Olej z Nasion Maku Nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion maku tłoczony na zimno jest surowcem naturalnym, o delikatnym orzechowym zapachu i lekkim, żółtawym lub bezbarwnym zabarwieniu. Należy do olejów schnących, dlatego jest wrażliwy na światło i podgrzewanie, co wymaga przechowywania w lodówce i szczelnym opakowaniu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy rafinowany bezzapachowy 500ml Targroch
Olej kokosowy rafinowany 500ml - bez zapachu i smaku
Idealny jako baza do maseczek, balsamów i domowych kosmetyków pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Laurowy 100% - Cera trądzikowa -20ml Esent
Olej laurowy zawiera w swym składzie Pentolinę która to pobudza pracę mieszków włosowych, stymulując porost włosów. Dzięki wysokiej zawartości chlorofilu wspomaga gojenie ran i stanów zapalnych skóry.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat naturalny z melisy 100ml Esent
Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Hydrolat z melisy / Melissa Water
INCL : Melissa officinalis flower/leaf/stem water
Nr CAS : 84082-61-1
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kwas Hialuronowy Roztwór 2% 30 ml Esent
Zastosowanie 2 % roztworu jest bardzo szerokie, można go stosować jako dodatek do kremów, olejków, balsamów, może też być podstawą , lub składnikiem dodatkowym wielu formuł kosmetycznych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Olej musztardowy 250ml Sattva
Olej musztardowy jest wytwarzany z nasion gorczycy, które zawierają wysoką zawartość związków siarki. Olej musztardowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, kwas erukowy i kwas linolowy. Zawiera również wiele składników odżywczych, takich jak witaminy A, E i K, a także minerały, takie jak magnez, cynk, wapń i potas.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z Orzechów Shikakai do Włosów – Indus Valley 100 g
Dostępność: brak towaru
Olejek Eteryczny Kamfora 10ml Naturalne Aromaty
Zmniejsza przekrwienie, dlatego bywa stosowany w produktach, których celem jest przyniesienie ulgi w przypadku dolegliwości górnych dróg oddechowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Rozmaryn 10ml Naturalne Aromaty
Olejek eteryczny z rozmarynu (INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil) to naturalny surowiec roślinny, wykorzystywany w kosmetyce i aromaterapii ze względu na swój charakterystyczny, intensywnie ziołowy aromat. Destylowany z liści i gałązek rozmarynu, znajduje zastosowanie w szerokiej gamie produktów kosmetycznych i zapachowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Lawendowy 10ml Naturalne Aromaty
Naturalny olejek lawendowy posiada właściwości gojenia i regeneracji skóry, relaksuje oraz koi, zwalcza trądzik, łuszczycę oraz zakażenia grzybicze.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Eukaliptus 10ml Naturalne Aromaty
Naturalny olejek eteryczny z eukaliptusa charakteryzuje się intensywnym, świeżym, ziołowym i lekko kamforowym zapachem. Należy do grupy olejków eterycznych o wysokiej zawartości eukaliptolu (1,8-cyneolu), który odpowiada za jego wyraźny, przenikliwy aromat.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Mięta Pieprzowa 10ml Naturalne Aromaty
Olejek eteryczny z zielonej cytryny jest ceniony w aromaterapii i kosmetyce za swoje charakterystyczne właściwości zapachowe oraz zastosowanie w różnych produktach do pielęgnacji ciała i aromatyzacji przestrzeni. Jest to olejek o świeżym, cytrusowym zapachu, który często wykorzystywany jest w produktach mających na celu poprawę nastroju i stworzenie przyjemnej atmosfery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Konserwant ekologiczny z kokosa ( AMTicide Coconut) 10ml Esent
Nazwa INCI: Lactobacillus & Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract
Jakość: Naturalny składnik pochodzenia roślinnego, uzyskany w procesie fermentacji miąższu kokosa z udziałem bakterii Lactobacillus. Wolny od GMO.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
29,24 zł
Cena regularna:
38,99 zł










