Świeca Sojowa MĘSKA – Indian Woods 188 ml Świeca z Charakterem
Indian Woods to zapach, który zniewala od pierwszego momentu. Jest to drzewno-przyprawowa, orientalna kompozycja, w której spotykają się aromatyczna i pikantna gałka muszkatołowa oraz intensywny kardamon. Słodyczy tej wyszukanej, orientalnej kompozycji nadaje drzewo sandałowe i urzekająca wetyweria.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Świeca Sojowa Zapachowa Bursztyn&Kadzidło 188ml Zrób Swój Kosmetyk
Naturalny w 100% roślinny wosk sojowy przeznaczony do świec zalewanych w naczyniach. Wosk biodegradowalny, przyjazny środowisku i veganom.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Świeca Sojowa Zapachowa Jaśmin, Bambus Piżmo 188ml Zrób Swój Kosmetyk
Naturalny w 100% roślinny wosk sojowy przeznaczony do świec zalewanych w naczyniach. Wosk biodegradowalny, przyjazny środowisku i veganom.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Świeca Sojowa Zapachowa Limonka&Słodki Karmel 188ml Zrób Swój Kosmetyk
Naturalny w 100% roślinny wosk sojowy przeznaczony do świec zalewanych w naczyniach. Wosk biodegradowalny, przyjazny środowisku i veganom.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Tens'up Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend
Tens'up to unikalna trójwymiarowa, hydrokoloidalna matryca polisacharydów z dwóch gatunków roślin cykorii podróżnik i tary. Cukry występujące w korzeniach roślin wiążą wodę, co sprawia, że skóra staje napięta, pobudzając fibroblasty do produkcji kolagenu. Na powierzchni skóry tworzy się filmy, uwalniane zostają oligasacharydy w głąb skóry dając natychmiastowy efekt liftingu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Tens'up Surowiec liftingujący 30ml Chmara Blend
Tens'up to zaawansowana, trójwymiarowa matryca hydrokoloidalna oparta na polisacharydach pozyskiwanych z dwóch roślin: cykorii podróżnik oraz tary. Unikalne cukry obecne w korzeniach tych roślin wiążą wodę, co:
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Trehaloza Substancja Nawilżająca 100g Chmara Blend
Trehaloza to naturalny disacharyd, składający się z dwóch cząsteczek glukozy połączonych unikalnym wiązaniem α,α-1,1. Występuje naturalnie w wielu roślinach, szczególnie tych, które rosną w ekstremalnych warunkach, takich jak pustynie. Dzięki swoim właściwościom ochronnym, umożliwia przetrwanie komórek roślinnych w czasie suszy, zatrzymując ich strukturalną integralność do momentu, gdy znów pojawi się woda.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Trehaloza Substancja Nawilżająca 1kg Chmara Blend
Trehaloza to naturalny disacharyd, składający się z dwóch cząsteczek glukozy połączonych unikalnym wiązaniem α,α-1,1. Występuje naturalnie w wielu roślinach, szczególnie tych, które rosną w ekstremalnych warunkach, takich jak pustynie. Dzięki swoim właściwościom ochronnym, umożliwia przetrwanie komórek roślinnych w czasie suszy, zatrzymując ich strukturalną integralność do momentu, gdy znów pojawi się woda.
Dostępność: brak towaru
Trehaloza Subtancja Nawilżająca 250g Chmara Blend
Trehaloza to naturalny disacharyd, składający się z dwóch cząsteczek glukozy połączonych unikalnym wiązaniem α,α-1,1. Występuje naturalnie w wielu roślinach, szczególnie tych, które rosną w ekstremalnych warunkach, takich jak pustynie. Dzięki swoim właściwościom ochronnym, umożliwia przetrwanie komórek roślinnych w czasie suszy, zatrzymując ich strukturalną integralność do momentu, gdy znów pojawi się woda.
Dostępność: brak towaru
Witamina E Octan Tokoferolu 200ml Chmara Blend
Witamina E, nazywana witaminą młodości i witalności skóry, odgrywa kluczową rolę w regeneracji, wzmocnieniu, ochronie i odbudowie warstwy naskórka. Jest szczególnie korzystna w okresie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach oraz dla skóry dotkniętej zmarszczkami, szarą, zmęczoną i pozbawioną jędrności.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend
Niacynamid reguluję produkcję sebum, co jest szczególnie korzystne dla osób z cerą tłustą lub skłonną do trądziku, zmniejsza wypryski i ogranicza rozwój zaskórników. Niacynamid wyrównuje koloryt skóry, przebarwienia, hiperpigmentację działa poprzez hamowanie transferu melaniny do górnych warstw skóry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend
Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Candelilla 100g Chmara Blend
Candelilla to naturalny wosk pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z młodych liści rośliny wilczomlecz (Euphorbia Cerifera), która rośnie na pustynnych terenach Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Candelilla 1kg
Candelilla to naturalny wosk pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z młodych liści rośliny wilczomlecz (Euphorbia Cerifera), która rośnie na pustynnych terenach Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku.
Dostępność: brak towaru
Wosk Candelilla 250g
Candelilla to naturalny wosk pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z młodych liści rośliny wilczomlecz (Euphorbia Cerifera), która rośnie na pustynnych terenach Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku. Wosk ten charakteryzuje się kruchą, twardą strukturą oraz specyficznym zapachem, co czyni go wyjątkowym składnikiem kosmetyków.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Carnauba 100g Chmara Blend
Wosk Carnauba wyróżnia się jako jeden z najtwardszych wosków naturalnych dostępnych na rynku. Jego unikalne właściwości pozwalają tworzyć produkty o wyjątkowej trwałości i wysokim połysku. To idealny wybór dla tych, którzy szukają niezawodnych składników do swoich kosmetyków.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Carnauba 1kg Chmara Blend
Wosk Carnauba jest naturalnym woskiem roślinnym pozyskiwanym z liści kopernicji (Copernicca Cerifera), palmy rosnącej w Brazylii.
Dostępność: brak towaru
Wosk Carnauba 250g Chmara Blend
Wosk Carnauba to naturalny wosk roślinny, który pozyskuje się z liści palmy kopernicji (Copernicca Cerifera), rosnącej w Brazylii. Dzięki swoim niezwykłym właściwościom jest cenionym składnikiem w wielu branżach, od kosmetycznej po farmaceutyczną.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Carnauba 500g
Wosk Carnauba to naturalny wosk roślinny, który pozyskuje się z liści palmy kopernicji (Copernicca Cerifera), rosnącej w Brazylii. Dzięki swoim niezwykłym właściwościom jest cenionym składnikiem w wielu branżach, od kosmetycznej po farmaceutyczną.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk jojoba 100g Chmara Blend
Wosk Jojoba – naturalny składnik do nowoczesnych kosmetyków
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 250g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 500g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni










