Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Hydrolat z Opuncji Figowej - organic 100 ml ECOCERT Esent

Hydrolat z Opuncji Figowej - organic 100 ml ECOCERT Esent
Hydrolat z Opuncji Figowej - organic 100 ml ECOCERT Esent

Hydrolat, a precyzyjniej określając destylat organiczny z Opuncji Figowej, powstały w procesie destylacji owoców i kwiatów opuncji parą wodna. Ma postać bezbarwnego płynu, o charakterystycznym delikatnym zapachu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

( 1 l = 209,00 zł )
szt

Hydrolat z Róży Damasceńskiej 100ml Esent

Hydrolat z Róży Damasceńskiej 100ml Esent
Hydrolat z Róży Damasceńskiej 100ml Esent

Hydrolat organiczny, otrzymywany jest w wyniku destylacji kwiatów Róży Damasceńskiej, pochodzącej z Bułgarii ze słynnej Doliny Róż. Charakteryzuje się głębokim, różanym aromatem.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 l = 189,00 zł )
szt

Hydrolat z Zielonej Herbaty - organic 100ml ECOCERT Esent

Hydrolat z Zielonej Herbaty - organic 100ml ECOCERT Esent
Hydrolat z Zielonej Herbaty - organic 100ml ECOCERT Esent

Hydrolat, a dokładniej destylat organiczny z listków herbaty, suszonych tuż po zbiorach, otrzymywany w procesie destylacji parą wodną, bez wspomagania procesami fermentacji itp. Kraj pochodzenia surowca Francja, certyfikowany we Francji przez ECOCERT.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 l = 159,90 zł )
szt

Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,90 zł

( 1 l = 199,00 zł )
szt
  • nowość

Isoamyl Laurate 200ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate 200ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate 200ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

34,90 zł

( 1 l = 174,50 zł )
szt
  • nowość

Isoamyl Laurate 500ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate 500ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate 500ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

79,90 zł

( 1 l = 159,80 zł )
szt
  • nowość

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate jest dodawany do receptur, aby znacząco zmniejszyć uczucie tłustości i oleistości; doskonale sprawdza się w przepisach z dużymi ilościami maseł, które są znane z cięższego odczucia na skórze (np. masło shea).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

42,90 zł

( 1 l = 85,80 zł )
szt

Kolagen z elastyną 100ml Esent

Kolagen z elastyną 100ml Esent
Kolagen z elastyną 100ml Esent

W kosmetyce kolagen i elastyna stosowane są jako składniki o działaniu regenerującym i odmładzającym, przywracającym świeżość, gładkość i sprężystość skóry.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

34,90 zł

( 1 l = 349,00 zł )
szt

Kolagen z elastyną 30 ml Esent

Kolagen z elastyną 30 ml Esent
Kolagen z elastyną 30 ml Esent

W kosmetyce kolagen i elastyna stosowane są jako składniki o działaniu regenerującym i odmładzającym, przywracającym świeżość, gładkość i sprężystość skóry.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

16,49 zł

( 1 l = 549,67 zł )
szt

Kompleks liposomowy - przeciwzmarszczkowy 20 ml Esent

Kompleks liposomowy - przeciwzmarszczkowy 20 ml Esent
Kompleks liposomowy - przeciwzmarszczkowy 20 ml Esent

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Kompleks Liposomowy Przeciwzmarszkowy (kompleks herbasomowy przeciwzmarszkowy)

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,49 zł

( 1 l = 774,50 zł )
szt

Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent

Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent
Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent

Kwas salicylowy należy do grupy kwasów beta-hydroksylowych (jedyny z tej grupy ma zastosowanie w kosmetyce), stosować go można podobnie jak kwasy hydroksylowe czyli do peelingu chemicznego, jest częstym składnikiem licznych formuł kosmetycznych. Kwas salicylowy rozpuszcza się w tłuszczach i alkoholu, w wodzie w zasadzie się nie rozpuszcza (max 0,2 g/l).

