Glinka biała (kaolin) 200g Chmara Blend
Glinka biała jest często używana zamiast szamponu i służy jako maseczka na włosy. Jest to najdelikatniejsza glinka i najdłużej wysycha. Pochodzi z sedymentacji skał zawierających aluminium.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Filtrowany Śluz Ślimaka Działanie Anti-aging 10ml Esent
Naturalny ekstrakt pozyskiwany z wydzieliny kryptozynowej odnóży ślimaków hodowlanych. Ekstrakt zawiera naturalną alantoinę, kwas glikolowy, mukopolisacharydy, kolagen, elastynę, naturalne antybiotyki, witaminę A,C i E. Śluz jest pozyskiwany w sposób bezpieczny zwierząt.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Wrotyczu 50ml Chmara Blend
W kosmetyce działa hamująco na procesy autoagresji immunologicznej, dzięki czemu może być z powodzeniem stosowany w fitoterapii chorób autoimmunologicznych typu łuszczyca, reumatyzm, toczeń.Wrotycz zawiera bardzo dużo substancji przeciwzapalnych, silnie odkażających. Idealny jako pielęgnacja skóry trądzikowej i łuszczycowej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Wrotyczu 150ml Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Rozmarynu (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rozmarynu- pomaga spowolnić procesy starzenia się skóry. Napina również obwisłą i luźną skórę, aby wyglądała na jędrniejszą i bardziej elastyczną. Dodatkowo stymuluje aktywność biologiczną i wzrost komórek, redukując drobne zmarszczki. Dzięki silnym właściwościom dezynfekującym i antybiotykowym rozmaryn może pomóc w leczeniu trądziku oraz rozjaśnianiu plam i przebarwień. Właściwości przeciwzapalne ekstraktu z rozmarynu pomagają zmniejszyć obrzęk i opuchliznę skóry. Właściwości lecznicze tego zioła sprawiają, że jest to potężne lekarstwo na przewlekłe choroby skóry, w tym zapalenie skóry, egzemę i łuszczycę.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Rozmarynu (Macerat ) 50ml Chmara Blend
Dzięki silnym właściwościom dezynfekującym i antybiotykowym rozmaryn może pomóc w leczeniu trądziku oraz rozjaśnianiu plam i przebarwień. Właściwości przeciwzapalne ekstraktu z rozmarynu pomagają zmniejszyć obrzęk i opuchliznę skóry. Właściwości lecznicze tego zioła sprawiają, że jest to potężne lekarstwo na przewlekłe choroby skóry, w tym zapalenie skóry, egzemę i łuszczycę.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 50ml Chmara Blend
Olej z palmy sabałowej znajduje zastosowanie w kosmetyce, przede wszystkim ze względu na swoje właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Jest składnikiem wielu produktów kosmetycznych, takich jak kremy, balsamy, szampony, odżywki i wiele innych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 150ml Chmara Blend
INCI: Serenoa repens fruit extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 50ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt olejowy z nagietka (macerat) 150ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Wąkrotki Azjatyckiej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z wąkrotki azjatyckiej jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym, wykorzystywanym w różnorodnych formulacjach przeznaczonych do pielęgnacji skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Wąkrotki Azjatyckiej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z wąkrotki azjatyckiej jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym, wykorzystywanym w różnorodnych formulacjach przeznaczonych do pielęgnacji skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Rumianku 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rumianku (INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Matricaria Chamomilla Flower Extract)
Naturalny surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Rumianku 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rumianku to surowiec, który znajduje szerokie zastosowanie w formulacjach kosmetycznych z myślą o cerze wrażliwej, delikatnej, a także skłonnej do reakcji na czynniki zewnętrzne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Krwawnika 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z krwawnika, otrzymywany poprzez macerację kwiatów krwawnika w oleju z nasion słonecznika, to składnik ceniony w recepturach kosmetycznych ze względu na swoją wszechstronność i dobre właściwości aplikacyjne. Doskonale odnajduje się w produktach o funkcji ochronnej, tonizującej oraz w kosmetykach ukierunkowanych na pielęgnację wymagającej cery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Krwawnika 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z krwawnika, otrzymywany poprzez macerację kwiatów krwawnika w oleju z nasion słonecznika, to składnik ceniony w recepturach kosmetycznych ze względu na swoją wszechstronność i dobre właściwości aplikacyjne. Doskonale odnajduje się w produktach o funkcji ochronnej, tonizującej oraz w kosmetykach ukierunkowanych na pielęgnację wymagającej cery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Koniczyny Czerwonej 50ml Chmara Blend
Surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, stanowiący połączenie oleju z nasion słonecznika i ekstraktu z kwiatów koniczyny czerwonej. Przeznaczony do stosowania w recepturach kosmetyków pielęgnacyjnych, jako komponent wspierający formulacje przeznaczone m.in. do skóry wymagającej szczególnej troski
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Koniczyny Czerwonej 150ml Chmara Blend
Surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, stanowiący połączenie oleju z nasion słonecznika i ekstraktu z kwiatów koniczyny czerwonej. Przeznaczony do stosowania w recepturach kosmetyków pielęgnacyjnych, jako komponent wspierający formulacje przeznaczone m.in. do skóry wymagającej szczególnej troski.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Arniki 500ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z arniki oferowany przez Zrób Swój Kosmetyk pochodzi z suszonych kwiatów arniki górskiej, znanej również jako „słońce gór”. Ta wyjątkowa roślina, rosnąca na dużych wysokościach, charakteryzuje się silnymi właściwościami leczniczymi, które wzmacniają jej działanie przeciwzapalne, przeciwobrzękowe i przeciwbólowe.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Glicerynowy z Bluszczu 150ml Chmara Blend
Ekstrakt z bluszczu to produkt o działaniu drenującym, antycellulitowym, wykazuje działanie przeciwobrzękowe, przeciwbólowe, przeciwzapalne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
CLEAR Oleoactif na trądzik 10 ml Esent
Preparat dedykowany do walki z niedoskonałościami, skazami skóry -Anti blemish. Pozyskiwany dzięki opatentowanej technologii ekstrakcji Oléo-éco, jest na bazie oleju, ekologicznie zaprojektowany, roślinny, posiada certyfikat COSMOS i jest w 100% pochodzenia francuskiego, o udowodnionej skuteczności już dawce 1%.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, jest delikatny, nawilżający i łagodzący, więc nadaje się do kosmetyków dla osób z AZS, zwłaszcza w produktach do codziennej pielęgnacji: kremach, balsamach czy emulsjach myjących.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend glicerynowy z ekstraktami roślinnymi: arnika, rumianek, chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian i oman, w delikatnej bazie wodno-glicerynowej z łagodnymi konserwantami, stworzony z myślą o pielęgnacji skóry wrażliwej i wymagającej, nadający się do różnorodnych kosmetyków pielęgnacyjnych i myjących.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Biotyna (witamina B7) 99,6% - 5g Esent
Biotyna, znana również jako witamina H lub B7, to rozpuszczalna w wodzie witamina z grupy witamin B. Jest ważnym składnikiem diety i suplementów diety oraz popularnym składnikiem kosmetyków.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
16,90 zł










