Octan witaminy E - Witamina E - 30ml Chmara Blend
Witamina E, nazywana witaminą młodości i witalności skóry, odgrywa kluczową rolę w regeneracji, wzmocnieniu, ochronie i odbudowie warstwy naskórka. Jest szczególnie korzystna w okresie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach oraz dla skóry dotkniętej zmarszczkami, szarą, zmęczoną i pozbawioną jędr
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Arganowy Nierafinowany Dezodoryzowany 200ml Chmara Blend
Olej arganowy dzięki dużej zwartości witaminy E i kwasów tłuszczowych znany jest ze swojego działania przeciwzmarszczkowego, stosuje się go w preparatach do pielęgnacji cery dojrzałej, suchej, zmniejsza trądzik, łuszczycę, rozstępy i blizny. Świetnie pielęgnuje i odbudowuje paznokcie. Włosom nadaje blask i połysk. Ponadto stwierdzono, że olej arganowy zmniejsza bóle reumatyczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Arganowy Nierafinowany Dezodoryzowany 500ml Chmara Blend
Olej Arganowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest ze świeżych orzechów gatunku Argania żelazna łac. Argania spinosa, z drzewa arganowego, występującego wyłącznie w Afryce w południowo zachodniej części Maroka i Algerii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Arganowy Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej arganowy dzięki dużej zwartości witaminy E i kwasów tłuszczowych znany jest ze swojego działania przeciwzmarszczkowego, stosuje się go w preparatach do pielęgnacji cery dojrzałej, suchej, zmniejsza trądzik, łuszczycę, rozstępy i blizny. Świetnie pielęgnuje i odbudowuje paznokcie. Włosom nadaje blask i połysk. Ponadto stwierdzono, że olej arganowy zmniejsza bóle reumatyczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej Jojoba zimnotłoczony złoty
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis . Olej jojoba w temperaturze pokojowej jest płynny o delikatnym orzechowym zapachu i bursztynowym kolorze, który w niskiej temperaturze ok 8-10C tężeje mogą pojawić się ciemniejsze przebarwienia.
Dostępność: brak towaru
Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis .
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Rafinowany 4kg
Nierafinowany olej jojoba od firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion drzewa jojoba, krzewu Simmondsia Chinensis. W temperaturze pokojowej olej ma postać płynną, z delikatnym orzechowym zapachem oraz bursztynowym kolorem. Przy niskich temperaturach, około 8-10°C, może twardnieć, a jego barwa może stać się ciemniejsza.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej konopny Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej konopny firmy Zrób Swój Kosmetyk jest pozyskwiany w procesnie tłoczenia ziaren, na zimno stąd nazwa zimnotłoczony lub nierafinowany. Skład oleju konopnego zawiera aż 81% NNKT (niezbędnych kwasów tłuszczowych). Co to oznacza dla Twojej skóry? To, że olej wnika w warstwę lipidową skóry, regenerując ją, przez co skóra jest zdrowsza i wygląda młodziej. Pozostałe substancje zawarte w oleju jak kwasy tłuszczowe nasycone tworzą warstwę ochronna na skórze.
Dostępność: brak towaru
Olej Konopny Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej Konopny nierafinowany, tłoczony na zimno (wyłącznie z ziaren) do zastosowań kosmetycznych. Przeznaczony przede wszystkim do cery tłustej i trądzikowej, ale sprawdzi się znakomicie przy pielęgnacji skóry dojrzałej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk
Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 250ml Sattva
Olej musztardowy jest wytwarzany z nasion gorczycy, które zawierają wysoką zawartość związków siarki. Olej musztardowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, kwas erukowy i kwas linolowy. Zawiera również wiele składników odżywczych, takich jak witaminy A, E i K, a także minerały, takie jak magnez, cynk, wapń i potas.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 500ml Sattva
Olej musztardowy wytwarzany jest z nasion gorczycy, które są tłoczone na zimno. Stosowany głównie na włosy i skórę głowy oraz do masażu ciała.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Neem Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z nasion drzewa miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Znany ze swojej wielofunkcyjności, może stanowić komponent receptur kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów oraz paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Poznaj naturalne właściwości Olejku Neem od Chmara Blend, który wnosi potęgę natury do codziennej pielęgnacji ciała oraz pielęgnacji roślin. Ten wyjątkowy olejek z nasion miodli indyjskiej to prawdziwy eliksir zdrowia i regeneracji – wzbogaci Twój rytuał wellness i stanie się nieodzownym elementem dbania o zdrowie roślin.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec roślinny pozyskiwany z nasion miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Ceniony w formułach kosmetycznych i pielęgnacyjnych, znajduje zastosowanie jako dodatek do produktów DIY, jak również jako składnik półproduktów kosmetycznych do pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Czarnuszki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z czarnuszki (Black Seed Oil) to wyjątkowy produkt, otrzymywany z tłoczenia na zimno nasion czarnuszki siewnej (Nigella Sativa). Czarnuszka to roślina z rodziny jaskrowatych, znana i ceniona w medycynie naturalnej od co najmniej 2500 lat, zwłaszcza w regionach basenu Morza Śródziemnego.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni










