła MIKA Zielony 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA Zielony 10ml ZSK
Pigment do mydła MIKA Zielony 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA

  • kolor: Zielony
  • pojemność: 10ml

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,39 zł 5,99 zł
szt.
  • promocja

Pigment do mydła MIKA Różowy 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA Różowy 10ml ZSK
Pigment do mydła MIKA Różowy 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA

  • kolor: Różowy
  • pojemność: 10ml

Dostępność: brak towaru

Cena: 5,39 zł 5,99 zł
  • promocja

Pigment do mydła MIKA Niebieski 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA Niebieski 10ml ZSK
Pigment do mydła MIKA Niebieski 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA

  • kolor: Niebieski
  • pojemność: 10ml

Dostępność: brak towaru

Cena: 5,39 zł 5,99 zł
  • promocja

Pigment do mydła MIKA Fioletowy 10ml

Pigment do mydła MIKA Fioletowy 10ml
Pigment do mydła MIKA Fioletowy 10ml

Pigment do mydła MIKA

  • kolor: Fioletowy
  • pojemność: 10ml

Dostępność: brak towaru

Cena: 5,39 zł 5,99 zł
  • promocja

Pigment do mydła MIKA Bordowy 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA Bordowy 10ml ZSK
Pigment do mydła MIKA Bordowy 10ml ZSK

Pigment do mydła MIKA

  • kolor: Bordowy
  • pojemność: 10ml

Dostępność: brak towaru

Cena: 5,39 zł 5,99 zł
  • promocja

PEG-7 Glyceryl Cocoate Stabilizator Emulsji 200g Zrób Swój Kosmetyk

PEG-7 Glyceryl Cocoate  Stabilizator Emulsji 200g  Zrób Swój Kosmetyk
PEG-7 Glyceryl Cocoate Stabilizator Emulsji 200g Zrób Swój Kosmetyk

Wspomaga również działanie głównego emulgatora, który warunkuje powstawanie emulsji, poprzez połączenie fazy wodnej i olejowej. Emulsja to forma fizykochemiczna do której należą np. kremy czy balsamy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,79 zł 11,99 zł
szt.
  • promocja

Olivem 1000 emulgator do kremu - 100g Zrób Swój Kosmetyk

Olivem 1000 emulgator do kremu - 100g Zrób Swój Kosmetyk
Olivem 1000 emulgator do kremu - 100g Zrób Swój Kosmetyk

OlIVEM 1000 niejonowy emulgator do tworzenia emulsji typu „olej w wodzie”. Preparat wyprodukowany tylko z naturalnych surowców ( min. Oliwa z oliwek), dopuszczony przez organizacje certyfikujące (ECO CERT) jako emulgator przy produkcji kosmetyków ekologicznych. Nie wymaga dodatków stabilizujących.

Dostępność: brak towaru

Cena: 35,78 zł 39,75 zł
  • promocja

Olivem 1000 - 25g Zrób Swój Kosmetyk

Olivem 1000 - 25g Zrób Swój Kosmetyk
Olivem 1000 - 25g Zrób Swój Kosmetyk

OlIVEM 1000 niejonowy emulgator do tworzenia emulsji typu „olej w wodzie”. Preparat wyprodukowany tylko z naturalnych surowców ( min. Oliwa z oliwek), dopuszczony przez organizacje certyfikujące (ECO CERT) jako emulgator przy produkcji kosmetyków ekologicznych. Nie wymaga dodatków stabilizujących.

Dostępność: brak towaru

Cena: 8,63 zł 9,59 zł
  • promocja

Olejek Jojoba Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olejek Jojoba Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 17,99 zł 19,99 zł
szt.
  • promocja
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl