Olej z Nasion Maruli Nierafinowany 20ml Esent
Olej z Maruli pozyskiwany jest z nasion owoców drzewa Sclerocarya birrea, naturalnie występującego w Afryce Południowej. Tradycyjnie używany przez lokalne społeczności do celów pielęgnacyjnych. Surowiec dostępny w formie nierafinowanej, tłoczony na zimno, co pozwala zachować jego charakterystyczny skład chemiczny.
Dostępność: brak towaru
Olej z Nasion Truskawki Nierafinowany 20ml Esent
Olej z nasion truskawek to wyjątkowy, tłoczony na zimno i nierafinowany kosmetyczny eliksir, który przynosi skórze intensywne nawilżenie oraz ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Ten cenny olej, pozyskiwany z nasion truskawki (Fragaria ananassa), jest doskonałym wyborem dla osób z cerą dojrzałą, suchą lub zniszczoną.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Nasion Truskawki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion truskawek to wyjątkowy, tłoczony na zimno i nierafinowany kosmetyczny eliksir, który przynosi skórze intensywne nawilżenie oraz ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Ten cenny olej, pozyskiwany z nasion truskawki (Fragaria ananassa), jest doskonałym wyborem dla osób z cerą dojrzałą, suchą lub zniszczoną.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek malin nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z pestek Malin zimnotłoczony
INCI: Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Moreli (Morelowy) Rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek moreli jest lekki, nietłusty i łatwo się wchłania, co czyni go doskonałym nawilżaczem dla skóry. Jest bogaty w witaminy A i E, które działają jako przeciwutleniacze, wspomagają odnowę komórkową i chronią skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek moreli rafinowany 1L Chmara Blend
Olej z pestek moreli marki Zrób Swój Kosmetyk jest pozyskiwany z nasion moreli poprzez proces tłoczenia. Dzięki rafinacji, jest pozbawiony koloru i zapachu, co czyni go wszechstronnym surowcem kosmetycznym. Zawiera cenne kwasy tłuszczowe – 65% kwasu oleinowego oraz 30% kwasu linolowego, które zapewniają doskonałe właściwości pielęgnacyjne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek moreli rafinowany 4kg polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek moreli rafinowany 5kg
Polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.
Dostępność: brak towaru
Olej z pestek Pigwy nierafinowany 50ml Esent
Olej z pigwy to naturalny olej roślinny, który jest wytwarzany przez tłoczenie nasion pigwy. Zawiera on wiele cennych składników, które korzystnie wpływają na zdrowie i urodę skóry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Śliwek Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z pestek śliwki. Zawiera wysoką zawartość kwasu oleinowego ok. 65% (omega 9), linolowego (omega 6), antyoksydanty oraz witaminy B i E .
Dostępność: brak towaru
Olej z pestek Śliwek Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Pobudza procesy regeneracji skóry właściwej i naskórka. Widocznie napina skórę i poprawia jej strukturę, dzięki czemu dłużej zachowuje młodość. Chroni przed przesuszeniem i rozdwajaniem się końcówek włosów. Przeznaczony do skóry dojrzałej, suchej i wrażliwej.
Dostępność: brak towaru
Olej z pestek winogron rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej. Olej z winogron działa odżywczo, regenerująco, antyoksydacyjnie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Rokitnika Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z rokitnika firmy Zrób Swój Kosmetyk powstaje z nasion lub owoców rokitnika w procesie tłoczenia na zimno. Rokitnik jest jedną z najbardziej wartościowych roślin na świecie, ponieważ posiada dużą zawartość witamin takich jak A, C oraz E, jak również C, E, K, PP i karotenoidów. Bogaty jest także w związki fenolowe oraz flawonoidy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Rokitnika Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej Rokitnikowy firmy Zrób Swój Kosmetyk powstaje z nasion lub owoców rokitnika w procesie tłoczenia na zimno. Rokitnik jest jedną z najbardziej wartościowych roślin na świecie, ponieważ posiada dużą zawartość witamin takich jak A, C oraz E, jak również C, E, K, PP i karotenoidów. Bogaty jest także w związki fenolowe oraz flawonoidy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Wiesiołka Nierafinowany 50ml Esent
Olej z wiesiołka (Oenothera Biennis Seed Oil) to naturalny surowiec kosmetyczny tłoczony na zimno z nasion wiesiołka dwuletniego. Ten nierafinowany olej, uzyskany w niskiej temperaturze poniżej 40°C, zachowuje wszystkie swoje cenne właściwości, dzięki czemu jest idealnym składnikiem pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Eukaliptus 10ml Naturalne Aromaty
Naturalny olejek eteryczny z eukaliptusa charakteryzuje się intensywnym, świeżym, ziołowym i lekko kamforowym zapachem. Należy do grupy olejków eterycznych o wysokiej zawartości eukaliptolu (1,8-cyneolu), który odpowiada za jego wyraźny, przenikliwy aromat.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Oliwa z Oliwek 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Oliwa z oliwek to jeden z najstarszych i najczęściej stosowanych olejów w kosmetykach. Jej właściwości pielęgnacyjne, takie jak zmiękczanie, regeneracja, działanie przeciwzmarszczkowe oraz odżywianie, znane są od wieków. Dzięki witaminom A, E i F, oliwa doskonale wpływa na kondycję skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Oliwa z Oliwek 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Oliwa z oliwek to jeden z najstarszych i najczęściej stosowanych olejów w kosmetykach. Jej właściwości pielęgnacyjne, takie jak zmiękczanie, regeneracja, działanie przeciwzmarszczkowe oraz odżywianie, znane są od wieków. Dzięki witaminom A, E i F, oliwa doskonale wpływa na kondycję skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Pantenol 75% 1kg Chmara Blend
Ten produkt jest to surowiec kosmetyczny, nie kosmetyk. Zawarte poniżej informacje pochodzą z ogólnie dostępnych informacji dostępnych z internetu i w literatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Proszek z hibiskusa 100 g Indus Valley
Proszek z Hibiskusa 100g do Tworzenia Kosmetyków naturalnych-Indus Valley.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Proszek z nasion kozieradki 100 g Indus Valley
Proszek z nasion kozieradki do tworzenia kosmetyków naturalnych – Indus Valley 100 g.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
16,90 zł










