Telefon czynny po 12stej, Prosimy o cierpliwość w wysyłce zamówień. Czas realizacji 2-7 dni roboczych

Producenci

Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 2 - 7 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 1 580,69 zł 1580.69
ilość szt.
Zyskujesz 1 580 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.
INCI: Isethionate Sodium Cocoyl

Właściwości: Łagodny środek powierzchniowo czynny, silnie pieniący się, działa bardzo dobrze z poliglukozą i glukozydem kokosowym. 
Pozostawia skórę i włosy miękkie. Łagodny dla oczu. Zastosowanie: Dodano w gorącej wodzie. Stężenie: 10-15%. Zastosowanie: mydło w płynie, żel pod prysznic, szampon

Jego główną przewagą nad mydłem jest jego łagodność, niskie pH i kompatybilność z twardą wodą

JAK ZROBIĆ SZAMPON W KOSTCE KLIKNIJ TUTAJ


 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl