Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Tutaj znajdziesz najwyższej jakości surowce kosmetyczne, dzięki którym możesz wykonać oryginalny produkt dopasowany do potrzeb swojej skóry. Sprawdź naszą ofertę i przekonaj się, że pośród bogatego asortymentu dostępne są składniki do stworzenia każdego rodzaju produktu:

  • mydeł glicerynowych,
  • świec,
  • kul kąpielowych,
  • szamponów,
  • kremów i wielu innych.

W naszej ofercie znajdziesz naturalne surowce, dzięki którym stworzysz w pełni naturalny i bezpieczny produkt, który doskonale odpowie na Twoje potrzeby zarówno pod względem wykonania, jak i aromatycznego zapachu. W asortymencie dostępne są składniki do kosmetyków takie jak: lanolina, gliceryna, wosk sojowy, emulgator, kwas mlekowy, D-pantenol, olej ze słodkich migdałów, glukozyd, wosk pszczeli, kolagen, kwas hialuronowy i wiele więcej. Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą naszych produktów, pośród których znajdziesz wszystko, co potrzebne do stworzenia własnego kremu, szamponu czy mydła, których właściwości dopasowane będą do potrzeb Twojej skóry, a zapach zachwyci pięknym, samodzielnie zaprojektowanym aromatem.

Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło kakaowe nierafinowane 25kg

INCI: Theobroma Cacao

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

3 250,00 zł

( 1 kg = 130,00 zł )
szt

D-pantenol 75% 25kg (TOWAR POD ZAMÓWIENIE)

D-pantenol 75% 25kg (TOWAR POD ZAMÓWIENIE)
D-pantenol 75% 25kg (TOWAR POD ZAMÓWIENIE)


D-pantenol (D-panthenol) jest prowitaminą B5. D-pantenol bardzo łatwo wnika w głąb skóry, włosów i paznokci. Przenika naskórek, gromadzi się w skórze właściwej i zmienia się w witaminę B5 czyli kwas pantotenowy. 

 

Dostępność: brak towaru

Cena:

2 450,00 zł

( 1 kg = 98,00 zł )

Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI -Wiórki 25kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

 Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI -Wiórki 25kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)
Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI -Wiórki 25kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: brak towaru

Cena:

2 327,16 zł

( 1 kg = 93,09 zł )

Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)
Sodium Cocyl Isethionate SCI Proszek 20kg (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: brak towaru

Cena:

2 129,00 zł

ZSK hurt Hydromanil 5kg

ZSK hurt Hydromanil 5kg
ZSK hurt Hydromanil 5kg

Dostępność: brak towaru

Cena:

1 100,00 zł

( 1 kg = 220,00 zł )

Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Witamina E Octan Tokoferolu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E, nazywana witaminą młodości i witalności skóry, odgrywa kluczową rolę w regeneracji, wzmocnieniu, ochronie i odbudowie warstwy naskórka. Jest szczególnie korzystna w okresie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach oraz dla skóry dotkniętej zmarszczkami, szarą, zmęczoną i pozbawioną jędrności.

Dostępność: przedsprzedaż

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

1 099,00 zł

( 1 kg = 274,75 zł )
szt

PEG-7 25kg Zrób Swój Kosmetyk (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

PEG-7 25kg Zrób Swój Kosmetyk (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)
PEG-7 25kg Zrób Swój Kosmetyk (TOWAR NA ZAMÓWIENIE)

PEG-7 to związek chemiczny z grupy polietylenoglikoli, który powstaje poprzez reakcję etylenu tlenku z etanolem i wodą. W wyniku tej reakcji powstaje polietylenoglikol o średniej masie cząsteczkowej około 350. PEG-7 ma kilka ważnych właściwości, które sprawiają, że jest często stosowany w przemyśle kosmetycznym.

Dostępność: brak towaru

Cena:

970,00 zł

Masło Shea Nierafinowane INTENSYWNY ZAPACH 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Shea Nierafinowane INTENSYWNY ZAPACH 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Masło Shea Nierafinowane INTENSYWNY ZAPACH 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Shea Nierafinowane jest bogate w witaminy A i E które sprawiają, że skóra po jego zastosowaniu jest gładka, dobrze nawilżona i pokryta zabezpieczającym lipidowym filmem. Ponadto zawiera ono witaminę F, która pomaga rozluźnić i rozgrzać napięte mięśnie. Substancje zawarte w maśle chronią i wzmacniają cement komórkowy warstwy rogowej skóry co poprawia jej elastyczność.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

899,00 zł

( 1 kg = 35,96 zł )
szt

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z Pestek Winogron  Rafinowany 25kg
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z pestek winogron wykazują wysoką biozgodność z ludzkim sebum,  nie zapycha ujścia gruczołów łojowych i świetnie sprawdzi się w pielęgnacji cery trądzikowej, tłustej i mieszanej. Olej z pestek winogron stosowany na cerę uelastycznioną skórę, zmniejszają delikatnie zmarszczki a stosowany na włosy sprawia że są zdrowsze i błyszczące.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

750,00 zł

( 1 kg = 30,00 zł )
szt

Masło Shea Rafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Shea Rafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Masło Shea Rafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Naturalne masło z orzechów masłosza, popularnie zwane masłem shea lub masłem karite. Jeden z najbardziej popularnych i uniwersalnych składników kosmetycznych. Rafinowane, 100% czyste, bez dodatków, bez zapachu. Silnie nawilżające i zmiękczające skórę zapewniając skuteczną ochronę przed czynnikami stresu środowiskowego. Łagodzi podrażnienia, Posiada właściwości kojące, poprawia wygląd skóry i spowalnia jej starzenie się.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

745,00 zł

( 1 kg = 29,80 zł )
szt

Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Rycynowy Rafinowany  25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej rycynowy jest pozyskiwany z nasion rośliny o nazwie rącznik pospolity występującej w Indiach i Afryce. Jest bardzo popularny i stosowany na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym jako składnik kremów, mydeł, masek, pomadek czy błyszczyków.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

699,00 zł

( 1 kg = 27,96 zł )
szt

Alkohol Cetylowy 25kg

Alkohol Cetylowy 25kg
Alkohol Cetylowy 25kg

Formuł

Alkohol Cetylowy oferowany przez firmę Zrób Swój Kosmetyk, to wysokiej jakości surowiec kosmetyczny pochodzący z kwasu palmitynowego i oleju z pestek palmowych. Znany jako tłusty emolient, wpływa na konsystencję oraz właściwości aplikacyjne produktów, co czyni go nieocenionym składnikiem w formulacjach kos

Dostępność: brak towaru

Cena:

670,00 zł

( 1 kg = 26,80 zł )

Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój  Kosmetyk
Olej Jojoba Nierafinowane 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

650,00 zł

( 1 kg = 130,00 zł )
szt

Glinka biała (kaolin) kosmetyczna 25kg

Glinka biała (kaolin) kosmetyczna 25kg
Glinka biała (kaolin) kosmetyczna 25kg

Glinka biała kaolin 

INCI: White Kaolinite Clay

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

649,00 zł

szt

Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Jojoba Rafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olejek Jojoba jest płynnym woskiem pozyskiwanym z zarodków drzewa Jojoba. Charakteryzuje się długą datą przydatności, gdyż jest odporny na jełczenie i wysokie temperatury.

Dostępność: dostępny na zamówienie

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

625,00 zł

szt

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

615,00 zł

( 1 kg = 24,60 zł )
szt

Wosk sojowy do świec 22,68kg hurtownia

Wosk sojowy  do świec 22,68kg  hurtownia
Wosk sojowy do świec 22,68kg hurtownia

Naturalny w 100% wosk roślinny produkowany w USA przez koncern Cargill. Wosk sojowy z niewielką ilością dodatków w postaci olejów roślinnych jest ekologiczny i biodegradowalny.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

470,00 zł

( 1 kg = 20,72 zł )
szt

Olej kokosowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej kokosowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej kokosowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej kokosowy rafinowany - bez zapachu

INCI: cocos nucifera

Niezastąpiony olej zarówno do użycia kosmetycznego jak i spożywczego. Jeden z najlepszych olejów do pielęgnacji włosów i skóry głowy. Prawdziwy dar do wyrobu naturalnego mydła, ze względu na odporność na jełczenie i puszystą pianę jaką nadaje mydłu nawet w twardej wodzie

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

400,00 zł

szt

Olej Konopny Kosmetyczny Nierafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny Kosmetyczny Nierafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Konopny Kosmetyczny Nierafinowany 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej konopny zimnotłoczony kosmetyczny

INCI: Cannabis Sativa Seed Oil

Dostępność: brak towaru

Cena:

390,00 zł

( 1 kg = 78,00 zł )

Kwas cytrynowy 25kg Chmara Blend

Kwas cytrynowy 25kg Chmara Blend
Kwas cytrynowy 25kg Chmara Blend

Dzięki kwaskowi możemy pozbyć się kamienia z czajnika, działa jak odkamieniacz. Należy do czajnika pełnego wody wsypać 3-4 łyżeczki kwasku i zagotować wodę razem z kwaskiem. Po jakimś czasie wypłukać czajnik, który będzie lśnił.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

380,00 zł

( 1 kg = 15,20 zł )
szt

Olivem 1000 Emulgator do kremu 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Olivem 1000 Emulgator do kremu 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Olivem 1000 Emulgator do kremu 1kg Zrób Swój Kosmetyk

OLIVEM 1000 niejonowy emulgator do tworzenia emulsji typu „olej w wodzie”. Preparat wyprodukowany tylko z naturalnych surowców ( min. Oliwa z oliwek), dopuszczony przez organizacje certyfikujące (ECO CERT) jako emulgator przy produkcji kosmetyków ekologicznych. Nie wymaga dodatków stabilizujących.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

365,00 zł

szt

Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Wyciąg z aloesu 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Wyciąg z aloesu to substancja pozyskiwana z miąższu lub liści rośliny aloes (Aloe vera). Zwykle stosuje się go w produktach kosmetycznych i leczniczych ze względu na jego właściwości pielęgnujące skórę oraz zdrowotne. Ponadto, ze względu na swoje właściwości przeciwzapalne i antybakteryjne, wyciąg z aloesu może być skuteczny w leczeniu trądziku i skóry tłustej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

349,00 zł

( 1 kg = 87,25 zł )

Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Kokosowy Frakcjonowany Triglicerydy 5kg Zrób Swój Kosmetyk

Frakcjonowany olej kokosowy zawiera tylko średniej długości trójglicerydy (MCT) oleju kokosowego dzięki czemu jest stabilny i płynny w temperaturze pokojowej. Powstaje w wyniku przekształcenia oleju kokosowego za pomocą pary wodnej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

299,00 zł

( 1 kg = 59,80 zł )
szt

Wosk Candelilla 1kg

Wosk Candelilla 1kg
Wosk Candelilla 1kg

Candelilla to naturalny wosk pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z młodych liści rośliny wilczomlecz (Euphorbia Cerifera), która rośnie na pustynnych terenach Stanów Zjednoczonych oraz Meksyku.

Dostępność: brak towaru

Cena:

280,00 zł

Surowce do produkcji kosmetyków w ofercie online

Prezentowane w tej kategorii surowce pochodzą ze sprawdzonych źródeł i znajdują powszechne zastosowanie w produkcji kosmetyków. Są wykorzystywane zarówno przez osoby prywatne, które na własną rękę przygotowują kremy, maseczki czy mydła, jak i przez rzemieślników prowadzących niewielkie pracownie produkującego tego typu asortyment.

Czym są surowce do kosmetyków DIY?

Surowce kosmetyczne to nic innego, jak wszystkie składniki do kosmetyków DIY, których potrzebujesz, by stworzyć spersonalizowany krem, mydło czy odżywkę do włosów. Gotowe produkty drogeryjne tworzone są z myślą o szerokiej rzeszy konsumentów – nie muszą w pełni odpowiadać twoim indywidualnym potrzebom. Tworząc własne kosmetyki, możesz łączyć składniki rozwiązujące wszystkie problemy twojej cery, a przy tym uzyskać ulubiony zapach czy konsystencję. 

Jakie surowce kosmetyczne masz do dyspozycji?

Składniki do kosmetyków DIY to bardzo rozległa grupa produktów, które usystematyzować można według różnych kategorii, np. ze względu na to, w jaki sposób oddziałują na skórę. Wśród surowców kosmetycznych wyróżniamy m.in:

  • humektanty, czyli surowce nawilżające,
  • emolienty o właściwościach zmiękczających,
  • substancje odżywcze, np. proteiny, kwasy tłuszczowe, witaminy,
  • związki aktywne o właściwościach antyseptycznych, ochronnych, łagodzących itp.,
  • surowce szamponowe (detergentowe), oczyszczające skórę.

Surowce do kosmetyków DIY klasyfikuje się także ze względu na funkcje, jakie pełnią w preparatach. W ich skład wchodzą zwykle:

Ostatnimi czasy dużego znaczenia nabrał podział na składniki syntetyczne i naturalne surowce kosmetyczne – zwykle pozyskiwane z roślin lub substancji odzwierzęcych, takich jak mleko, miód czy wełna. Konsumenci coraz częściej skłaniają się ku wyborowi naturalnych produktów. Praktycznie wszystkie naturalne surowce kosmetyczne – niezależnie od tego, czy stanowią składnik aktywny kosmetyku, czy jedynie jego bazę – mają szereg właściwości prozdrowotnych i pielęgnacyjnych. Większość z nich jest hipoalergiczna, bezpieczna nawet dla wrażliwej cery.

Gdzie kupić składniki do kosmetyków DIY?

Kosmetyki DIY stają się coraz bardziej popularne – być może właśnie ze względu na modę na niskoprzetworzone produkty na bazie naturalnych składników. W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na naturalne surowce kosmetyczne ich oferta jest coraz bogatsza. Stają się także coraz łatwiej dostępne. Składniki do kosmetyków DIY znajdziesz w ekologicznych delikatesach, internetowych drogeriach, a nawet wielobranżowych serwisach aukcyjnych. Najbezpieczniejszym źródłem produktów, od których zależy przecież stan twojej skóry, są jednak specjalistyczne sklepy. 

Jak tworzyć własne kosmetyki DIY?

Komponowanie własnych kremów, balsamów i lotionów z wykorzystaniem surowców do kosmetyków DIY to nie tylko sposób na optymalną pielęgnację skóry – zajęcie to może stać się prawdziwą pasją. Jak w przypadku każdej takiej aktywności, satysfakcjonujące efekty osiągniesz wówczas, gdy zdobędziesz nieco teoretycznej wiedzy oraz wprawy, która zwykle wymaga czasu prób i błędów. Nie zniechęcaj się, jeśli pierwsza samodzielnie stworzona pomadka do ust nie spełni twoich oczekiwań! Korzystaj z powszechnie dostępnych w sieci przepisów, tutoriali, porozmawiaj z bardziej doświadczoną osobą albo z jednym z naszych konsultantów. Pamiętaj – trening czyni mistrza!

Produkt dnia
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl