Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej o temperaturze pokojowej ma wygląd żółtawo-brązowego, twardego tłuszczu o charakterystycznym zapachu. Po procesie rafinacji olej staje się twardą masą i przybiera kolor od białego do żółtawego o przyjemnym naturalnym smaku.
Dostępność: brak towaru
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
| INCI | Elaeis Guineensis (Palm) Oil |
| Typ | z owoców palmy oleistej, rafinowany |
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Ryżowy Rafinowany 25kg Zrób Swój kosmetyk
Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Ryżowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 250ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 500ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion majeranku (Origanum Majorana Seed Oil) to unikalny składnik kosmetyczny, ceniony za swoje bogactwo naturalnych związków roślinnych. Pozyskiwany metodą tłoczenia na zimno z nasion majeranku ogrodowego, zachowuje pełnię swoich właściwości i aromatu charakterystycznego dla roślin śródziemnomorskich.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Moreli (morelowy) Rafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z pestek moreli jest lekki, nietłusty i łatwo się wchłania, co czyni go doskonałym nawilżaczem dla skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Moreli (Morelowy) Rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek moreli jest lekki, nietłusty i łatwo się wchłania, co czyni go doskonałym nawilżaczem dla skóry. Jest bogaty w witaminy A i E, które działają jako przeciwutleniacze, wspomagają odnowę komórkową i chronią skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek moreli rafinowany 1L Chmara Blend
Olej z pestek moreli marki Zrób Swój Kosmetyk jest pozyskiwany z nasion moreli poprzez proces tłoczenia. Dzięki rafinacji, jest pozbawiony koloru i zapachu, co czyni go wszechstronnym surowcem kosmetycznym. Zawiera cenne kwasy tłuszczowe – 65% kwasu oleinowego oraz 30% kwasu linolowego, które zapewniają doskonałe właściwości pielęgnacyjne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek moreli rafinowany 4kg polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek moreli rafinowany 5kg
Polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.
Dostępność: brak towaru
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg
Olej z pestek winogron wykazują wysoką biozgodność z ludzkim sebum, nie zapycha ujścia gruczołów łojowych i świetnie sprawdzi się w pielęgnacji cery trądzikowej, tłustej i mieszanej. Olej z pestek winogron stosowany na cerę uelastycznioną skórę, zmniejszają delikatnie zmarszczki a stosowany na włosy sprawia że są zdrowsze i błyszczące.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek winogron 200ml Chmara Blend
Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek winogron Rafinowany 1L Chmara Blend
Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.
Dostępność: brak towaru
Olej z pestek winogron rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej. Olej z winogron działa odżywczo, regenerująco, antyoksydacyjnie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z pestek winogron Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej.
Dostępność: brak towaru
Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
29,24 zł
Cena regularna:
38,99 zł










