Olej Marchwiowy (macerat) naturalny 100ml Esent
Olejek marchewkowy (macerat) zawiera dużo beta-karotenu, który poprawia koloryt skóry. Nadaje ciemniejszą karnację oraz pogłębia i utrwala opaleniznę.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1L Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 500ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 500ml Sattva
Olej musztardowy wytwarzany jest z nasion gorczycy, które są tłoczone na zimno. Stosowany głównie na włosy i skórę głowy oraz do masażu ciała.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Neem Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z nasion drzewa miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Znany ze swojej wielofunkcyjności, może stanowić komponent receptur kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów oraz paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Poznaj naturalne właściwości Olejku Neem od Chmara Blend, który wnosi potęgę natury do codziennej pielęgnacji ciała oraz pielęgnacji roślin. Ten wyjątkowy olejek z nasion miodli indyjskiej to prawdziwy eliksir zdrowia i regeneracji – wzbogaci Twój rytuał wellness i stanie się nieodzownym elementem dbania o zdrowie roślin.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec roślinny pozyskiwany z nasion miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Ceniony w formułach kosmetycznych i pielęgnacyjnych, znajduje zastosowanie jako dodatek do produktów DIY, jak również jako składnik półproduktów kosmetycznych do pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej rycynowy jest pozyskiwany z nasion rośliny o nazwie rącznik pospolity występującej w Indiach i Afryce. Jest bardzo popularny i stosowany na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym jako składnik kremów, mydeł, masek, pomadek czy błyszczyków.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy Rafinowany 1L Chmara Blend
Olejek rafinowany ze względu na swoje właściwości nadaje się do skóry wrażliwej. Stosowany jako płyn oczyszczający i do demakijażu, skutecznie zmywa makijaż i czyści skórę, nie zaburzając przy tym gospodarki lipidowej i wydzielania sebum.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Ryżowy Rafinowany 1L Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Ryżowy Rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej ryżowy w przeciwieństwie do innych olejów zawiera dużą ilość substancji niezmydlających, w tym fitosteroli, tokoferoli i tokotrienoli oraz 1,5 – 2,8% oryzanolu (gamma-oryzanolu).
Dostępność: brak towaru
Olej Sezamowy 250ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 500ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Arbuza Nierafinowany 100ml Esent
Olej z pestek arbuza to unikalny produkt kosmetyczny pozyskiwany metodą tłoczenia na zimno z łuskanych i suszonych na słońcu pestek arbuza (Citrullus vulgaris).
Dostępność: brak towaru
Olej z Arbuza Rafinowany 100ml Esent
Olej pozyskiwany jest z łuskanych i suszonych na słońcu pestek arbuza. Surowiec cechuje się wysoką odpornością na jełczenie. Ma lekką, klarowną konsystencję i niemal neutralny zapach. Szybko się wchłania, nie pozostawiając wyczuwalnej warstwy tłuszczowej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Czarnuszki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z czarnuszki (Black Seed Oil) to wyjątkowy produkt, otrzymywany z tłoczenia na zimno nasion czarnuszki siewnej (Nigella Sativa). Czarnuszka to roślina z rodziny jaskrowatych, znana i ceniona w medycynie naturalnej od co najmniej 2500 lat, zwłaszcza w regionach basenu Morza Śródziemnego.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Bawełny (rafinowany) 100ml Esent
Olej z nasion bawełny to lekki, jasnożółty olej, pozbawiony charakterystycznego zapachu. Jest pozyskiwany z nasion bawełny i poddawany procesowi rafinacji, który usuwa szkodliwy związek chemiczny – gossypol. Dzięki temu produkt staje się całkowicie bezpieczny dla skóry i włosów, oferując liczne korzyści w codziennej pielęgnacji.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Buraka zimnotłoczony nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion buraka to nowoczesny surowiec kosmetyczny o łagodnym profilu. Charakteryzuje się zbilansowanym składem kwasów tłuszczowych, zawartością fitosteroli oraz naturalnych witamin. Znajduje zastosowanie jako składnik preparatów przeznaczonych do formulacji dla skóry wymagającej szczególnej uwagi oraz produktów do pielęgnacji włosów i okolic oczu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Dzikiej Róży Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olej Pobudza aktywność i wzrost liczby fibroblastów, dzięki czemu wpływa na zwiększenie ilości prawidłowo zbudowanego kolagenu w skórze właściwej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Dzikiej Róży Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Pobudza aktywność i wzrost liczby fibroblastów, dzięki czemu wpływa na zwiększenie ilości prawidłowo zbudowanego kolagenu w skórze właściwej. Stymuluje regenerację tkanek, dlatego doskonały jest na rozstępy, blizny, oparzenia oraz owrzodzenia skóry. Regeneruję skórę zniszczoną nadmiernym wpływem czynników atmosferycznych (słońce, mróz, wiatr).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni










