Kwas Hialuronowy Roztwór 2% 30 ml Esent
Zastosowanie 2 % roztworu jest bardzo szerokie, można go stosować jako dodatek do kremów, olejków, balsamów, może też być podstawą , lub składnikiem dodatkowym wielu formuł kosmetycznych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
BioPlant macerat olejowy z Groszku wyrównuje koloryt i działa odmładzająco 30ml
Idealny dla nieskazitelnej i promiennej skóry. Wspaniale wyrównuje koloryt skóry. Wspaniale odżywia i nawilża skórę.
Dostępność: brak towaru
Sól Epsom (siarczan magnezu) 1kg Chmara Blend
Wyglądem przypomina sól kuchenną, jest bez zapachu, wartość pH obojętne dla skóry, zawartość czystego magnezu nie mniej niż 9,7%; zawartość czystej siarki nie mniej niż 12,9%.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Żółta 200g Chmara Blend
Francuska glinka żółta jest zalecana gdy ciało i twarz potrzebują odnowy, odżywienia.Glinka żółta to przede wszystkim regeneracja utraconej równowagi skóry.Francuska glinka żółta zawiera w sobie tlenek żelaza, Xanthoria Parietina i to powoduje że jest koloru żółtego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 50ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Tymianek 30ml Chmara Blend
Ten produkt jest to surowiec kosmetyczny, nie kosmetyk, poniższy opis powstał na podstawie dostępnej literatury i ogólnej wiedzy dostępnej w internecie
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Koniczyny Czerwonej 50ml Chmara Blend
Surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, stanowiący połączenie oleju z nasion słonecznika i ekstraktu z kwiatów koniczyny czerwonej. Przeznaczony do stosowania w recepturach kosmetyków pielęgnacyjnych, jako komponent wspierający formulacje przeznaczone m.in. do skóry wymagającej szczególnej troski
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Cynamonowy 10ml Naturalne Aromaty
Naturalny olejek eteryczny Cynamonowy 12ml
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Drzewo herbaciane 10ml Naturalne Aromaty
Olejek z drzewa herbacianego uważny jest za silny antyseptyk. Pomaga zwalczać przeziębienia i grypę, łagodzi choroby gardła, zapalenie migdałków, łagodzi objawy zapalenia oskrzeli. Zapobiega wielu chorobom zakaźnym i tropikalnym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Werbena 10ml Naturalne Aromaty
Olejek eteryczny z werbeny (łac. Verbena officinalis) to wszechstronny produkt, ceniony w aromaterapii, pielęgnacji skóry oraz w ekologicznym gospodarstwie domowym. Poznaj jego właściwości i sposoby zastosowania.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Kadzidłowiec 10ml Naturalne Aromaty
Odkryj wyjątkowy aromat naturalnego olejku kadzidłowego – 100% czysty olejek eteryczny, znany i ceniony od czasów biblijnych. Pozyskiwany z mleczno-białej żywicy drzewa kadzidłowca, zachwyca głębokim, drzewnym zapachem z balsamicznymi i korzennymi nutami. Tworzy atmosferę sprzyjającą relaksowi i wyciszeniu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Neroli 10ml Naturalne Aromaty
Olejek neroli, pozyskiwany z kwiatów pomarańczy gorzkiej, cieszy się dużym uznaniem w kosmetyce oraz aromaterapii. Jego świeży, kwiatowy zapach, charakteryzujący się delikatnymi nutami cytrusowymi, sprawia, że jest chętnie wykorzystywany w produktach pielęgnacyjnych oraz w kompozycjach zapachowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Soda Oczyszczona ( Wodorowęglan Sodu) 1kg Chmara Blend
Soda oczyszczona, znana również jako wodorowęglan sodu, to związek chemiczny o wzorze NaHCO3. Jest to biały, krystaliczny proszek, który jest stosowany w różnych celach, w tym w gospodarstwie domowym, kuchni, medycynie i przemyśle. Oto kilka zastosowań sody oczyszczonej:
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: brak towaru
Skrobia Kukurydziana 1kg Targroch
Skrobia kukurydziana to naturalny produkt pozyskiwany z białych pręcików kukurydzy. Ma postać drobnego, białego proszku o neutralnym zapachu i wszechstronnych zastosowaniach – zarówno w kuchni, jak i w codziennym gospodarstwie domowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z kocanki do Cery Naczynkowej 50ml Chmara Blend
Olej z kocanki piaskowej firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki włoskiej w oleju słonecznikowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 250ml Sattva
Olej musztardowy jest wytwarzany z nasion gorczycy, które zawierają wysoką zawartość związków siarki. Olej musztardowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, kwas erukowy i kwas linolowy. Zawiera również wiele składników odżywczych, takich jak witaminy A, E i K, a także minerały, takie jak magnez, cynk, wapń i potas.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 50g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z Orzechów Shikakai do Włosów – Indus Valley 100 g
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Krwawnika 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z krwawnika, otrzymywany poprzez macerację kwiatów krwawnika w oleju z nasion słonecznika, to składnik ceniony w recepturach kosmetycznych ze względu na swoją wszechstronność i dobre właściwości aplikacyjne. Doskonale odnajduje się w produktach o funkcji ochronnej, tonizującej oraz w kosmetykach ukierunkowanych na pielęgnację wymagającej cery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Betaina z Buraka 50g Chmara Blend
Betaina glicynowa, pozyskiwana z buraka, to wyjątkowy aminokwas, który wyróżnia się silnym działaniem nawilżającym i ochronnym. To składnik ceniony w kosmetyce za swoje właściwości pielęgnacyjne, zarówno dla skóry, jak i włosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
7,43 zł
Cena regularna:
9,90 zł










