Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Oferta hurtowa surowców kosmetycznych

W tej kategorii znajdują się Surowce kosmetyczne od 5kg w górę. Realizujemy zamówienie paletowe, jak również sprowadzamy towar na życzenie klienta spoza dostępnej oferty. Posiadamy MSDS, certyfikaty jakości. Posiadamy kilkuletnie doświadczenie w sprzedaży surowców kosmetycznych. Zapraszamy do działu kontakt.

Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Wyciąg z aloesu to substancja pozyskiwana z miąższu lub liści rośliny aloes (Aloe vera). Zwykle stosuje się go w produktach kosmetycznych i leczniczych ze względu na jego właściwości pielęgnujące skórę oraz zdrowotne. Ponadto, ze względu na swoje właściwości przeciwzapalne i antybakteryjne, wyciąg z aloesu może być skuteczny w leczeniu trądziku i skóry tłustej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

349,00 zł

( 1 kg = 87,25 zł )

Wosk sojowy do świec 22,68kg hurtownia

Wosk sojowy  do świec 22,68kg  hurtownia
Wosk sojowy do świec 22,68kg hurtownia

Naturalny w 100% wosk roślinny produkowany w USA przez koncern Cargill. Wosk sojowy z niewielką ilością dodatków w postaci olejów roślinnych jest ekologiczny i biodegradowalny.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

470,00 zł

( 1 kg = 20,72 zł )
szt

Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E, nazywana witaminą młodości i witalności skóry, odgrywa kluczową rolę w regeneracji, wzmocnieniu, ochronie i odbudowie warstwy naskórka. Jest szczególnie korzystna w okresie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach oraz dla skóry dotkniętej zmarszczkami, szarą, zmęczoną i pozbawioną jędrności.

Dostępność: przedsprzedaż

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

1 099,00 zł

( 1 kg = 274,75 zł )
szt

Sól z morza martwego 25kg

Sól z morza martwego 25kg
Sól z morza martwego 25kg

Sól z basenu Morza Martwego znana jest na całym świecie ze swoich właściwości pielęgnacyjnych. Kąpiele solne poprawiają wygląd skóry i w naturalny sposób redukują zmęczenie i codzienny stres.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

159,00 zł

( 1 kg = 6,36 zł )
szt

Sorbitol proszek 25kg Chmara Blend

Sorbitol proszek 25kg Chmara Blend
Sorbitol proszek 25kg Chmara Blend

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

390,00 zł

( 1 kg = 15,60 zł )
szt
  • nowość

Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)
Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: brak towaru

Cena:

2 129,00 zł

Soda Oczyszczona 25kg

Soda Oczyszczona 25kg
Soda Oczyszczona 25kg

Soda oczyszczona, czyli wodorowęglan sodu, to wszechstronny, naturalny związek chemiczny o szerokim zastosowaniu w gospodarstwie domowym. Może służyć jako środek czyszczący, wybielający, neutralizujący zapachy, Doskonale sprawdza się w usuwaniu plam, czyszczeniu różnych powierzchni, a także w ogrodnictwie i kosmetyce.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

120,00 zł

( 1 kg = 4,80 zł )
szt

Siarczan Magnezu Sól Epsom 25kg

Siarczan Magnezu Sól Epsom 25kg
Siarczan Magnezu Sól Epsom 25kg

Sól Epsom, znana również jako sól gorzka lub angielska, to naturalnie czysty związek mineralny – siarczan magnezu (MgSO₄*7H₂O 99,0 - 100,5 %). Jej nazwa pochodzi od miasta Epsom w Anglii, gdzie związek ten był początkowo odparowywany ze źródeł wody mineralnej. Wyglądem przypomina sól kuchenną i jest bezwonna.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

190,00 zł

( 1 kg = 7,60 zł )
szt

PEG-7 25kg Zrób Swój Kosmetyk (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

PEG-7 25kg Zrób Swój Kosmetyk (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)
PEG-7 25kg Zrób Swój Kosmetyk (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

PEG-7 to związek chemiczny z grupy polietylenoglikoli, który powstaje poprzez reakcję etylenu tlenku z etanolem i wodą. W wyniku tej reakcji powstaje polietylenoglikol o średniej masie cząsteczkowej około 350. PEG-7 ma kilka ważnych właściwości, które sprawiają, że jest często stosowany w przemyśle kosmetycznym.

Dostępność: brak towaru

Cena:

970,00 zł

Oliwa z Oliwek 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Oliwa z Oliwek 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Oliwa z Oliwek 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Oliwa z oliwek to jeden z najstarszych i najczęściej stosowanych olejów w kosmetykach. Jej właściwości pielęgnacyjne, takie jak zmiękczanie, regeneracja, działanie przeciwzmarszczkowe oraz odżywianie, znane są od wieków. Dzięki witaminom A, E i F, oliwa doskonale wpływa na kondycję skóry, włosów i paznokci.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

235,00 zł

( 1 kg = 47,00 zł )
szt

Oliwa z Oliwek 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Oliwa z Oliwek 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Oliwa z Oliwek 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Oliwa z oliwek to jeden z najstarszych i najczęściej stosowanych olejów w kosmetykach. Jej właściwości pielęgnacyjne, takie jak zmiękczanie, regeneracja, działanie przeciwzmarszczkowe oraz odżywianie, znane są od wieków. Dzięki witaminom A, E i F, oliwa doskonale wpływa na kondycję skóry, włosów i paznokci.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

180,00 zł

( 1 kg = 45,00 zł )
szt

Olivem 1000 emulgator do kremu - 25g Zrób Swój Kosmetyk

Olivem 1000  emulgator do kremu - 25g Zrób Swój Kosmetyk
Olivem 1000 emulgator do kremu - 25g Zrób Swój Kosmetyk

OLIVEM 1000 niejonowy emulgator do tworzenia emulsji typu „olej w wodzie”. Preparat wyprodukowany tylko z naturalnych surowców ( min. Oliwa z oliwek), dopuszczony przez organizacje certyfikujące (ECO CERT) jako emulgator przy produkcji kosmetyków ekologicznych. Nie wymaga dodatków stabilizujących.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,90 zł

( 1 kg = 636,00 zł )
szt

Olej ze słonecznika rafinowany kosmetyczny 5kg

Olej ze słonecznika rafinowany kosmetyczny 5kg
Olej ze słonecznika rafinowany kosmetyczny 5kg

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

97,00 zł

szt

Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej ze słodkich migdałów Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

165,00 zł

( 1 kg = 41,25 zł )
szt

Olej z pestek winogron Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek winogron Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

180,00 zł

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

155,00 zł

( 1 kg = 38,75 zł )

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z Pestek Winogron  Rafinowany 25kg
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z pestek winogron wykazują wysoką biozgodność z ludzkim sebum,  nie zapycha ujścia gruczołów łojowych i świetnie sprawdzi się w pielęgnacji cery trądzikowej, tłustej i mieszanej. Olej z pestek winogron stosowany na cerę uelastycznioną skórę, zmniejszają delikatnie zmarszczki a stosowany na włosy sprawia że są zdrowsze i błyszczące.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

750,00 zł

( 1 kg = 30,00 zł )
szt

Olej z pestek moreli rafinowany 5kg

Olej z pestek moreli rafinowany 5kg
Olej z pestek moreli rafinowany 5kg

Polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.

Dostępność: brak towaru

Cena:

199,00 zł

Olej z Pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z Pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Pestek moreli rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek moreli rafinowany 4kg polecany dla skóry mieszanej, wrażliwej, suchej, szorstkiej i popękanej. Wykazuje działanie odbudowujące oraz utrzymuje nawilżenie skóry.

 

 

 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

169,00 zł

( 1 kg = 42,25 zł )
szt

Olej z Pestek Malin nierafinowany 5kg

Olej z Pestek Malin nierafinowany 5kg
Olej z Pestek Malin nierafinowany 5kg

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

990,00 zł

( 1 kg = 198,00 zł )
szt

Olej Ryżowy Rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy Rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy Rafinowany 5 kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej ryżowy w przeciwieństwie do innych olejów zawiera dużą ilość substancji niezmydlających, w tym fitosteroli, tokoferoli i tokotrienoli oraz 1,5 – 2,8% oryzanolu (gamma-oryzanolu).

Dostępność: brak towaru

Cena:

189,00 zł

( 1 kg = 37,80 zł )

Olej Ryżowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

165,00 zł

( 1 kg = 41,25 zł )
szt

Olej Ryżowy Rafinowany 25kg Zrób Swój kosmetyk

Olej Ryżowy Rafinowany 25kg Zrób Swój kosmetyk
Olej Ryżowy Rafinowany 25kg Zrób Swój kosmetyk

Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

849,00 zł

( 1 kg = 33,96 zł )
szt

Olej Rycynowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Rycynowy Rafinowany  4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Rycynowy Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej rycynowy 

Ricinus Communis Seed Oil

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

129,00 zł

( 1 kg = 32,25 zł )
szt

Surowce kosmetyczne hurt – wysoka jakość w przystępnej cenie

Wysoka jakość składników wykorzystywanych do produkcji kosmetyków jest niezwykle ważna – niezależnie od tego, czy produkujemy je hurtowo, czy jedynie w ramach okazjonalnego prezentu dla najbliższych. Nie chodzi tylko o bezpieczeństwo stosowania preparatu, ale również o jego skuteczność, odpowiednie właściwości, konsystencję, zapach, a wreszcie także zaufanie klientów inwestujących w nasze produkty. Tylko wybierając dobrej jakości półprodukty i surowce, możemy stworzyć kosmetyki, które zyskają uznanie wśród klientów, a marce zapewnią sukces. Oferowane przez nas produkty dla przemysłu kosmetycznego często są trudno dostępne, jednak jako doświadczony dystrybutor półproduktów kosmetycznych z wieloletnim stażem wiemy, jakie surowce są naszym klientom niezbędne i takie pozyskujemy. Zapoznaj się z pełną ofertą naszego sklepu internetowego i zamów potrzebne półprodukty w ilości hurtowej. Dystrybutor surowców kosmetycznych może też zaoferować ci najkorzystniejsze ceny w stosunku do jakości. Wzbogacą one skład Twoich kosmetyków.

Hurtownia surowców kosmetycznych – szeroka oferta dopasowana do potrzeb wymagających klientów

Jako dystrybutor surowców kosmetycznych z wieloletnim doświadczeniem w branży także gorąco rekomendujemy korzystanie z potencjału, który tkwi w naturze. Nasza hurtownia kosmetyków naturalnych może się pochwalić szerokim asortymentem (stale rozbudowywanym, co warto podkreślić), w którego skład wchodzą takie produkty, jak:

Surowce kosmetyczne: dystrybutor – półprodukty, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Poszukujesz produktów do wyrobu mydeł, szamponów, balsamów, ser, peelingów czy świec, ale nie wystarczy Ci mniejsza ilość niż 5 kg? W naszym sklepie internetowym Zrób Swój Kosmetyk znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz. Jako hurtowy dystrybutor składników kosmetycznych realizujemy także zamówienia paletowe. Jeśli w naszej ofercie nie znajdziesz poszukiwanego produktu, skontaktuj się z nami – oferujemy możliwość sprowadzenia brakującego surowca na życzenie. 

Produkt dnia
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl