Olej Avocado Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Nierafinowany olej awokado firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z miąższu owocu awokado. W przeciwieństwie do innych olei nie pozyskuje się go z pestek. Uznawany jest za jeden z najzdrowszych olejów.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej Jojoba zimnotłoczony złoty
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Golden Nierafinowany 500ml Chmara Blend
INCI Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis . Olej jojoba w temperaturze pokojowej jest płynny o delikatnym orzechowym zapachu i bursztynowym kolorze, który w niskiej temperaturze ok 8-10C tężeje mogą pojawić się ciemniejsze przebarwienia.
Dostępność: brak towaru
Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis .
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Rafinowany 4kg
Nierafinowany olej jojoba od firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion drzewa jojoba, krzewu Simmondsia Chinensis. W temperaturze pokojowej olej ma postać płynną, z delikatnym orzechowym zapachem oraz bursztynowym kolorem. Przy niskich temperaturach, około 8-10°C, może twardnieć, a jego barwa może stać się ciemniejsza.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Frakcjonowany olej kokosowy zawiera tylko średniej długości trójglicerydy (MCT) oleju kokosowego dzięki czemu jest stabilny i płynny w temperaturze pokojowej. Powstaje w wyniku przekształcenia oleju kokosowego za pomocą pary wodnej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy Nierafinowany 900ml Targroch
Olej kokosowy nierafinowany - zapach kokosowy
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy Nierafinowany Extra Virgin 500ml Targroch
Olej kokosowy nierafinowany - zapach kokosowy
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy rafinowany bezzapachowy 500ml Targroch
Olej kokosowy rafinowany 500ml - bez zapachu i smaku
Idealny jako baza do maseczek, balsamów i domowych kosmetyków pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy rafinowany bezzapachowy 900ml Targroch
Olej kokosowy rafinowany - bez zapachu i smaku
Idealny jako baza do maseczek, balsamów i domowych kosmetyków pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1L Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 500ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 250ml Sattva
Olej musztardowy jest wytwarzany z nasion gorczycy, które zawierają wysoką zawartość związków siarki. Olej musztardowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, kwas erukowy i kwas linolowy. Zawiera również wiele składników odżywczych, takich jak witaminy A, E i K, a także minerały, takie jak magnez, cynk, wapń i potas.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 500ml Sattva
Olej musztardowy wytwarzany jest z nasion gorczycy, które są tłoczone na zimno. Stosowany głównie na włosy i skórę głowy oraz do masażu ciała.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Neem Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z nasion drzewa miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Znany ze swojej wielofunkcyjności, może stanowić komponent receptur kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów oraz paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Poznaj naturalne właściwości Olejku Neem od Chmara Blend, który wnosi potęgę natury do codziennej pielęgnacji ciała oraz pielęgnacji roślin. Ten wyjątkowy olejek z nasion miodli indyjskiej to prawdziwy eliksir zdrowia i regeneracji – wzbogaci Twój rytuał wellness i stanie się nieodzownym elementem dbania o zdrowie roślin.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec roślinny pozyskiwany z nasion miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Ceniony w formułach kosmetycznych i pielęgnacyjnych, znajduje zastosowanie jako dodatek do produktów DIY, jak również jako składnik półproduktów kosmetycznych do pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej Rycynowy rafinowany 200ml Chmara Blend
Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy Rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Granatu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z nasion granatu to surowiec roślinny wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych, ceniony za unikalny skład chemiczny i szerokie zastosowanie w różnorodnych produktach pielęgnacyjnych.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Granatu Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z nasion granatu to surowiec roślinny wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych, ceniony za unikalny skład chemiczny i szerokie zastosowanie w różnorodnych produktach pielęgnacyjnych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
7,43 zł
Cena regularna:
9,90 zł










