Zrób zakupy za 200zł i ciesz się wysyłką za jedyne 5zł

Producenci
Receptury i przepisy

Olej z Czarnuszki nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

 Olej z Czarnuszki nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Czarnuszki nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z nasion czarnuszki sprawdzi się do bardzo wielu typów skóry. Można go stosować do cery alergicznej, podrażnionej, wrażliwej, suchej, dojrzałej oraz trądzikowej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,39 zł
szt.

Ekstrakt z Kiwi 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Kiwi 30ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Kiwi 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z owoców kiwi  ma wysoką zawartości kwasu foliowego, witaminy C i witaminy B Ekstrakt wspomaga regenerację naskórka. Ujędrnia, nawilża.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,39 zł 12,99 zł
szt.
  • promocja

Olej Makadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Makadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej Makadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej makadamia wykazuje świetne właściwości regenerujące skóry, jest doskonale tolerowany, wchłaniany, służy do pielęgnacji skóry starzejącej się, delikatnej, wrażliwej, alergicznej. Polecany jest do stosowania po kąpieli słonecznej, łagodząc podrażnienia.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,49 zł
szt.

Olej z Dzikiej Róży Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z Dzikiej Róży Nierafinowany 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Dzikiej Róży Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Pobudza aktywność i wzrost liczby fibroblastów, dzięki czemu wpływa na zwiększenie ilości prawidłowo zbudowanego kolagenu w skórze właściwej. Stymuluje regenerację tkanek, dlatego doskonały jest na rozstępy, blizny, oparzenia oraz owrzodzenia skóry. Regeneruję skórę zniszczoną nadmiernym wpływem czynników atmosferycznych (słońce, mróz, wiatr).

Dostępność: brak towaru

Cena: 10,59 zł

Mika różowa 10g ZSK

Mika różowa 10g ZSK
Mika różowa 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: różowy
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł

Dostępność: brak towaru

Cena: 10,69 zł

MIKA złota 10g ZSK

MIKA złota 10g ZSK
MIKA złota 10g ZSK

MIKA złota 10g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,89 zł
szt.

Mika niebieska 10g ZSK

Mika niebieska 10g ZSK
Mika niebieska 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: niebieski
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,89 zł
szt.

Mika zielona 10g ZSK

Mika zielona 10g ZSK
Mika zielona 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: niebieski
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,89 zł
szt.

Mika fioletowa 10g ZSK

Mika fioletowa 10g ZSK
Mika fioletowa 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: fioletowy
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: brak towaru

Cena: 10,89 zł

Mika biała 10g ZSK

Mika biała 10g ZSK
Mika biała 10g ZSK

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,89 zł
szt.

Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej  50ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt olejowy z kocanki do cery naczynkowej 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z kocanki piaskowej firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki włoskiej w oleju słonecznikowym.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,90 zł
szt.

Ekstrakt z Nagietka -Cera Trądzikowa i Podrażniona -30ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Nagietka -Cera Trądzikowa i Podrażniona -30ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Nagietka -Cera Trądzikowa i Podrażniona -30ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z nagietka zmniejsza stany zapalne, przyspiesza gojenie się ran, łagodzi podrażnienia oraz wykazuje działanie kojące i bakteriobójcze. Idealny produkt do pielęgnacji skóry trądzikowej, łojotokowej, a także podrażnionej i delikatnej.

Dostępność: brak towaru

Cena: 10,99 zł

Alkohol Cetylowy 100g Zrób Swój Kosmetyk

Alkohol Cetylowy 100g Zrób Swój Kosmetyk
Alkohol Cetylowy 100g Zrób Swój Kosmetyk

Alkohol cetylowy firmy Zrób Swój Kosmetyk otrzymywany jest z kwasu palmitylowego i oleju z pestek palmowych, alkohol cetylowy należy do emolientów tłustych, wpływa na twardość i konsystencję. Alkohol tworzy warstwę okluzyjną na powierzchni skóry zmniejszając parowanie wody z powierzchni naskórka, zmiekczając i wygładzając naskórek, jest kompatybilny z zwiększośćą  popularnych składników.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 10,99 zł
szt.

Emulgator AppyClean 50g Zrób Swój Kosmetyk

Emulgator AppyClean 50g Zrób Swój Kosmetyk
Emulgator AppyClean 50g Zrób Swój Kosmetyk

INCI: Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Alcohol

Jest to emulgator typu O/W

Dostępność: brak towaru

Cena: 11,28 zł

Olejek eteryczny cynamonowy (z kory cynamonu) 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek eteryczny cynamonowy (z kory cynamonu) 30ml Zrób Swój Kosmetyk
Olejek eteryczny cynamonowy (z kory cynamonu) 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek eteryczny cynamonowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest w procesie destylacji kory cynamonu. Należy do jednych z najstarszych ziół, które znane były w starożytności wraz z mirrą i żywicą olibanową. Co istotne olej z kory jest droższym olejem niż z liści cynamonu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 11,59 zł
szt.

Olej Ryżowy Rafinowany 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy Rafinowany 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy Rafinowany 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 11,90 zł
szt.

Ekstrakt z Zielonej Kawy 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Zielonej Kawy 30ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Zielonej Kawy 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z kawy otrzymywany jest z palonych nasion Coffea arabica. Jest idealnym składnikiem w preparatach antycellulitowych redukujących tkankę tłuszczową, przeciwstarzeniowych (silny przeciwutleniacz), antyseptycznych i oczyszczających.

Dostępność: brak towaru

Cena: 11,99 zł

Olejek eteryczny Cedrowy 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Olejek eteryczny Cedrowy 30ml Zrób Swój Kosmetyk
Olejek eteryczny Cedrowy 30ml Zrób Swój Kosmetyk

W 100% naturalny Cedrowy Olejek Eteryczny pozyskiwany z kory drzewa cedrowego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,45 zł
szt.

Olej Avocado nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Avocado nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej Avocado nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej awokado jest składnikiem wielu szamponów, odżywek do włosów, balsamów, kremów oraz żeli do kąpieli. Nawet niewielka ilość wzmocni działanie danego kosmetyku.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,59 zł
szt.

Ekstrakt Olejowy z bluszczu Na cellulit i Suchą Cerę 50ml Zrób Swój kosmetyk

Ekstrakt Olejowy z bluszczu Na cellulit i Suchą Cerę 50ml  Zrób Swój kosmetyk
Ekstrakt Olejowy z bluszczu Na cellulit i Suchą Cerę 50ml Zrób Swój kosmetyk

Dzięki  stymulacji syntezy kwasu hialuronowego skóra staje się bardziej napięta i elastyczna. Hederyna zawarta w oleju wyraźnie ujędrnia zwiotczałą skórę.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,59 zł
szt.

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: brak towaru

Cena: 12,59 zł

Ekstrakt z Irysa - Cera Dojrzała - 30ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Irysa - Cera Dojrzała - 30ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Irysa - Cera Dojrzała - 30ml Zrób Swój Kosmetyk
  • Składnik ma właściwości antybakteryjne i tonizujące. Ponadto zalecany jest do skóry dojrzałej, działa odmładzająco, przeciwzmarszczkowo, zapobiega wiotczeniu skóry, opóźnia procesy starzenia.

Dostępność: brak towaru

Cena: 12,79 zł

Olej z pestek winogron 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek winogron 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,99 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl