Promocja tygodnia -15% na wybrane Substancje kosmetyczne KLIKNIJ TUTAJ

Lift Oleoactif 10 ml - anti ageing Esent

Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 39,49 zł 39.49
Cena w innych sklepach: 31,90 zł
ilość szt.
Zyskujesz 39 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 3.66667
Producent: Esent
Kod produktu: 5902574358004

Opis

Lift Oléoactif to oleisty składnik aktywny, oparty na wyciągu z Spilanthes acmella (polska nazwa Akmelia – określana jako ziołowy botoks)  i Astragalus membranaceus (Traganek błoniasty – działanie antyoksydacyjne i stymulacja samoregeneracji skóry) w oleju z krokosza barwierskiego. Dodatkowymi składnikami preparatu są : tokoferol i koenzym q10

Jest to preparat o silnym działaniu przeciwzmarszczkowym i liftingującym.

Lift Oléoactif odmładza skórę poprzez reorganizację sieci kolagenu i przebudowę wierzchniej warstwy skóry. Jego wieloetapowe działanie naprawia efekty starzenia się skóry, niweluje zmarszczki poprzez wygładzenie i ujędrnienie skóry. Daje  natychmiastowy, szybki efekt liftingu, który wzmacnia się wraz z regularnym stosowaniem preparatu.

Preparat poprawia jakość skóry nawet w przy niskiej dawce i nawet na mocno dojrzałej skórze. Nie podrażnia  skóry, jest idealny do codziennego użytku.

Cechy i zalety:

- zmniejszenie widocznych zmarszczek

- poprawa jędrności skóry

- zwiększenie syntezy kolagenu

- wzmocnienie funkcji barier ochronnych skóry

- odżywia skórę i stymuluje procesy samoregeneracji

- produkt skuteczny już przy niskich stężeniach.

Stosowanie.

Lift Oléoactif, stosowany jest w formułach kosmetycznych typu anti-age, zalecane stężenie wto 0,5-2%. Preparat doskonale rozpuszcza się we wszystkich olejach roślinnych (kosmetycznych) , już 1 ml dodanych do 50 ml oleju, „podkręci” olej dodając mu działanie liftingujące i przeciwzmarszkowe.

Surowiec dla przemysłu kosmetycznego  (Raw Material) : Lift Oléoactif®

INCL : Carthamus Tinctorius Seed Oil (and) Spilanthes Acmella Flower /Leaf/Stem Extract (and) Astragalus Membranaceus Root Extract (and) Ubiquinone (and) Tocopherol

INCI Europe N° CAS

Carthamus Tinctorius Seed Oil      8001-23-8

Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract    90131-24-1

Astragalus Membranaceus Root Extract      94166-93-5

Ubiquinone     303-98-0/ 1339-63-5/ 60684-33-5

Tocopherol    54-28-4 / 16698-35-4 / 10191-41-0 / 119-13-1 / 1406-18-4 / 1406-66-2 / 2074-53-5 / 59-02-9 / 7616-22-0

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Inni kupili również
Produkt dnia
Promocje
Proszek Manjistha 50g Sattva
Proszek Manjistha 50g Sattva

5,87 zł

Cena regularna: 8,39 zł

Najniższa cena: 6,71 zł
szt.
Masło Mango Rafinowane 200ml Chmara Blend
Masło Mango Rafinowane 200ml Chmara Blend

24,64 zł

Cena regularna: 28,99 zł

Najniższa cena: 25,19 zł
szt.
Glinka Żółta -Cera Tłusta i Trądzikowa 200g Chmara Blend
Glinka Żółta -Cera Tłusta i Trądzikowa 200g Chmara Blend

11,89 zł

Cena regularna: 13,99 zł

Najniższa cena: 9,11 zł
szt.
Sól z Morza Martwego 1kg
Sól z Morza Martwego 1kg

12,74 zł

Cena regularna: 14,99 zł

Najniższa cena: 6,92 zł
szt.
Kominek Aromaterapeutyczny Kaktus Różne Kolory + Pogrzewacz + Olejek Bamer GRATIS
Kominek Aromaterapeutyczny Kaktus Różne Kolory + Pogrzewacz + Olejek Bamer GRATIS

20,72 zł

Cena regularna: 25,90 zł

Najniższa cena: 25,90 zł
szt.
Olejek eteryczny Cedrowy 30ml Chmara Blend
Olejek eteryczny Cedrowy 30ml Chmara Blend

16,99 zł

Cena regularna: 19,99 zł

Najniższa cena: 17,99 zł
szt.
Kolagen z elastyną 30ml Chmara Blend
Kolagen z elastyną 30ml Chmara Blend

14,44 zł

Cena regularna: 16,99 zł

Najniższa cena: 14,44 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl