Skwalan z Oliwek 200ml Chmara Blend
Skwalan z Oliwek 100% naturalny skwalan, pozyskiwany z oliwek. Bezbarwny, bezzapachowy, przezroczysty olej, zaliczany jest do olei lekkich.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Skwalan z Oliwek 50ml Chmara Blend
Skwalan z Oliwek 100% naturalny skwalan, pozyskiwany z oliwek. Bezbarwny, bezzapachowy, przezroczysty olej, zaliczany jest do olei lekkich
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Smocza krew działanie przeciwzmarszczkowe 30ml Esent
Żywica z tego drzewa jest bodajże najsilniejszym naturalnym antyoksydantem, stymuluje regenerację i produkcję kolagenu w skórze, ma silne działanie przeciw zapalne, zmniejsza widoczność rozstępów i blizn.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Soda Oczyszczona ( Wodorowęglan Sodu) 1kg Chmara Blend
Soda oczyszczona, znana również jako wodorowęglan sodu, to związek chemiczny o wzorze NaHCO3. Jest to biały, krystaliczny proszek, który jest stosowany w różnych celach, w tym w gospodarstwie domowym, kuchni, medycynie i przemyśle. Oto kilka zastosowań sody oczyszczonej:
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Soda Oczyszczona ( Wodorowęglan Sodu) 3kg Chmara Blend
Soda oczyszczona, znana również jako wodorowęglan sodu, to związek chemiczny o wzorze NaHCO3. Jest to biały, krystaliczny proszek, który jest stosowany w różnych celach, w tym w gospodarstwie domowym, kuchni, medycynie i przemyśle. Oto kilka zastosowań sody oczyszczonej:
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Sorbitol 1kg Chmara Blend
Sorbitol to organiczny związek chemiczny należący do grupy alkoholi cukrowych (cukroli). Jest bezbarwną, krystaliczną substancją, która doskonale rozpuszcza się w wodzie i charakteryzuje się przyjemnym, słodkim smakiem. Sorbitol powstaje w wyniku redukcji glukozy i ma szerokie zastosowanie w różnych branżach.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Sól Epsom (siarczan magnezu) 1kg Chmara Blend
Wyglądem przypomina sól kuchenną, jest bez zapachu, wartość pH obojętne dla skóry, zawartość czystego magnezu nie mniej niż 9,7%; zawartość czystej siarki nie mniej niż 12,9%.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Sól z Morza Martwego 1kg
Sól z basenu Morza Martwego znana jest na całym świecie ze swoich właściwości pielęgnacyjnych. Kąpiele solne poprawiają wygląd skóry i w naturalny sposób redukują zmęczenie i codzienny stres.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Sól z morza martwego 25kg
Sól z basenu Morza Martwego znana jest na całym świecie ze swoich właściwości pielęgnacyjnych. Kąpiele solne poprawiają wygląd skóry i w naturalny sposób redukują zmęczenie i codzienny stres.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Tens'up Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend
Tens'up to unikalna trójwymiarowa, hydrokoloidalna matryca polisacharydów z dwóch gatunków roślin cykorii podróżnik i tary. Cukry występujące w korzeniach roślin wiążą wodę, co sprawia, że skóra staje napięta, pobudzając fibroblasty do produkcji kolagenu. Na powierzchni skóry tworzy się filmy, uwalniane zostają oligasacharydy w głąb skóry dając natychmiastowy efekt liftingu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Tens'up Surowiec liftingujący 30ml Chmara Blend
Tens'up to zaawansowana, trójwymiarowa matryca hydrokoloidalna oparta na polisacharydach pozyskiwanych z dwóch roślin: cykorii podróżnik oraz tary. Unikalne cukry obecne w korzeniach tych roślin wiążą wodę, co:
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Węgiel Aktywny Płatki Gatunek Czysty 250g Biomus
Węgiel aktywny, znany także jako aktywowany, to substancja składająca się głównie z węgla pierwiastkowego w formie bezpostaciowej (sadza). Węgiel ten nie jest w formie sproszkowanej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Węgiel Aktywny Proszek Gatunek Czysty 250g Biomus
Węgiel aktywny, znany także jako aktywowany, to substancja składająca się głównie z węgla pierwiastkowego w formie bezpostaciowej (sadza).
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10ml Esent
Tetraizopalmitynian askorbylu - surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw material) - to nic innego jak stabilna rozpuszczalna w olejach forma witaminy C (dokładnie to estrowa pochodna kwasu askorbinowego, która w skórze przekształca się w biologicznie czynną witaminę C). Preparat ma postać oleistego płynu.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent
Tetraizopalmitynian askorbylu, to nic innego jak stabilna rozpuszczalna w olejach forma witaminy C (dokładnie to estrowa pochodna kwasu askorbinowego, która w skórze przekształca się w biologicznie czynną witaminę C). Preparat ma postać oleistego płynu.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend
Niacynamid reguluję produkcję sebum, co jest szczególnie korzystne dla osób z cerą tłustą lub skłonną do trądziku, zmniejsza wypryski i ogranicza rozwój zaskórników. Niacynamid wyrównuje koloryt skóry, przebarwienia, hiperpigmentację działa poprzez hamowanie transferu melaniny do górnych warstw skóry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend
Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Woda Różana 250ml Sattva
Hydrolat różany to produkt powstały w wyniku destylacji kwiatów róży, który stanowi doskonały element wielu formuł kosmetycznych. Dzięki swojej łagodnej formule, może wspomagać pielęgnację skóry, wnosząc do niej wartościowe właściwości.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk jojoba 100g Chmara Blend
Wosk Jojoba – naturalny składnik do nowoczesnych kosmetyków
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 250g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 500g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk pszczeli biały (bielony) 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni










