Kwas Hialuronowy Roztwór 2% 30 ml Esent
Zastosowanie 2 % roztworu jest bardzo szerokie, można go stosować jako dodatek do kremów, olejków, balsamów, może też być podstawą , lub składnikiem dodatkowym wielu formuł kosmetycznych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 50ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Koniczyny Czerwonej 50ml Chmara Blend
Surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, stanowiący połączenie oleju z nasion słonecznika i ekstraktu z kwiatów koniczyny czerwonej. Przeznaczony do stosowania w recepturach kosmetyków pielęgnacyjnych, jako komponent wspierający formulacje przeznaczone m.in. do skóry wymagającej szczególnej troski
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Kadzidłowiec 10ml Naturalne Aromaty
Odkryj wyjątkowy aromat naturalnego olejku kadzidłowego – 100% czysty olejek eteryczny, znany i ceniony od czasów biblijnych. Pozyskiwany z mleczno-białej żywicy drzewa kadzidłowca, zachwyca głębokim, drzewnym zapachem z balsamicznymi i korzennymi nutami. Tworzy atmosferę sprzyjającą relaksowi i wyciszeniu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Neroli 10ml Naturalne Aromaty
Olejek neroli, pozyskiwany z kwiatów pomarańczy gorzkiej, cieszy się dużym uznaniem w kosmetyce oraz aromaterapii. Jego świeży, kwiatowy zapach, charakteryzujący się delikatnymi nutami cytrusowymi, sprawia, że jest chętnie wykorzystywany w produktach pielęgnacyjnych oraz w kompozycjach zapachowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Kofeina w proszku 50g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni










