Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej rycynowy jest pozyskiwany z nasion rośliny o nazwie rącznik pospolity występującej w Indiach i Afryce. Jest bardzo popularny i stosowany na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym jako składnik kremów, mydeł, masek, pomadek czy błyszczyków.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg
Olej z pestek winogron wykazują wysoką biozgodność z ludzkim sebum, nie zapycha ujścia gruczołów łojowych i świetnie sprawdzi się w pielęgnacji cery trądzikowej, tłustej i mieszanej. Olej z pestek winogron stosowany na cerę uelastycznioną skórę, zmniejszają delikatnie zmarszczki a stosowany na włosy sprawia że są zdrowsze i błyszczące.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni