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,99 zł

( 1 kg = 199,90 zł )
szt

Lift Oleoactif 10 ml - anti ageing Esent

Lift Oleoactif 10 ml - anti ageing Esent
Lift Oleoactif 10 ml - anti ageing Esent

Lift Oléoactif to oleisty składnik aktywny, oparty na wyciągu z Spilanthes acmella (polska nazwa Akmelia – określana jako ziołowy botoks)  i Astragalus membranaceus (Traganek błoniasty – działanie antyoksydacyjne i stymulacja samoregeneracji skóry) w oleju z krokosza barwierskiego. Dodatkowymi składnikami preparatu są : tokoferol i koenzym q10

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

39,50 zł

( 1 l = 3 950,00 zł )
szt

Liftiss SB działanie przeciwzmarszczkowe 20ml Esent

Liftiss SB  działanie przeciwzmarszczkowe 20ml Esent
Liftiss SB działanie przeciwzmarszczkowe 20ml Esent

Liftiss®SB to naturalny surowiec kosmetyczny o natychmiastowym działaniu przeciwzmarszczkowym i rozświetlającym, którego skuteczność została potwierdzona w badaniach klinicznych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

26,99 zł

( 1 l = 1 349,50 zł )
szt

Macerat ze spiruliny (alg morskich) - Na Cellulit - 50ml Esent

Macerat ze spiruliny (alg morskich) - Na Cellulit - 50ml Esent
Macerat ze spiruliny (alg morskich) - Na Cellulit - 50ml Esent

Macerat z alg (spirulina) to produkt o wszechstronnym działaniu. Jego codzienne stosowanie może zastąpić zabiegi z wykorzystaniem alg w gabinetach kosmetycznych.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

21,75 zł

( 1 l = 435,00 zł )
szt

Masło Jojoba do cery suchej i mieszanej 100 ml Esent

Masło Jojoba do cery suchej i mieszanej 100 ml Esent
Masło Jojoba do cery suchej i mieszanej 100 ml Esent

Masło kosmetyczne, powstałe na bazie nierafinowanego oleju jojoba i hydrgenizowanego oleju roślinnego

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

34,89 zł

( 1 l = 348,90 zł )
szt

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej Jojoba  zimnotłoczony złoty

INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

49,00 zł

( 1 l = 245,00 zł )
szt

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend

INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis . Olej jojoba w temperaturze pokojowej jest płynny o delikatnym orzechowym zapachu i bursztynowym kolorze, który w niskiej temperaturze ok 8-10C tężeje mogą pojawić się ciemniejsze przebarwienia.

Dostępność: brak towaru

Cena:

98,90 zł

( 1 l = 197,80 zł )

Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój  Kosmetyk
Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

650,00 zł

( 1 kg = 130,00 zł )
szt

Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis .

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,90 zł

( 1 l = 398,00 zł )
szt

Olej Jojoba Rafinowany 4kg

Olej Jojoba Rafinowany 4kg
Olej Jojoba Rafinowany 4kg

Nierafinowany olej jojoba od firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion drzewa jojoba, krzewu Simmondsia Chinensis. W temperaturze pokojowej olej ma postać płynną, z delikatnym orzechowym zapachem oraz bursztynowym kolorem. Przy niskich temperaturach, około 8-10°C, może twardnieć, a jego barwa może stać się ciemniejsza.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

510,00 zł

( 1 kg = 127,50 zł )
szt

Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

625,00 zł

szt

Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Frakcjonowany olej kokosowy zawiera tylko średniej długości trójglicerydy (MCT) oleju kokosowego dzięki czemu jest stabilny i płynny w temperaturze pokojowej. Powstaje w wyniku przekształcenia oleju kokosowego za pomocą pary wodnej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

299,00 zł

( 1 kg = 59,80 zł )
szt

Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

390,00 zł

( 1 kg = 97,50 zł )
szt

Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk

Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

465,00 zł

( 1 kg = 465,00 zł )
szt
Produkt dnia
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl