Hydrolat z Ogórka 100ml Esent
Hydrolat z Ogórka 100 ml to połączenie naturalnego pochodzenia, świeżego charakteru oraz szerokich możliwości zastosowania w nowoczesnej kosmetyce.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Opuncji Figowej - organic 100 ml ECOCERT Esent
Hydrolat, a precyzyjniej określając destylat organiczny z Opuncji Figowej, powstały w procesie destylacji owoców i kwiatów opuncji parą wodna. Ma postać bezbarwnego płynu, o charakterystycznym delikatnym zapachu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Róży Damasceńskiej Organic 500ml Esent
Hydrolat różany to wyjątkowy składnik pozyskiwany z kwiatów róży damasceńskiej, pochodzących z renomowanej Doliny Róż w Bułgarii. Jest to produkt o głębokim, różanym zapachu, który znajduje szerokie zastosowanie w kosmetyce, stanowiąc bazę do wielu produktów pielęgnacyjnych. Często określany mianem "wody różanej", hydrolat różany nie jest jednak perfumowaną wodą, a naturalnym produktem ubocznym procesu destylacji olejków eterycznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Róży Damasceńskiej 100ml Esent
Hydrolat organiczny, otrzymywany jest w wyniku destylacji kwiatów Róży Damasceńskiej, pochodzącej z Bułgarii ze słynnej Doliny Róż. Charakteryzuje się głębokim, różanym aromatem.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Rumianku Rzymskiego Organic 100ml Esent
Hydrolat z rumianku rzymskiego (Chamaemelum nobile) to surowiec roślinny powstający w wyniku destylacji koszyczków kwiatowych. Ceniony jest jako składnik kompozycji kosmetycznych, szczególnie tych przeznaczonych do produktów o delikatnym charakterze. Ze względu na swój naturalny profil, znajduje zastosowanie m.in. w preparatach opracowywanych z myślą o pielęgnacji okolic wrażliwych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Rumianku Rzymskiego Organic 500ml Esent
Hydrolat z rumianku rzymskiego to wyjątkowy składnik kosmetyczny, który ceniony jest za swoje liczne właściwości pielęgnacyjne i lecznicze. Powstaje w wyniku destylacji koszyczków kwiatowych rumianku rzymskiego (Chamaemelum nobile), pochodzącego z natury. Dzięki swojej delikatności, doskonale nadaje się do pielęgnacji nawet najbardziej wrażliwej skóry, w tym okolic wokół oczu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Zielonej Herbaty - organic 100ml ECOCERT Esent
Hydrolat, a dokładniej destylat organiczny z listków herbaty, suszonych tuż po zbiorach, otrzymywany w procesie destylacji parą wodną, bez wspomagania procesami fermentacji itp. Kraj pochodzenia surowca Francja, certyfikowany we Francji przez ECOCERT.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydromanil 100g Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydromanil 500g Chmara Blend
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isoamyl Laurate 200ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isoamyl Laurate 500ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate to ester alkoholu izopropylowego i kwasu mirystynowego (kwasu tłuszczowego naturalnie występującego w olejach kokosowym i palmowym). Jest to bardzo lekki emolient i może być używany jako olejek nośny w wielu zastosowaniach.
Dostępność: brak towaru
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate jest dodawany do receptur, aby znacząco zmniejszyć uczucie tłustości i oleistości; doskonale sprawdza się w przepisach z dużymi ilościami maseł, które są znane z cięższego odczucia na skórze (np. masło shea).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Koenzym Q10 w roztworze w oleju makadamia 10 ml Esent
W dermatologii i kosmetyce jest ceniony jako środek usuwający zmarszczki i spowalniający procesy starzenia się skóry. Koenzym Q10 występuje naturalnie w organizmach ludzkich, ale poziom jego produkcji zmniejsza się wraz z wiekiem.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Koenzym Q10 w roztworze w oleju makadamia 20 ml Esent
W dermatologii i kosmetyce jest ceniony jako środek usuwający zmarszczki i spowalniający procesy starzenia się skóry. Koenzym Q10 występuje naturalnie w organizmach ludzkich, ale poziom jego produkcji zmniejsza się wraz z wiekiem.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 100g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 1kg Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 200g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 50g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kolagen z elastyną 100ml Esent
W kosmetyce kolagen i elastyna stosowane są jako składniki o działaniu regenerującym i odmładzającym, przywracającym świeżość, gładkość i sprężystość skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kolagen z elastyną 30 ml Esent
W kosmetyce kolagen i elastyna stosowane są jako składniki o działaniu regenerującym i odmładzającym, przywracającym świeżość, gładkość i sprężystość skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Komórki macierzyste z miąższu jabłka 10ml Esent
Witaj w świecie niezwykłej pielęgnacji skóry! Przedstawiamy Ci naszą tajemniczą bronię - Roślinne, aktywne komórki macierzyste pochodzące z miąższu jabłka. Ich misją jest ochrona i odmładzanie Twojej skóry na poziomie komórkowym.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kompleks liposomowy - przeciwzmarszczkowy 20 ml Esent
Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Kompleks Liposomowy Przeciwzmarszkowy (kompleks herbasomowy przeciwzmarszkowy)
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
16,90 zł










