Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Węgiel Aktywny Płatki Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel Aktywny Płatki Gatunek Czysty 250g Biomus
Węgiel Aktywny Płatki Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel aktywny, znany także jako aktywowany, to substancja składająca się głównie z węgla pierwiastkowego w formie bezpostaciowej (sadza). Węgiel ten nie jest w formie sproszkowanej.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

24,00 zł

( 1 kg = 96,00 zł )
szt

Węgiel Aktywny Proszek Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel Aktywny Proszek Gatunek Czysty 250g Biomus
Węgiel Aktywny Proszek Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel aktywny, znany także jako aktywowany, to substancja składająca się głównie z węgla pierwiastkowego w formie bezpostaciowej (sadza).

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

24,00 zł

( 1 kg = 96,00 zł )
szt

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10ml Esent

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10ml Esent
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10ml Esent

Tetraizopalmitynian askorbylu - surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw material) - to nic innego jak stabilna rozpuszczalna w olejach forma witaminy C (dokładnie to estrowa pochodna kwasu askorbinowego, która w skórze przekształca się w biologicznie czynną witaminę C). Preparat ma postać oleistego płynu.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

75,90 zł

( 1 l = 7 590,00 zł )
szt

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent

Tetraizopalmitynian askorbylu, to nic innego jak stabilna rozpuszczalna w olejach forma witaminy C (dokładnie to estrowa pochodna kwasu askorbinowego, która w skórze przekształca się w biologicznie czynną witaminę C). Preparat ma postać oleistego płynu.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

46,99 zł

( 1 l = 9 398,00 zł )
szt

Witamina E Naturalne tokoferole 30ml Esent

Witamina E Naturalne tokoferole 30ml Esent
Witamina E Naturalne tokoferole 30ml Esent

Tokoferole są bardzo silnymi antyoksydantami, chroniącymi komórki skóry przed niekorzystnymi wpływami środowiska- wolnymi rodnikami, promieniami UV. Zabezpieczają skórę przed utratą wilgoci, stymulują produkcję kolagenu. Przekłada się to na ujędrnienie skóry i wygładzenie zmarszczek.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

34,99 zł

( 1 l = 1 166,33 zł )
szt

Witamina E Octan Tokoferolu 200ml Chmara Blend

Witamina E Octan Tokoferolu 200ml Chmara Blend
Witamina E Octan Tokoferolu 200ml Chmara Blend

Witamina E, nazywana witaminą młodości i witalności skóry, odgrywa kluczową rolę w regeneracji, wzmocnieniu, ochronie i odbudowie warstwy naskórka. Jest szczególnie korzystna w okresie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach oraz dla skóry dotkniętej zmarszczkami, szarą, zmęczoną i pozbawioną jędrności.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

89,90 zł

( 1 l = 449,50 zł )
szt

Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E, nazywana witaminą młodości i witalności skóry, odgrywa kluczową rolę w regeneracji, wzmocnieniu, ochronie i odbudowie warstwy naskórka. Jest szczególnie korzystna w okresie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach oraz dla skóry dotkniętej zmarszczkami, szarą, zmęczoną i pozbawioną jędrności.

Dostępność: przedsprzedaż

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

1 099,00 zł

( 1 kg = 274,75 zł )
szt

Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

42,90 zł

szt

Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend

Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend
Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend

Niacynamid reguluję produkcję sebum, co jest szczególnie korzystne dla osób z cerą tłustą lub skłonną do trądziku, zmniejsza wypryski i ogranicza rozwój zaskórników. Niacynamid wyrównuje koloryt skóry, przebarwienia, hiperpigmentację działa poprzez hamowanie transferu melaniny do górnych warstw skóry.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

12,90 zł

szt

Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend

Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend
Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend

Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

szt

Woda destylowana 1l Stanlab

Woda destylowana 1l Stanlab
Woda destylowana 1l Stanlab

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

7,59 zł

( 1 l = 7,59 zł )
szt

Woda destylowana 1L Stanlab Deka

Woda destylowana 1L Stanlab Deka
Woda destylowana 1L Stanlab Deka

Woda destylowana to wyjątkowo czysta woda, uzyskana poprzez proces destylacji, który usuwa z niej sole mineralne oraz większość zanieczyszczeń. Dzięki temu produkt spełnia najwyższe standardy czystości, co czyni go niezastąpionym w wielu zastosowaniach.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

6,99 zł

( 1 l = 6,99 zł )
szt
  • nowość

Wodorotlenek Potasu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab

Wodorotlenek Potasu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab
Wodorotlenek Potasu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab

Wodorotlenek potasu jest białą substancją w postaci płatków. W trakcie reakcji egzotermicznej wydziela duże ilości ciepła i tworzy silnie żrący ług - substancja ta jest bezbarwna, bezzapachowa i niepalna, ale wywołuje oparzenia na skórze.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

32,90 zł

szt

Wodorotlenek Sodu CZ.D.A 500g Stanlab

Wodorotlenek Sodu CZ.D.A 500g Stanlab
Wodorotlenek Sodu CZ.D.A 500g Stanlab

Zastosowanie wodorotlenku sodu:

- wykorzystywany do użytku laboratoryjnego,

- produkcja detergentów, barwników,

- produkcja sztucznego jedwabiu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

16,90 zł

szt

Wosk Candelilla 100g Chmara Blend

Wosk Candelilla 100g Chmara Blend
Wosk Candelilla 100g Chmara Blend

Candelilla to naturalny wosk pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z młodych liści rośliny wilczomlecz (Euphorbia Cerifera), która rośnie na pustynnych terenach Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

27,90 zł

( 1 kg = 279,00 zł )
szt

Wosk Candelilla 1kg

Wosk Candelilla 1kg
Wosk Candelilla 1kg

Candelilla to naturalny wosk pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z młodych liści rośliny wilczomlecz (Euphorbia Cerifera), która rośnie na pustynnych terenach Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku.

Dostępność: brak towaru

Cena:

280,00 zł

Wosk Candelilla 250g

Wosk Candelilla 250g
Wosk Candelilla 250g

Candelilla to naturalny wosk pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z młodych liści rośliny wilczomlecz (Euphorbia Cerifera), która rośnie na pustynnych terenach Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku. Wosk ten charakteryzuje się kruchą, twardą strukturą oraz specyficznym zapachem, co czyni go wyjątkowym składnikiem kosmetyków.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

57,90 zł

( 1 kg = 231,60 zł )
szt

Wosk Carnauba 100g Chmara Blend

Wosk Carnauba 100g Chmara Blend
Wosk Carnauba 100g Chmara Blend

Wosk Carnauba wyróżnia się jako jeden z najtwardszych wosków naturalnych dostępnych na rynku. Jego unikalne właściwości pozwalają tworzyć produkty o wyjątkowej trwałości i wysokim połysku. To idealny wybór dla tych, którzy szukają niezawodnych składników do swoich kosmetyków.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 159,90 zł )
szt

Wosk Carnauba 1kg Chmara Blend

Wosk Carnauba 1kg Chmara Blend
Wosk Carnauba 1kg Chmara Blend

Wosk Carnauba jest naturalnym woskiem roślinnym pozyskiwanym z liści kopernicji (Copernicca Cerifera), palmy rosnącej w Brazylii.  

Dostępność: brak towaru

Cena:

115,00 zł

( 1 kg = 115,00 zł )

Wosk Carnauba 250g Chmara Blend

Wosk Carnauba 250g Chmara Blend
Wosk Carnauba 250g Chmara Blend

Wosk Carnauba to naturalny wosk roślinny, który pozyskuje się z liści palmy kopernicji (Copernicca Cerifera), rosnącej w Brazylii. Dzięki swoim niezwykłym właściwościom jest cenionym składnikiem w wielu branżach, od kosmetycznej po farmaceutyczną.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

35,90 zł

( 1 kg = 143,60 zł )
szt

Wosk Carnauba 3kg

Wosk Carnauba 3kg
Wosk Carnauba 3kg

Wosk Carnauba wyróżnia się jako jeden z najtwardszych wosków naturalnych dostępnych na rynku. Jego unikalne właściwości pozwalają tworzyć produkty o wyjątkowej trwałości i wysokim połysku. To idealny wybór dla tych, którzy szukają niezawodnych składników do swoich kosmetyków.

Dostępność: brak towaru

Cena:

280,00 zł

( 1 kg = 93,33 zł )

Wosk Carnauba 500g

Wosk Carnauba 500g
Wosk Carnauba 500g

Wosk Carnauba to naturalny wosk roślinny, który pozyskuje się z liści palmy kopernicji (Copernicca Cerifera), rosnącej w Brazylii. Dzięki swoim niezwykłym właściwościom jest cenionym składnikiem w wielu branżach, od kosmetycznej po farmaceutyczną.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

69,00 zł

( 1 kg = 138,00 zł )
szt

Wosk jojoba 100g Chmara Blend

Wosk jojoba 100g Chmara Blend
Wosk jojoba 100g Chmara Blend

Wosk Jojoba – naturalny składnik do nowoczesnych kosmetyków

Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.

W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 kg = 189,00 zł )
szt
  • nowość

Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend

Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend
Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend

Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.

W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

139,00 zł

( 1 kg = 139,00 zł )
szt
  • nowość
Produkt dnia
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl