Alantoina Proszek 100g
Alantoina to wyjątkowy składnik, który zdobył uznanie w branży kosmetycznej dzięki swoim wszechstronnym właściwościom. Choć naturalnie występuje w korzeniu żywokostu lekarskiego, do produkcji kosmetyków wykorzystywana jest alantoina pochodząca z laboratoriów lub fabryk, co zapewnia stabilność i wysoką jakość.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Alantoina Proszek 1kg
Alantoina to wyjątkowy składnik, który zdobył uznanie w branży kosmetycznej dzięki swoim wszechstronnym właściwościom. Choć naturalnie występuje w korzeniu żywokostu lekarskiego, do produkcji kosmetyków wykorzystywana jest alantoina pochodząca z laboratoriów lub fabryk, co zapewnia stabilność i wysoką jakość.
Dostępność: brak towaru
Alantoina 250g
Alantoina to wyjątkowy składnik, który zdobył uznanie w branży kosmetycznej dzięki swoim wszechstronnym właściwościom. Choć naturalnie występuje w korzeniu żywokostu lekarskiego, do produkcji kosmetyków wykorzystywana jest alantoina pochodząca z laboratoriów lub fabryk, co zapewnia stabilność i wysoką jakość.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Alantoina 500g
Alantoina to wyjątkowy składnik, który zdobył uznanie w branży kosmetycznej dzięki swoim wszechstronnym właściwościom. Choć naturalnie występuje w korzeniu żywokostu lekarskiego, do produkcji kosmetyków wykorzystywana jest alantoina pochodząca z laboratoriów lub fabryk, co zapewnia stabilność i wysoką jakość.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Alantoina Proszek 3kg
Alantoina to wyjątkowy składnik, który zdobył uznanie w branży kosmetycznej dzięki swoim wszechstronnym właściwościom. Choć naturalnie występuje w korzeniu żywokostu lekarskiego, do produkcji kosmetyków wykorzystywana jest alantoina pochodząca z laboratoriów lub fabryk, co zapewnia stabilność i wysoką jakość.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Alantoina Proszek 50g
Alantoina to wyjątkowy składnik, który zdobył uznanie w branży kosmetycznej dzięki swoim wszechstronnym właściwościom. Choć naturalnie występuje w korzeniu żywokostu lekarskiego, do produkcji kosmetyków wykorzystywana jest alantoina pochodząca z laboratoriów lub fabryk, co zapewnia stabilność i wysoką jakość.
Dostępność: brak towaru
Biotyna (witamina B7) 99,6% - 5g Esent
Biotyna, znana również jako witamina H lub B7, to rozpuszczalna w wodzie witamina z grupy witamin B. Jest ważnym składnikiem diety i suplementów diety oraz popularnym składnikiem kosmetyków.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Bromelaina (SpecPure BML10 -100 U/g) 10g Esent
Bromelaina to roślinny enzym proteolityczny pozyskiwany z łodyg Ananas comosus. Surowiec znajduje zastosowanie jako składnik w recepturach kosmetycznych, w szczególności w preparatach zawierających enzymy roślinne.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Glicerynowy z Bluszczu 150ml Chmara Blend
Ekstrakt z bluszczu to produkt o działaniu drenującym, antycellulitowym, wykazuje działanie przeciwobrzękowe, przeciwbólowe, przeciwzapalne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Rumianku 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rumianku to surowiec, który znajduje szerokie zastosowanie w formulacjach kosmetycznych z myślą o cerze wrażliwej, delikatnej, a także skłonnej do reakcji na czynniki zewnętrzne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Rumianku 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rumianku (INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Matricaria Chamomilla Flower Extract)
Naturalny surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Wąkrotki Azjatyckiej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z wąkrotki azjatyckiej jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym, wykorzystywanym w różnorodnych formulacjach przeznaczonych do pielęgnacji skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Wąkrotki Azjatyckiej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z wąkrotki azjatyckiej jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym, wykorzystywanym w różnorodnych formulacjach przeznaczonych do pielęgnacji skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Acmelli (Acmella Macerat) 150ml Chmara Blend
W ekstrakcie olejowym z acmelli głównie wystepuje spilantol, który jest odpowiedzialny za wiele korzystnych właściwości tego oleju m.in przeciwzapalne, odmładzające i przeciwbakteryjne.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Acmelli (Acmella Macerat) 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z acmelli, znany również jako olej z acmelli o nazwie botanicznej Spilanthes acmella, jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym i medycynie naturalnej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z kocanki 150ml Chmara Blend
Olej z kocanki firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki w oleju słonecznikowym. W trakcie moczenia kwiatów kocanki
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z kocanki do Cery Naczynkowej 50ml Chmara Blend
Olej z kocanki piaskowej firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki włoskiej w oleju słonecznikowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt olejowy z nagietka (macerat) 150ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 500ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 50ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 150ml Chmara Blend
INCI: Serenoa repens fruit extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 50ml Chmara Blend
Olej z palmy sabałowej znajduje zastosowanie w kosmetyce, przede wszystkim ze względu na swoje właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Jest składnikiem wielu produktów kosmetycznych, takich jak kremy, balsamy, szampony, odżywki i wiele innych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
29,24 zł
Cena regularna:
38,99 zł










