Olej z nasion Granatu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z nasion granatu to surowiec roślinny wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych, ceniony za unikalny skład chemiczny i szerokie zastosowanie w różnorodnych produktach pielęgnacyjnych.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Dzikiej Róży Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olej Pobudza aktywność i wzrost liczby fibroblastów, dzięki czemu wpływa na zwiększenie ilości prawidłowo zbudowanego kolagenu w skórze właściwej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Czarnuszki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z czarnuszki (Black Seed Oil) to wyjątkowy produkt, otrzymywany z tłoczenia na zimno nasion czarnuszki siewnej (Nigella Sativa). Czarnuszka to roślina z rodziny jaskrowatych, znana i ceniona w medycynie naturalnej od co najmniej 2500 lat, zwłaszcza w regionach basenu Morza Śródziemnego.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 500ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 250ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Ryżowy Rafinowany 1L Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1L Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Marchwiowy (macerat) naturalny 100ml Esent
Olejek marchewkowy (macerat) zawiera dużo beta-karotenu, który poprawia koloryt skóry. Nadaje ciemniejszą karnację oraz pogłębia i utrwala opaleniznę.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Olej Macadamia Nierafinowany 150ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej macadamia rafinowany jest produktem otrzymywanym z orzechów macadamia, które rosną na drzewach Macadamia integrifolia i Macadamia tetraphylla. Jest to olej bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, co sprawia, że jest łatwo wchłaniany przez skórę. Ma również zdolność do nawilżania, odżywiania i regeneracji skóry oraz włosów. Olej macadamia jest znany z właściwości przeciwzapalnych i antyoksydacyjnych, co może pomóc w łagodzeniu podrażnień skóry i opóźnianiu procesu starzenia.
Dostępność: brak towaru
Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk
Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej konopny Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej konopny firmy Zrób Swój Kosmetyk jest pozyskwiany w procesnie tłoczenia ziaren, na zimno stąd nazwa zimnotłoczony lub nierafinowany. Skład oleju konopnego zawiera aż 81% NNKT (niezbędnych kwasów tłuszczowych). Co to oznacza dla Twojej skóry? To, że olej wnika w warstwę lipidową skóry, regenerując ją, przez co skóra jest zdrowsza i wygląda młodziej. Pozostałe substancje zawarte w oleju jak kwasy tłuszczowe nasycone tworzą warstwę ochronna na skórze.
Dostępność: brak towaru
Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Frakcjonowany olej kokosowy zawiera tylko średniej długości trójglicerydy (MCT) oleju kokosowego dzięki czemu jest stabilny i płynny w temperaturze pokojowej. Powstaje w wyniku przekształcenia oleju kokosowego za pomocą pary wodnej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Kokosowy frakcjonowany Caprylic Capric Triglyceride 500ml Chmara Blend
Olej kokosowy frakcjonowany to wyjątkowy produkt, którego wartościowe właściwości sprawiają, że stał się nieodłącznym elementem pielęgnacji i zdrowia. Otrzymywany jest przez proces frakcjonowania tłuszczu kokosowego, dzięki czemu uzyskuje się lekkość i niesamowitą trwałość. Nasz olej pochodzi z renomowanego źródła, a mianowicie z egzotycznych plantacji kokosowych w Azji, gdzie naturalne warunki wzrostu gwarantują najwyższą jakość.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Rafinowany 4kg
Nierafinowany olej jojoba od firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion drzewa jojoba, krzewu Simmondsia Chinensis. W temperaturze pokojowej olej ma postać płynną, z delikatnym orzechowym zapachem oraz bursztynowym kolorem. Przy niskich temperaturach, około 8-10°C, może twardnieć, a jego barwa może stać się ciemniejsza.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis .
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis . Olej jojoba w temperaturze pokojowej jest płynny o delikatnym orzechowym zapachu i bursztynowym kolorze, który w niskiej temperaturze ok 8-10C tężeje mogą pojawić się ciemniejsze przebarwienia.
Dostępność: brak towaru
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej Jojoba zimnotłoczony złoty
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Avocado Rafinowany 1L Chmara Blend
Olej z avocado wyróżnia się szybką wchłanialnością, co pozwala na głębokie nawilżenie skóry. Zawiera aż 7 cennych witamin: A, B, D, E, H, K oraz PP. To także źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych, minerałów i protein, które wspierają zdrowie skóry.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Avocado Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Nierafinowany olej awokado firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z miąższu owocu awokado. W przeciwieństwie do innych olei nie pozyskuje się go z pestek. Uznawany jest za jeden z najzdrowszych olejów.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni










