Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Z pewnością dokładnie znasz szczególne potrzeby skóry – własnej, a także Twoich najbliższych. Szukasz kosmetyków, które szybko i skutecznie odpowiedzą na Wasze problemy, a jednocześnie zachwycą Cię lekkim, naturalnym, silnie skondensowanym składem? Zapewnij najlepsze efekty w możliwie najkrótszym czasie, tworząc autorskie kosmetyki, dopasowane do potrzeb skory, przeznaczone do pielęgnacji różnych jej rodzajów. Odkryj bogactwo naturalnych składników oraz prostych przepisów na zdrową, promienną cerę oraz mocne i lśniące włosy.

Żel Aloesowy kosmetyczny 400g Esent

Żel Aloesowy kosmetyczny 400g Esent
Żel Aloesowy kosmetyczny 400g Esent

Gęsty, przezroczysty żel kosmetyczny, gotowy do wprowadzenia do różnych formuł kosmetycznych. Żel ten zawiera aloes, który nie tylko dodaje właściwości pielęgnacyjnych, ale również pomaga w zagęszczaniu produktów kosmetycznych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

42,90 zł

( 1 kg = 107,25 zł )
szt

Wyciąg z Aloesu stężony 10 : 1 100 ml Esent

Wyciąg z Aloesu stężony 10 : 1 100 ml Esent
Wyciąg z Aloesu stężony 10 : 1 100 ml Esent

Aloes ....nie ma drugiej tak popularnej w medycynie i kosmetyce rośliny. Jej właściwości lecznicze w basenie Morza Śródziemnego są znane od przynajmniej trzydziestu wieków. Oferujemy koncentrat stężony dziesięciokrotnie, mający postać prawie przeźroczystego płynu, o charakterystycznym delikatnym i świeżym zarazem zapachu.

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

23,50 zł

( 1 l = 2 350,00 zł )
szt

Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Wyciąg z aloesu to substancja pozyskiwana z miąższu lub liści rośliny aloes (Aloe vera). Zwykle stosuje się go w produktach kosmetycznych i leczniczych ze względu na jego właściwości pielęgnujące skórę oraz zdrowotne. Ponadto, ze względu na swoje właściwości przeciwzapalne i antybakteryjne, wyciąg z aloesu może być skuteczny w leczeniu trądziku i skóry tłustej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

349,00 zł

( 1 kg = 87,25 zł )

Wosk pszczeli żółty naturalny 250g kosmetyczny Chmara Blend

Wosk pszczeli żółty naturalny 250g kosmetyczny Chmara Blend
Wosk pszczeli żółty naturalny 250g kosmetyczny Chmara Blend


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

34,00 zł

( 1 kg = 136,00 zł )
szt

Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Chmara Blend

Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Chmara Blend
Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Chmara Blend

Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

98,00 zł

( 1 kg = 98,00 zł )
szt

Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Chmara Blend

Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Chmara Blend
Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Chmara Blend

Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 159,90 zł )
szt

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: brak towaru

Cena:

14,99 zł

( 1 kg = 149,90 zł )

Wosk pszczeli biały (bielony) 250g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony)  250g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 250g Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

32,90 zł

( 1 kg = 131,60 zł )
szt

Wosk pszczeli biały (bielony) 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony)  1kg Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 1kg Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

115,00 zł

( 1 kg = 115,00 zł )
szt

Wosk Jojoba 500g Chmara Blend

Wosk Jojoba 500g Chmara Blend
Wosk Jojoba 500g Chmara Blend

Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

74,90 zł

( 1 kg = 149,80 zł )
szt
  • nowość

Wosk Jojoba 250g Chmara Blend

Wosk Jojoba 250g Chmara Blend
Wosk Jojoba 250g Chmara Blend

Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych. W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

43,90 zł

( 1 kg = 175,60 zł )
szt
  • nowość

Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend

Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend
Wosk Jojoba 1kg Chmara Blend

Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.

W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

139,00 zł

( 1 kg = 139,00 zł )
szt
  • nowość

Wosk jojoba 100g Chmara Blend

Wosk jojoba 100g Chmara Blend
Wosk jojoba 100g Chmara Blend

Wosk Jojoba – naturalny składnik do nowoczesnych kosmetyków

Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.

W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 kg = 189,00 zł )
szt
  • nowość

Woda Różana 250ml Sattva

Woda Różana 250ml Sattva
Woda Różana 250ml Sattva

Hydrolat różany to produkt powstały w wyniku destylacji kwiatów róży, który stanowi doskonały element wielu formuł kosmetycznych. Dzięki swojej łagodnej formule, może wspomagać pielęgnację skóry, wnosząc do niej wartościowe właściwości.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,90 zł

szt

Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend

Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend
Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend

Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

szt

Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend

Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend
Witamina PP (B3- Niacynamid) 25g Chmara Blend

Niacynamid reguluję produkcję sebum, co jest szczególnie korzystne dla osób z cerą tłustą lub skłonną do trądziku, zmniejsza wypryski i ogranicza rozwój zaskórników. Niacynamid wyrównuje koloryt skóry, przebarwienia, hiperpigmentację działa poprzez hamowanie transferu melaniny do górnych warstw skóry.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

12,90 zł

szt

Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Witamina PP (B3- Niacynamid) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

42,90 zł

szt

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 5ml Esent

Tetraizopalmitynian askorbylu, to nic innego jak stabilna rozpuszczalna w olejach forma witaminy C (dokładnie to estrowa pochodna kwasu askorbinowego, która w skórze przekształca się w biologicznie czynną witaminę C). Preparat ma postać oleistego płynu.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

46,99 zł

( 1 l = 9 398,00 zł )
szt

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10ml Esent

Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10ml Esent
Witamina C w oleju - Tetraizopalmitynian askorbylu 10ml Esent

Tetraizopalmitynian askorbylu - surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw material) - to nic innego jak stabilna rozpuszczalna w olejach forma witaminy C (dokładnie to estrowa pochodna kwasu askorbinowego, która w skórze przekształca się w biologicznie czynną witaminę C). Preparat ma postać oleistego płynu.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

75,90 zł

( 1 l = 7 590,00 zł )
szt

Węgiel Aktywny Proszek Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel Aktywny Proszek Gatunek Czysty 250g Biomus
Węgiel Aktywny Proszek Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel aktywny, znany także jako aktywowany, to substancja składająca się głównie z węgla pierwiastkowego w formie bezpostaciowej (sadza).

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

24,00 zł

( 1 kg = 96,00 zł )
szt

Węgiel Aktywny Płatki Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel Aktywny Płatki Gatunek Czysty 250g Biomus
Węgiel Aktywny Płatki Gatunek Czysty 250g Biomus

Węgiel aktywny, znany także jako aktywowany, to substancja składająca się głównie z węgla pierwiastkowego w formie bezpostaciowej (sadza). Węgiel ten nie jest w formie sproszkowanej.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

24,00 zł

( 1 kg = 96,00 zł )
szt

Tens'up Surowiec liftingujący 30ml Chmara Blend

Tens'up Surowiec liftingujący 30ml Chmara Blend
Tens'up Surowiec liftingujący 30ml Chmara Blend

Tens'up to zaawansowana, trójwymiarowa matryca hydrokoloidalna oparta na polisacharydach pozyskiwanych z dwóch roślin: cykorii podróżnik oraz tary. Unikalne cukry obecne w korzeniach tych roślin wiążą wodę, co:

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

39,90 zł

( 1 l = 1 330,00 zł )
szt

Tens'up Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend

Tens'up  Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend
Tens'up Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend

Tens'up to unikalna trójwymiarowa, hydrokoloidalna matryca polisacharydów z dwóch gatunków roślin cykorii podróżnik i tary. Cukry występujące w korzeniach roślin wiążą wodę, co sprawia, że skóra staje napięta, pobudzając fibroblasty do produkcji kolagenu. Na powierzchni skóry tworzy się filmy, uwalniane zostają oligasacharydy w głąb skóry dając natychmiastowy efekt liftingu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

14,90 zł

szt

Sól z morza martwego 25kg

Sól z morza martwego 25kg
Sól z morza martwego 25kg

Sól z basenu Morza Martwego znana jest na całym świecie ze swoich właściwości pielęgnacyjnych. Kąpiele solne poprawiają wygląd skóry i w naturalny sposób redukują zmęczenie i codzienny stres.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

159,00 zł

( 1 kg = 6,36 zł )
szt

Jakie są potrzeby Twojej skóry i włosów?

Suchość skóry, trądzik, zmarszczki, przebarwienia, utrata jędrności, a do tego wypadanie włosów lub łupież – to najczęściej występujące problemy skóry i włosów, które z powodzeniem zniwelujesz, wybierając odpowiednie kosmetyki, dopasowane do potrzeb skóry. W katalogu inspiracji sklepu Zrób Swój Kosmetyk poprowadzimy Cię krok po kroku przez proces pielęgnacji, według potrzeb skóry. Dowiedz się, jakie składniki do pielęgnacji skóry i włosów wybrać, aby przywrócić im zdrowie i naturalne piękno!

Możesz skorzystać z gotowego zestawu lub wybrać pojedyncze, naturalne surowce kosmetyczne, które posłużą do stworzenia kosmetyków DIY, uwzględniających szczególne potrzeby skóry, jej wymagania, problemy i indywidualne tendencje. Sprawdź, jak idealnie dopasować kosmetyki do potrzeb różnego typu skór.

Kosmetyki dopasowane do potrzeb skóry – pielęgnacja twarzy 

Wybierając komponenty kosmetyków do codziennej pielęgnacji twarzy DIY, zwróć uwagę na rodzaj cery. Alergiczna, dojrzała, mieszana, naczynkowa, normalna, problematyczna, sucha, tłusta, wrażliwa, trądzikowa, zaczerwieniona – każda z nich wymaga wsparcia innych substancji aktywnych, pochodzenia naturalnego, aby cieszyć się zdrowym, pełnym energii i blasku wyglądem. Postaw na lekki tonik, serum, krem do twarzy, peeling oraz maseczkę.

Pielęgnacja ciała pod potrzeby skóry

Jeśli chodzi o pielęgnację ciała, tutaj możesz zaszaleć i z powodzeniem samodzielnie wykonać kosmetyki, które wymodelują Cię od stóp do głów! Żel pod prysznic, płyn do kąpieli, peelingi do ciała, balsamy ujędrniające, nawilżające i regenerujące w postaci serum, kremu, masła, oliwki lub oleju do masażu, a do tego idealnie dopasowany krem do rąk. Z produktów z oferty Zrób Swój Kosmetyk stworzysz ponadto okłady na ciało, kule kąpielowe i mydełka glicerynowe, które będą idealnie dopasowane do potrzeb skóry. Dobierz składniki aktywne tak, aby zaleczyć blizny i rozstępy, przebarwienia, naczynka oraz cellulit. To wszystko możliwe jest dzięki naturalnym surowcom!

Dobrana pielęgnacja włosów - dobierz odpowiednie składniki 

Opracowując receptury kosmetyków do pielęgnacji włosów DIY, zwróć szczególną uwagę na potrzeby tych, którzy mogą mieć suche, zniszczone, tłuste, wypadające włosy, a także łupież lub łojotok. Postaw na szampon, odżywkę, maskę, mgiełkę lub płukankę do włosów. Odpowiedź na szczególne potrzeby skóry głowy znajdziesz w bogatej gamie składników naturalnych do tworzenia kosmetyków pielęgnacyjnych DIY od Zrób Swój Kosmetyk.

Produkt dnia
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olejek zapachowy Wino różane 10ml Naturalne Aromaty Data 15.07.2026
Olejek zapachowy Wino różane 10ml Naturalne Aromaty Data 15.07.2026

2,45 zł

Cena regularna: 6,99 zł

Najniższa cena: 3,15 zł
szt
Olejek Zapachowy Earl Grey Tea 10ml Naturalne Aromaty Data 20.07.2026
Olejek Zapachowy Earl Grey Tea 10ml Naturalne Aromaty Data 20.07.2026

2,50 zł

Cena regularna: 7,15 zł

Najniższa cena: 3,22 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl