Olejek eteryczny Estragon 10ml Naturalne Aromaty
Olejek eteryczny z estragonu (INCI: Artemisia Dracunculus Oil) to surowiec aromatyczny o wyrazistym, ziołowym profilu zapachowym. Ze względu na swój charakterystyczny aromat, znajduje zastosowanie w produktach zapachowych i formulacjach kosmetycznych, a także jako składnik w mieszankach aromaterapeutycznych.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Eukaliptus 10ml Naturalne Aromaty
Naturalny olejek eteryczny z eukaliptusa charakteryzuje się intensywnym, świeżym, ziołowym i lekko kamforowym zapachem. Należy do grupy olejków eterycznych o wysokiej zawartości eukaliptolu (1,8-cyneolu), który odpowiada za jego wyraźny, przenikliwy aromat.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Eukaliptus, z Eukaliptusu 100ml Chmara Blend
Olejek eukaliptusowy to naturalny składnik, który dzięki swoim właściwościom może zostać wykorzystany w szerokim zakresie produktów kosmetycznych. Choć nie jest przeznaczony do stosowania w czystej formie na skórę, może pełnić istotną rolę jako dodatek do kosmetyków, wspierając ich działanie i poprawiając komfort stosowania.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Lawendowy 10ml Naturalne Aromaty
Naturalny olejek lawendowy posiada właściwości gojenia i regeneracji skóry, relaksuje oraz koi, zwalcza trądzik, łuszczycę oraz zakażenia grzybicze.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Lawendowy 30ml Chmara Blend
Naturalny olejek lawendowy posiada właściwości gojenia i regeneracji skóry, relaksuje oraz koi, zwalcza trądzik, łuszczycę oraz
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Lawendowy, z Lawendy 100ml Chmara Blend
Lawenda znana jest ze swoich zdolności łagodzących napięcie, stres, działanie przeciwbólowe, Naturalny olejek z lawendy stosowany jest jako środek balansujący emocje, łagodząc stany depresyjne. Ma działanie antyoksydacyjne, dzięki fitosterolom, flawonoidom i garbnikom.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Lemongrassowy (z trawy cytrynowej) 100ml Chmara Blend
Olejek eteryczny z trawy cytrynowej (lemongrass) firmy Chmara Blend jest pozyskiwany w wyniku destylacji parą wodną suchych liści traw cytrynowych. W zależności od warunków uprawy oraz klimatu olejek ten może mieć różny skład i aromat. Najwięcej w olejku jest cytralu, związku, który wykazuje silne właściwości przeciwwirusowe.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny Lemongrassowy (z trawy cytrynowej) 30ml Chmara Blend
Olejek eteryczny z trawy cytrynowej (lemongrass) firmy Chmara Blend jest pozyskiwany w wyniku destylacji parą wodną suchych liści traw cytrynowych. W zależności od warunków uprawy oraz klimatu olejek ten może mieć różny skład i aromat.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Eteryczny Rozmaryn 10ml Naturalne Aromaty
Olejek eteryczny z rozmarynu (INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil) to naturalny surowiec roślinny, wykorzystywany w kosmetyce i aromaterapii ze względu na swój charakterystyczny, intensywnie ziołowy aromat. Destylowany z liści i gałązek rozmarynu, znajduje zastosowanie w szerokiej gamie produktów kosmetycznych i zapachowych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny z Drzewa herbacianego, Drzewo Herbaciane 100ml Chmara Blend
W skład oleju z drzewa herbacianego wchodzą związki fenolowe i terpentynowego, które wykazują działanie antyspetyczne, przeciwdrobnoustrojowe. Olejek z drzewa herbacianego ma intensywny, kamforowy zapach. Olejek zwalcza bakterie, zmniejsza błyszczenie cery jednocześnie nie powoduje wysuszenia cery, normalizując pracę gruczołów łojowych, zmniejsza łupież, swędzeniu skóry, pomocny jest w walce z infekcjami, drobnoustrojami.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek eteryczny z Drzewa herbacianego, Drzewo Herbaciane 30ml Chmara Blend
Według ogólnodostępnych źródeł, olejek ten może stanowić wartościowy składnik kosmetyczny, szczególnie w produktach ukierunkowanych na pielęgnację skóry problematycznej. Dzięki zawartości naturalnych związków – takich jak terpinen-4-ol, zaliczany do grupy monoterpenów – jego obecność w kosmetykach bywa rozważana w kontekście: o działaniu oczyszczającym skórę zwłaszcza mieszaną i tłustą i przeciwłupieżowych
Dostępność: brak towaru
Olejek eteryczny z Rozmarynu, Rozmarynowy 30ml Chmara Blend
Stosowanie olejku rozmarynowego może przynieść ukojenie w czasie wszelkiego rodzaju infekcji i zakażeń. Cechuje się on bowiem silnym działaniem antybakteryjnym, antywirusowym i antygrzybiczym. Skutecznie wzmacnia on także odporność organizmu poprzez stymulowanie działania układu immunologicznego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Proszek Neem 100g Sattva
SATTVA Neem to sproszkowane zioło pozyskiwane z liści Miodli indyjskiej, znanej jako „cudowne drzewo”. W medycynie ajurwedyjskiej Neem jest niezwykle cenione za swoje właściwości lecznicze, antyseptyczne, przeciwgrzybicze, odkażające i tonizujące. To doskonały wybór do pielęgnacji skóry tłustej, mieszanej oraz trądzikowej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Proszek Neem 100g Sattva - 5 sztuk
SATTVA Neem to sproszkowane zioło pozyskiwane z liści Miodli indyjskiej, znanej jako „cudowne drzewo”. W medycynie ajurwedyjskiej Neem jest niezwykle cenione za swoje właściwości lecznicze, antyseptyczne, przeciwgrzybicze, odkażające i tonizujące. To doskonały wybór do pielęgnacji skóry tłustej, mieszanej oraz trądzikowej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z Orzechów Shikakai do Włosów – Indus Valley 100 g
Dostępność: brak towaru
Proszek ze skórki pomarańczy 100 g Indus Valley
Proszek ze Skórki Pomarańczy do Tworzenia Kosmetyków Naturalnych - Indus Valley 100 g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk jojoba 100g Chmara Blend
Wosk Jojoba – naturalny składnik do nowoczesnych kosmetyków
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.
W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 250g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Wosk Jojoba 500g Chmara Blend
Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
7,43 zł
Cena regularna:
9,90 zł










