Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate to ester alkoholu izopropylowego i kwasu mirystynowego (kwasu tłuszczowego naturalnie występującego w olejach kokosowym i palmowym). Jest to bardzo lekki emolient i może być używany jako olejek nośny w wielu zastosowaniach.

Dostępność: brak towaru

Cena:

15,99 zł

( 1 l = 79,95 zł )

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate jest dodawany do receptur, aby znacząco zmniejszyć uczucie tłustości i oleistości; doskonale sprawdza się w przepisach z dużymi ilościami maseł, które są znane z cięższego odczucia na skórze (np. masło shea).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

42,90 zł

( 1 l = 85,80 zł )
szt

Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent

Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent
Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent

Kwas salicylowy należy do grupy kwasów beta-hydroksylowych (jedyny z tej grupy ma zastosowanie w kosmetyce), stosować go można podobnie jak kwasy hydroksylowe czyli do peelingu chemicznego, jest częstym składnikiem licznych formuł kosmetycznych. Kwas salicylowy rozpuszcza się w tłuszczach i alkoholu, w wodzie w zasadzie się nie rozpuszcza (max 0,2 g/l).

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,99 zł

( 1 kg = 199,90 zł )
szt

NA olejek eteryczny Limonka 10ml

NA olejek eteryczny Limonka 10ml
NA olejek eteryczny Limonka 10ml

Olejek limonkowy to ceniony składnik w branży kosmetycznej i aromaterapeutycznej, charakteryzujący się świeżym, cytrusowym zapachem, który odświeża powietrze i nadaje produktom naturalny, orzeźwiający akcent.

Dostępność: brak towaru

Cena:

7,59 zł

( 1 l = 759,00 zł )

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej Jojoba  zimnotłoczony złoty

INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

49,00 zł

( 1 l = 245,00 zł )
szt

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend

Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend

INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis . Olej jojoba w temperaturze pokojowej jest płynny o delikatnym orzechowym zapachu i bursztynowym kolorze, który w niskiej temperaturze ok 8-10C tężeje mogą pojawić się ciemniejsze przebarwienia.

Dostępność: brak towaru

Cena:

98,90 zł

( 1 l = 197,80 zł )

Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój  Kosmetyk
Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

650,00 zł

( 1 kg = 130,00 zł )
szt

Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis .

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,90 zł

( 1 l = 398,00 zł )
szt

Olej Jojoba Rafinowany 4kg

Olej Jojoba Rafinowany 4kg
Olej Jojoba Rafinowany 4kg

Nierafinowany olej jojoba od firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion drzewa jojoba, krzewu Simmondsia Chinensis. W temperaturze pokojowej olej ma postać płynną, z delikatnym orzechowym zapachem oraz bursztynowym kolorem. Przy niskich temperaturach, około 8-10°C, może twardnieć, a jego barwa może stać się ciemniejsza.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

510,00 zł

( 1 kg = 127,50 zł )
szt

Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

625,00 zł

szt

Olej konopny Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej konopny Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej konopny Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej konopny firmy Zrób Swój Kosmetyk jest pozyskwiany w procesnie tłoczenia ziaren, na zimno stąd nazwa zimnotłoczony lub nierafinowany. Skład oleju konopnego zawiera aż 81% NNKT (niezbędnych kwasów tłuszczowych). Co to oznacza dla Twojej skóry? To, że olej wnika w warstwę lipidową skóry, regenerując ją, przez co skóra jest zdrowsza i wygląda młodziej. Pozostałe substancje zawarte w oleju jak kwasy tłuszczowe nasycone tworzą warstwę ochronna na skórze.

Dostępność: brak towaru

Cena:

38,90 zł

( 1 l = 194,50 zł )

Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Konopny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

390,00 zł

( 1 kg = 97,50 zł )
szt

Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Konopny rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk

Naturalny olej konopny stworzony z myślą o wszystkich typach skóry jest idealną alternatywą dla chemicznych kosmetyków dostępnych na rynku. To doskonały wybór dla osób z wyjątkowo wrażliwą skórą twarzy.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

465,00 zł

( 1 kg = 465,00 zł )
szt

Olej Laurowy 100% - Cera trądzikowa -20ml Esent

Olej Laurowy 100% - Cera trądzikowa -20ml Esent
Olej Laurowy 100% - Cera trądzikowa -20ml Esent

Olej laurowy zawiera w swym składzie Pentolinę która to pobudza pracę mieszków włosowych, stymulując porost włosów. Dzięki wysokiej zawartości chlorofilu wspomaga gojenie ran i stanów zapalnych skóry.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

13,90 zł

( 1 l = 695,00 zł )
szt

Olej Sezamowy 250ml Sattva

Olej Sezamowy 250ml Sattva
Olej Sezamowy 250ml Sattva

Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

szt

Olej Sezamowy 500ml Sattva

Olej Sezamowy 500ml Sattva
Olej Sezamowy 500ml Sattva

Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

35,90 zł

( 1 l = 71,80 zł )
szt

Olej z Arbuza Nierafinowany 100ml Esent

Olej z Arbuza Nierafinowany 100ml Esent
Olej z Arbuza Nierafinowany 100ml Esent

Olej z pestek arbuza to unikalny produkt kosmetyczny pozyskiwany metodą tłoczenia na zimno z łuskanych i suszonych na słońcu pestek arbuza (Citrullus vulgaris).

Dostępność: brak towaru

Cena:

28,59 zł

( 1 l = 285,90 zł )

Olej z Arbuza Rafinowany 100ml Esent

Olej z Arbuza Rafinowany 100ml Esent
Olej z Arbuza Rafinowany 100ml Esent

Olej pozyskiwany jest z łuskanych i suszonych na słońcu pestek arbuza. Surowiec cechuje się wysoką odpornością na jełczenie. Ma lekką, klarowną konsystencję i niemal neutralny zapach. Szybko się wchłania, nie pozostawiając wyczuwalnej warstwy tłuszczowej.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

( 1 l = 209,00 zł )
szt

Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion majeranku (Origanum Majorana Seed Oil) to unikalny składnik kosmetyczny, ceniony za swoje bogactwo naturalnych związków roślinnych. Pozyskiwany metodą tłoczenia na zimno z nasion majeranku ogrodowego, zachowuje pełnię swoich właściwości i aromatu charakterystycznego dla roślin śródziemnomorskich.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

17,90 zł

( 1 l = 358,00 zł )
szt

Olej z Nasion Pietruszki Nierafinowany 50ml Esent

Olej z Nasion Pietruszki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z Nasion Pietruszki Nierafinowany 50ml Esent

Nazwa angielska: Parsley seed oil, Cold press oil, Unrefined
INCI: Carum Petroselinum Seed Oil
Nr CAS: 84012-33-9 / 8000-68-8
Nr EC: 281-677-1

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,89 zł

( 1 l = 377,80 zł )
szt

Olej z Nasion Sacha INCHI Nierafinowany 30ml Esent

Olej z Nasion Sacha INCHI Nierafinowany 30ml Esent
Olej z Nasion Sacha INCHI Nierafinowany 30ml Esent

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

24,90 zł

( 1 l = 830,00 zł )
szt

Olej z Nasion Truskawki Nierafinowany 50ml Esent

Olej z Nasion Truskawki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z Nasion Truskawki Nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion truskawek to wyjątkowy, tłoczony na zimno i nierafinowany kosmetyczny eliksir, który przynosi skórze intensywne nawilżenie oraz ochronę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Ten cenny olej, pozyskiwany z nasion truskawki (Fragaria ananassa), jest doskonałym wyborem dla osób z cerą dojrzałą, suchą lub zniszczoną.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

26,49 zł

( 1 l = 529,80 zł )
szt

Olej z pestek malin nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej z pestek malin nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z pestek malin nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej z pestek Malin zimnotłoczony

INCI: Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

72,90 zł

( 1 l = 364,50 zł )
szt

Olej z Pestek Malin Nierafinowany 500ml Chmara Blend

Olej z Pestek Malin Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z Pestek Malin Nierafinowany 500ml Chmara Blend

Olej z pestek malin (Rubus Idaeus), nierafinowany, niefiltrowany i tłoczony na zimno, to wyjątkowy surowiec kosmetyczny. Bogaty w naturalne przeciwutleniacze, stymuluje produkcję kolagenu i elastyny, działa przeciwzapalnie oraz łagodzi skutki poparzeń słonecznych. Jego zastosowanie w codziennej pielęgnacji skóry przynosi wiele korzyści, zwłaszcza dla osób zmagających się z problemami cery.

Dostępność: brak towaru

Cena:

135,00 zł

( 1 l = 270,00 zł )
Produkt dnia
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl