Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Olej Marchwiowy (macerat) naturalny 100ml Esent
Olejek marchewkowy (macerat) zawiera dużo beta-karotenu, który poprawia koloryt skóry. Nadaje ciemniejszą karnację oraz pogłębia i utrwala opaleniznę.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1L Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 500ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 250ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 500ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Bawełny (rafinowany) 100ml Esent
Olej z nasion bawełny to lekki, jasnożółty olej, pozbawiony charakterystycznego zapachu. Jest pozyskiwany z nasion bawełny i poddawany procesowi rafinacji, który usuwa szkodliwy związek chemiczny – gossypol. Dzięki temu produkt staje się całkowicie bezpieczny dla skóry i włosów, oferując liczne korzyści w codziennej pielęgnacji.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion majeranku (Origanum Majorana Seed Oil) to unikalny składnik kosmetyczny, ceniony za swoje bogactwo naturalnych związków roślinnych. Pozyskiwany metodą tłoczenia na zimno z nasion majeranku ogrodowego, zachowuje pełnię swoich właściwości i aromatu charakterystycznego dla roślin śródziemnomorskich.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Marchwi CP, nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion marchwi tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec, który znajdzie zastosowanie zarówno w branży kosmetycznej, jak i chemicznej. Bogaty w witaminy i kwasy tłuszczowe, wyróżnia się nie tylko swoimi właściwościami pielęgnacyjnymi, ale także naturalnym pochodzeniem. To produkt, który spełni wymagania najbardziej wymagających klientów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Malin Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek malin (Rubus Idaeus), nierafinowany, niefiltrowany i tłoczony na zimno, to wyjątkowy surowiec kosmetyczny. Bogaty w naturalne przeciwutleniacze, stymuluje produkcję kolagenu i elastyny, działa przeciwzapalnie oraz łagodzi skutki poparzeń słonecznych. Jego zastosowanie w codziennej pielęgnacji skóry przynosi wiele korzyści, zwłaszcza dla osób zmagających się z problemami cery.
Dostępność: brak towaru
Olej z Pestek Malin Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z pestek malin (Rubus Idaeus) - nierafinowany, niefiltrowany tłoczony na zimno. Jest silnym przeciwutleniaczem, stymuluje produkcje kolagenu i elastyny, ma silne właściwości przeciwzapalne, łagodzi skutki poparzeń słonecznych.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Moreli (Morelowy) Rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek moreli jest lekki, nietłusty i łatwo się wchłania, co czyni go doskonałym nawilżaczem dla skóry. Jest bogaty w witaminy A i E, które działają jako przeciwutleniacze, wspomagają odnowę komórkową i chronią skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek moreli rafinowany 1L Chmara Blend
Olej z pestek moreli marki Zrób Swój Kosmetyk jest pozyskiwany z nasion moreli poprzez proces tłoczenia. Dzięki rafinacji, jest pozbawiony koloru i zapachu, co czyni go wszechstronnym surowcem kosmetycznym. Zawiera cenne kwasy tłuszczowe – 65% kwasu oleinowego oraz 30% kwasu linolowego, które zapewniają doskonałe właściwości pielęgnacyjne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek moreli rafinowany 5kg
Polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.
Dostępność: brak towaru
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg
Olej z pestek winogron wykazują wysoką biozgodność z ludzkim sebum, nie zapycha ujścia gruczołów łojowych i świetnie sprawdzi się w pielęgnacji cery trądzikowej, tłustej i mieszanej. Olej z pestek winogron stosowany na cerę uelastycznioną skórę, zmniejszają delikatnie zmarszczki a stosowany na włosy sprawia że są zdrowsze i błyszczące.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek winogron 200ml Chmara Blend
Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.
Dostępność: brak towaru
Olej z pestek winogron rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej. Olej z winogron działa odżywczo, regenerująco, antyoksydacyjnie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Wiesiołka Nierafinowany 50ml Esent
Olej z wiesiołka (Oenothera Biennis Seed Oil) to naturalny surowiec kosmetyczny tłoczony na zimno z nasion wiesiołka dwuletniego. Ten nierafinowany olej, uzyskany w niskiej temperaturze poniżej 40°C, zachowuje wszystkie swoje cenne właściwości, dzięki czemu jest idealnym składnikiem pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek z nasion Marchwi Zimnotłoczony 20ml Esent
Olej (dzięki wysokiej zawartości kwasu Omega 9 ) jest olejem lekkim, dobrze przenikającym do głębszych warstw naskórka i skóry właściwej, szybko się wchłania i może być wykorzystany w formułach jako czynnik „transportujący” inne składniki aktywne w głąb skóry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
7,43 zł
Cena regularna:
9,90 zł










