Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Mika biała 10g ZSK

Mika biała 10g ZSK
Mika biała 10g ZSK

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

17,99 zł

szt

Konserwant ekologiczny z kokosa ( AMTicide® Coconut) 30 ml Esent

Konserwant ekologiczny z kokosa ( AMTicide® Coconut) 30 ml Esent
Konserwant ekologiczny z kokosa ( AMTicide® Coconut) 30 ml Esent

Nazwa INCI: Lactobacillus & Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract
Jakość: Naturalny składnik pochodzenia roślinnego, uzyskany w procesie fermentacji miąższu kokosa z udziałem bakterii Lactobacillus. Wolny od GMO.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

17,99 zł

( 1 l = 599,67 zł )
szt

Lanolina 60g NIEDOWAŻKA

Lanolina 60g NIEDOWAŻKA
Lanolina 60g NIEDOWAŻKA

Dostępność: brak towaru

Cena:

18,00 zł

Kwas kojowy 99,5% 10g Esent

Kwas kojowy 99,5% 10g Esent
Kwas kojowy 99,5% 10g Esent

Kwas Kojowy (Kojic Acid) bierze udział w procesie tworzenia melaniny, pozyskuje się go z pleśni szlachetnych (Aspergillus iPenicillum). Sprzedajemy go w postaci proszku/pudru do samodzielnego przygotowania roztworu. W kosmetyce stosowany jest w depigmentacji, likwidacji zmarszczek i oczyszczania skóry.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,49 zł

( 1 kg = 1 849,00 zł )
szt

Wosk jojoba 100g Chmara Blend

Wosk jojoba 100g Chmara Blend
Wosk jojoba 100g Chmara Blend

Wosk Jojoba – naturalny składnik do nowoczesnych kosmetyków

Wosk Jojoba to ceniony surowiec kosmetyczny pozyskiwany z nasion rośliny Simmondsia Chinensis. Dzięki swojej wyjątkowej strukturze jest szeroko wykorzystywany w formulacjach kosmetycznych jako naturalny składnik wspierający konsystencję, aplikację oraz stabilność produktów pielęgnacyjnych.

W branży kosmetycznej wosk jojoba uznawany jest za jeden z najbardziej uniwersalnych składników pochodzenia roślinnego.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 kg = 189,00 zł )
szt
  • nowość

Trehaloza Substancja Nawilżająca 100g Chmara Blend

Trehaloza Substancja Nawilżająca 100g Chmara Blend
Trehaloza Substancja Nawilżająca 100g Chmara Blend

Trehaloza to naturalny disacharyd, składający się z dwóch cząsteczek glukozy połączonych unikalnym wiązaniem α,α-1,1. Występuje naturalnie w wielu roślinach, szczególnie tych, które rosną w ekstremalnych warunkach, takich jak pustynie. Dzięki swoim właściwościom ochronnym, umożliwia przetrwanie komórek roślinnych w czasie suszy, zatrzymując ich strukturalną integralność do momentu, gdy znów pojawi się woda.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 kg = 189,00 zł )
szt

Kwas Hialuronowy Roztwór 4% 30 ml Esent

Kwas Hialuronowy Roztwór 4% 30 ml  Esent
Kwas Hialuronowy Roztwór 4% 30 ml Esent

Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Wodny roztwór hialuronianu sodu 5%
INCL : Aqua, Sodium  Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 l = 630,00 zł )
szt

Pączki Róży 50g Dary Natury

Pączki Róży 50g Dary Natury
Pączki Róży 50g Dary Natury

Pączki róży 100%

Dostępność: brak towaru

Cena:

18,99 zł

( 1 kg = 379,80 zł )

Papaina (SpecPure PPN20 -200 U/g) 10g Esent

Papaina (SpecPure PPN20 -200 U/g) 10g Esent
Papaina (SpecPure PPN20 -200 U/g) 10g Esent

Papaina to enzym proteolityczny pozyskiwany z niedojrzałych owoców papai (Carica papaya). Stanowi funkcjonalny składnik receptur kosmetycznych, wykorzystywany w formulacjach peelingów enzymatycznych, maseczek i preparatów oczyszczających. Dzięki łagodnemu profilowi działania znajduje zastosowanie jako alternatywa dla składników złuszczających o działaniu mechanicznym lub kwasowym.

Dostępność: brak towaru

Cena:

19,50 zł

( 1 szt = 1 950,00 zł )

Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend

Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,90 zł

( 1 l = 199,00 zł )
szt
  • nowość

Bromelaina (SpecPure BML10 -100 U/g) 10g Esent

Bromelaina (SpecPure BML10 -100 U/g) 10g Esent
Bromelaina (SpecPure BML10 -100 U/g) 10g Esent

Bromelaina to roślinny enzym proteolityczny pozyskiwany z łodyg Ananas comosus. Surowiec znajduje zastosowanie jako składnik w recepturach kosmetycznych, w szczególności w preparatach zawierających enzymy roślinne.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,90 zł

( 1 kg = 1 990,00 zł )
szt

Kokoiloizetionian sodowy- Sodium Cocyl Isethionate SCI 100g Chmara Blend

Kokoiloizetionian sodowy- Sodium Cocyl Isethionate SCI 100g Chmara Blend
Kokoiloizetionian sodowy- Sodium Cocyl Isethionate SCI 100g Chmara Blend

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,90 zł

szt

Tlenek cynku 250g Biomus

Tlenek cynku 250g Biomus
Tlenek cynku 250g Biomus

Tlenek cynku (ZnO) to związek chemiczny należący do grupy tlenków, będący połączeniem tlenu z cynkiem na II stopniu utlenienia. Substancja ta jest bezwonna, występuje w postaci białego proszku o delikatnej fakturze, który nie rozpuszcza się w wodzie ani tłuszczach, ale tworzy dyspersje.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,99 zł

( 1 kg = 79,96 zł )
szt

Mika różowa 10g ZSK

Mika różowa 10g ZSK
Mika różowa 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: różowy
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,99 zł

szt

Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent

Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent
Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent

Kwas salicylowy należy do grupy kwasów beta-hydroksylowych (jedyny z tej grupy ma zastosowanie w kosmetyce), stosować go można podobnie jak kwasy hydroksylowe czyli do peelingu chemicznego, jest częstym składnikiem licznych formuł kosmetycznych. Kwas salicylowy rozpuszcza się w tłuszczach i alkoholu, w wodzie w zasadzie się nie rozpuszcza (max 0,2 g/l).

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,99 zł

( 1 kg = 199,90 zł )
szt

Kwas Mlekowy 80% Gatunek Czysty 500ml Biomus

Kwas Mlekowy 80%  Gatunek Czysty 500ml Biomus
Kwas Mlekowy 80% Gatunek Czysty 500ml Biomus

Kwas mlekowy jest stosowany do regulacji kwasowości. Kwas mlekowy jest też używany do usuwania blizn, wykwitów, brodawek i znamion.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

19,99 zł

( 1 l = 39,98 zł )
szt

Proszek ze skórki pomarańczy 100 g Indus Valley

Proszek ze skórki pomarańczy 100 g Indus Valley
Proszek ze skórki pomarańczy 100 g Indus Valley

Proszek ze Skórki Pomarańczy do Tworzenia Kosmetyków Naturalnych - Indus Valley 100 g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

( 1 kg = 209,00 zł )
szt

Proszek z Mulethi (lukrecji gładkiej) 100 g Indus Valley

Proszek z Mulethi (lukrecji gładkiej) 100 g Indus Valley
Proszek z Mulethi (lukrecji gładkiej) 100 g Indus Valley

Proszek z Mulethi (Lukrecji Gładkiej) do Tworzenia Kosmetyków Naturalnych – Indus Valley, 100 g

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

( 1 kg = 209,00 zł )
szt

Proszek z hibiskusa 100 g Indus Valley

Proszek z hibiskusa 100 g Indus Valley
Proszek z hibiskusa 100 g Indus Valley

Proszek z Hibiskusa 100g do Tworzenia Kosmetyków naturalnych-Indus Valley.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

( 1 kg = 209,00 zł )
szt

Proszek z nasion kozieradki 100 g Indus Valley

Proszek z nasion kozieradki 100 g Indus Valley
Proszek z nasion kozieradki 100 g Indus Valley

Proszek z nasion kozieradki do tworzenia kosmetyków naturalnych – Indus Valley 100 g.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

szt

Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend

Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend
Witamina PP (B3- Niacynamid) 50g Chmara Blend

Witamina PP, znana również jako witamina B3 lub niacynamid, to organiczny związek chemiczny, który pełni istotną rolę w organizmach ludzkich i zwierzęcych. Niacynamid jest jednym z dwóch biologicznie czynnych pochodnych witaminy B3 - drugim jest kwas nikotynowy. W formułach kosmetycznych stosowana jako silny anyoksydant, czynnik poprawiający krążenie śródskórne, stymulujący produkcję naturalnego kolagenu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,90 zł

szt

Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

Blend glicerynowy z ekstraktami roślinnymi: arnika, rumianek, chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian i oman, w delikatnej bazie wodno-glicerynowej z łagodnymi konserwantami, stworzony z myślą o pielęgnacji skóry wrażliwej i wymagającej, nadający się do różnorodnych kosmetyków pielęgnacyjnych i myjących.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,93 zł

( 1 szt = 139,53 zł )

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
  • promocja

Nadtlenek Wodoru 3% 1l Stanlab

Nadtlenek Wodoru 3% 1l Stanlab
Nadtlenek Wodoru 3% 1l Stanlab

Nadtlenek wodoru o stężeniu 3% to czysty odczynnik chemiczny, idealny do zastosowań w laboratoriach, analizach chemicznych oraz nauczaniu w ramach dydaktyki. Jego właściwości umożliwiają wykorzystanie w wielu procesach wymagających niezawodnych i stabilnych odczynników.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,99 zł

( 1 l = 20,99 zł )
szt

Proszek Hibiskus 70g Sattva

Proszek Hibiskus 70g Sattva
Proszek Hibiskus 70g Sattva

Hibiskus (Rosa sinensis) to roślina od dawna używana w pielęgnacji włosów, szczególnie w przypadku problemów takich jak wypadanie włosów. Hibiskus może również pełnić rolę zakwaszacza do henny (Lawsonia innermis), co pozwala uzyskać piękne purpurowe odcienie na włosach.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

20,99 zł

( 1 kg = 299,86 zł )
szt
Produkt dnia
Ektoina 5g Chmara Blend
Ektoina 5g Chmara Blend

16,90 zł

szt
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl