Olej kokosowy Nierafinowany 900ml Targroch
Olej kokosowy nierafinowany - zapach kokosowy
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy rafinowany bezzapachowy 500ml Targroch
Olej kokosowy rafinowany 500ml - bez zapachu i smaku
Idealny jako baza do maseczek, balsamów i domowych kosmetyków pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy rafinowany bezzapachowy 900ml Targroch
Olej kokosowy rafinowany - bez zapachu i smaku
Idealny jako baza do maseczek, balsamów i domowych kosmetyków pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Laurowy 100% - Cera trądzikowa -20ml Esent
Olej laurowy zawiera w swym składzie Pentolinę która to pobudza pracę mieszków włosowych, stymulując porost włosów. Dzięki wysokiej zawartości chlorofilu wspomaga gojenie ran i stanów zapalnych skóry.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Macadamia Nierafinowany 150ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej macadamia rafinowany jest produktem otrzymywanym z orzechów macadamia, które rosną na drzewach Macadamia integrifolia i Macadamia tetraphylla. Jest to olej bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, co sprawia, że jest łatwo wchłaniany przez skórę. Ma również zdolność do nawilżania, odżywiania i regeneracji skóry oraz włosów. Olej macadamia jest znany z właściwości przeciwzapalnych i antyoksydacyjnych, co może pomóc w łagodzeniu podrażnień skóry i opóźnianiu procesu starzenia.
Dostępność: brak towaru
Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1L Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 250ml Sattva
Olej musztardowy jest wytwarzany z nasion gorczycy, które zawierają wysoką zawartość związków siarki. Olej musztardowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, kwas erukowy i kwas linolowy. Zawiera również wiele składników odżywczych, takich jak witaminy A, E i K, a także minerały, takie jak magnez, cynk, wapń i potas.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 500ml Sattva
Olej musztardowy wytwarzany jest z nasion gorczycy, które są tłoczone na zimno. Stosowany głównie na włosy i skórę głowy oraz do masażu ciała.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej rycynowy jest pozyskiwany z nasion rośliny o nazwie rącznik pospolity występującej w Indiach i Afryce. Jest bardzo popularny i stosowany na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym jako składnik kremów, mydeł, masek, pomadek czy błyszczyków.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy Rafinowany 1L Chmara Blend
Olejek rafinowany ze względu na swoje właściwości nadaje się do skóry wrażliwej. Stosowany jako płyn oczyszczający i do demakijażu, skutecznie zmywa makijaż i czyści skórę, nie zaburzając przy tym gospodarki lipidowej i wydzielania sebum.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy rafinowany 200ml Chmara Blend
Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy Rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 250ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Sezamowy 500ml Sattva
Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Buraka zimnotłoczony nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion buraka to nowoczesny surowiec kosmetyczny o łagodnym profilu. Charakteryzuje się zbilansowanym składem kwasów tłuszczowych, zawartością fitosteroli oraz naturalnych witamin. Znajduje zastosowanie jako składnik preparatów przeznaczonych do formulacji dla skóry wymagającej szczególnej uwagi oraz produktów do pielęgnacji włosów i okolic oczu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion majeranku (Origanum Majorana Seed Oil) to unikalny składnik kosmetyczny, ceniony za swoje bogactwo naturalnych związków roślinnych. Pozyskiwany metodą tłoczenia na zimno z nasion majeranku ogrodowego, zachowuje pełnię swoich właściwości i aromatu charakterystycznego dla roślin śródziemnomorskich.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Nasion Maku Nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion maku tłoczony na zimno jest surowcem naturalnym, o delikatnym orzechowym zapachu i lekkim, żółtawym lub bezbarwnym zabarwieniu. Należy do olejów schnących, dlatego jest wrażliwy na światło i podgrzewanie, co wymaga przechowywania w lodówce i szczelnym opakowaniu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Nasion Maruli Nierafinowany 20ml Esent
Olej z Maruli pozyskiwany jest z nasion owoców drzewa Sclerocarya birrea, naturalnie występującego w Afryce Południowej. Tradycyjnie używany przez lokalne społeczności do celów pielęgnacyjnych. Surowiec dostępny w formie nierafinowanej, tłoczony na zimno, co pozwala zachować jego charakterystyczny skład chemiczny.
Dostępność: brak towaru
Olej z Nasion Pietruszki Nierafinowany 50ml Esent
Nazwa angielska: Parsley seed oil, Cold press oil, Unrefined
INCI: Carum Petroselinum Seed Oil
Nr CAS: 84012-33-9 / 8000-68-8
Nr EC: 281-677-1
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
16,90 zł










