Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent
Tetraizopalmitynian askorbylu, to nic innego jak stabilna rozpuszczalna w olejach forma witaminy C (dokładnie to estrowa pochodna kwasu askorbinowego, która w skórze przekształca się w biologicznie czynną witaminę C). Preparat ma postać oleistego płynu.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk jojoba 100g Chmara Blend
Wosk Jojoba – naturalny składnik do nowoczesnych kosmetyków
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 250g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 500g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Wyciąg z aloesu to substancja pozyskiwana z miąższu lub liści rośliny aloes (Aloe vera). Zwykle stosuje się go w produktach kosmetycznych i leczniczych ze względu na jego właściwości pielęgnujące skórę oraz zdrowotne. Ponadto, ze względu na swoje właściwości przeciwzapalne i antybakteryjne, wyciąg z aloesu może być skuteczny w leczeniu trądziku i skóry tłustej.
Dostępność: brak towaru
Żel Aloesowy kosmetyczny 400g Esent
Gęsty, przezroczysty żel kosmetyczny, gotowy do wprowadzenia do różnych formuł kosmetycznych. Żel ten zawiera aloes, który nie tylko dodaje właściwości pielęgnacyjnych, ale również pomaga w zagęszczaniu produktów kosmetycznych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni










