Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 250g Zrób Swój Kosmetyk

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 2 - 7 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 27,59 zł 27.59
Cena w innych sklepach: 27,59 zł
ilość szt.
Zyskujesz 27 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Producent: ZróbSwójKosmetyk
Kod produktu: 5902385900980
Pin It

Opis

 
Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.
INCI: Isethionate Sodium Cocoyl

Na etykiecie pojawił się błąd, data ważności na etykiecie to (00.2024) powinna być 02.2024
Właściwości: Łagodny środek powierzchniowo czynny, silnie pieniący się, działa bardzo dobrze z poliglukozą i glukozydem kokosowym.
Pozostawia skórę i włosy miękkie. Łagodny dla oczu. Zastosowanie: Dodano w gorącej wodzie. Stężenie: 10-15%. Zastosowanie: mydło w płynie, żel pod prysznic, szampon

Jego główną przewagą nad mydłem jest jego łagodność, niskie pH i kompatybilność z twardą wodą 
JAK ZROBIĆ SZAMPON W KOSTCE KLIKNIJ TUTAJ


 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl