Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Olej z Wiesiołka Nierafinowany 50ml Esent

Olej z Wiesiołka Nierafinowany 50ml Esent
Olej z Wiesiołka Nierafinowany 50ml Esent

Olej z wiesiołka (Oenothera Biennis Seed Oil) to naturalny surowiec kosmetyczny tłoczony na zimno z nasion wiesiołka dwuletniego. Ten nierafinowany olej, uzyskany w niskiej temperaturze poniżej 40°C, zachowuje wszystkie swoje cenne właściwości, dzięki czemu jest idealnym składnikiem pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

21,90 zł

( 1 l = 438,00 zł )
szt

Olej z Rokitnika Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej z Rokitnika Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z Rokitnika Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej Rokitnikowy firmy Zrób Swój Kosmetyk powstaje z nasion lub owoców rokitnika w procesie tłoczenia na zimno. Rokitnik jest jedną z najbardziej wartościowych roślin na świecie, ponieważ posiada dużą zawartość witamin takich jak A, C oraz E, jak również C, E, K, PP i karotenoidów. Bogaty jest także w związki fenolowe oraz flawonoidy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 l = 378,00 zł )
szt

Olej z Rokitnika Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej z Rokitnika Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Rokitnika Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej z rokitnika firmy Zrób Swój Kosmetyk powstaje z nasion lub owoców rokitnika w procesie tłoczenia na zimno. Rokitnik jest jedną z najbardziej wartościowych roślin na świecie, ponieważ posiada dużą zawartość witamin takich jak A, C oraz E, jak również C, E, K, PP i karotenoidów. Bogaty jest także w związki fenolowe oraz flawonoidy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

59,90 zł

( 1 l = 299,50 zł )
szt

Olej z pestek winogron rafinowany 500ml Chmara Blend

Olej z pestek winogron rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z pestek winogron rafinowany 500ml Chmara Blend

Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej. Olej z winogron działa odżywczo, regenerująco, antyoksydacyjnie.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

29,90 zł

( 1 l = 59,80 zł )
szt

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.

Dostępność: brak towaru

Cena:

155,00 zł

( 1 kg = 38,75 zł )

Olej z Pestek winogron Rafinowany 1L Chmara Blend

Olej z Pestek winogron Rafinowany 1L Chmara Blend
Olej z Pestek winogron Rafinowany 1L Chmara Blend

Olej z pestek winogron jest lekki, wykazuje wysoką zgodność z naturalnym sebum skóry, nie działa komandogennie, może być z powodzeniem stosowany w preparatach do skóry trądzikowej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

42,90 zł

( 1 l = 42,90 zł )
szt

Olej z pestek winogron 200ml Chmara Blend

Olej z pestek winogron 200ml Chmara Blend
Olej z pestek winogron 200ml Chmara Blend

Olej z pestek winogron firmy Zrób Swój kosmetyk pozyskiwany z nasion Vitis vinifera bogaty jest w kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA) i tłuszcze omega-6. Olej jest bez zapachu i posiada neutralny kolor. Wspaniale sprawdzić się w pielęgnacji cery trądzikowej, delikatnej, tłustej normalnej i dojrzałej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

( 1 l = 94,50 zł )
szt

Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z Pestek Winogron  Rafinowany 25kg
Olej z Pestek Winogron Rafinowany 25kg

Olej z pestek winogron wykazują wysoką biozgodność z ludzkim sebum,  nie zapycha ujścia gruczołów łojowych i świetnie sprawdzi się w pielęgnacji cery trądzikowej, tłustej i mieszanej. Olej z pestek winogron stosowany na cerę uelastycznioną skórę, zmniejszają delikatnie zmarszczki a stosowany na włosy sprawia że są zdrowsze i błyszczące.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

750,00 zł

( 1 kg = 30,00 zł )
szt

Olej z pestek Śliwek Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej z pestek Śliwek Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z pestek Śliwek Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Pobudza procesy regeneracji skóry właściwej i naskórka. Widocznie napina skórę i poprawia jej strukturę, dzięki czemu dłużej zachowuje młodość. Chroni przed przesuszeniem i rozdwajaniem się końcówek włosów. Przeznaczony do skóry dojrzałej, suchej i wrażliwej. 

Dostępność: brak towaru

Cena:

19,99 zł

( 1 l = 399,80 zł )

Olej z Pestek Śliwek Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej z Pestek Śliwek Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Pestek Śliwek Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Naturalny, nierafinowany, kosmetyczny, tłoczony na zimno olej otrzymywany z pestek śliwki. Zawiera wysoką zawartość kwasu oleinowego ok. 65% (omega 9), linolowego (omega 6), antyoksydanty oraz witaminy B i E .

Dostępność: brak towaru

Cena:

51,90 zł

( 1 l = 259,50 zł )

Olej z Pestek Jabłka Nierafinowany 50ml Esent

Olej z Pestek Jabłka Nierafinowany 50ml Esent
Olej z Pestek Jabłka Nierafinowany 50ml Esent

Olej z pestek jabłka to wyjątkowy, naturalny produkt, który dostarcza skórze i włosom mnóstwo korzyści. Tłoczony na zimno i nierafinowany, zachowuje wszystkie cenne składniki odżywcze, które wspierają zdrowie i kondycję skóry oraz włosów.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

27,90 zł

( 1 l = 558,00 zł )
szt

Olej z Nasion Pietruszki Nierafinowany 50ml Esent

Olej z Nasion Pietruszki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z Nasion Pietruszki Nierafinowany 50ml Esent

Nazwa angielska: Parsley seed oil, Cold press oil, Unrefined
INCI: Carum Petroselinum Seed Oil
Nr CAS: 84012-33-9 / 8000-68-8
Nr EC: 281-677-1

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,89 zł

( 1 l = 377,80 zł )
szt

Olej z Nasion Maruli Nierafinowany 20ml Esent

Olej z Nasion Maruli Nierafinowany 20ml Esent
Olej z Nasion Maruli Nierafinowany 20ml Esent

Olej z Maruli pozyskiwany jest z nasion owoców drzewa Sclerocarya birrea, naturalnie występującego w Afryce Południowej. Tradycyjnie używany przez lokalne społeczności do celów pielęgnacyjnych. Surowiec dostępny w formie nierafinowanej, tłoczony na zimno, co pozwala zachować jego charakterystyczny skład chemiczny.

Dostępność: brak towaru

Cena:

19,59 zł

( 1 l = 979,50 zł )

Olej z Nasion Maku Nierafinowany 50ml Esent

Olej z Nasion Maku Nierafinowany 50ml Esent
Olej z Nasion Maku Nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion maku tłoczony na zimno jest surowcem naturalnym, o delikatnym orzechowym zapachu i lekkim, żółtawym lub bezbarwnym zabarwieniu. Należy do olejów schnących, dlatego jest wrażliwy na światło i podgrzewanie, co wymaga przechowywania w lodówce i szczelnym opakowaniu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

14,59 zł

( 1 l = 291,80 zł )
szt

Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion majeranku nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion majeranku (Origanum Majorana Seed Oil) to unikalny składnik kosmetyczny, ceniony za swoje bogactwo naturalnych związków roślinnych. Pozyskiwany metodą tłoczenia na zimno z nasion majeranku ogrodowego, zachowuje pełnię swoich właściwości i aromatu charakterystycznego dla roślin śródziemnomorskich.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

17,90 zł

( 1 l = 358,00 zł )
szt

Olej z nasion Buraka zimnotłoczony nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion Buraka zimnotłoczony nierafinowany 50ml Esent
Olej z nasion Buraka zimnotłoczony nierafinowany 50ml Esent

Olej z nasion buraka to nowoczesny surowiec kosmetyczny o łagodnym profilu. Charakteryzuje się zbilansowanym składem kwasów tłuszczowych, zawartością fitosteroli oraz naturalnych witamin. Znajduje zastosowanie jako składnik preparatów przeznaczonych do formulacji dla skóry wymagającej szczególnej uwagi oraz produktów do pielęgnacji włosów i okolic oczu.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

21,90 zł

( 1 l = 438,00 zł )
szt

Olej z Czarnuszki Nierafinowany 50ml Esent

Olej z Czarnuszki Nierafinowany 50ml Esent
Olej z Czarnuszki Nierafinowany 50ml Esent

Olej z czarnuszki (Black Seed Oil) to wyjątkowy produkt, otrzymywany z tłoczenia na zimno nasion czarnuszki siewnej (Nigella Sativa). Czarnuszka to roślina z rodziny jaskrowatych, znana i ceniona w medycynie naturalnej od co najmniej 2500 lat, zwłaszcza w regionach basenu Morza Śródziemnego.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

13,99 zł

( 1 l = 279,80 zł )
szt

Olej z Baobabu Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej z Baobabu Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z Baobabu Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

22,90 zł

( 1 l = 458,00 zł )
szt

Olej z Baobabu Nierafinowany 500ml Chmara Blend

Olej z Baobabu Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z Baobabu Nierafinowany 500ml Chmara Blend

Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

149,00 zł

( 1 l = 298,00 zł )
szt

Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend

Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

63,00 zł

( 1 l = 315,00 zł )
szt

Olej Sezamowy 500ml Sattva

Olej Sezamowy 500ml Sattva
Olej Sezamowy 500ml Sattva

Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

35,90 zł

( 1 l = 71,80 zł )
szt

Olej Sezamowy 250ml Sattva

Olej Sezamowy 250ml Sattva
Olej Sezamowy 250ml Sattva

Olej sezamowy to jeden z najcenniejszych składników, który zyskuje coraz większą popularność w kosmetykach. Dzięki swojej wyjątkowej formule, bogatej w kwasy tłuszczowe, witaminy i minerały, może stanowić istotny element w wielu produktach pielęgnacyjnych. Jako składnik w kosmetyku, olej sezamowy oferuje szereg korzyści, które wspierają zdrowy wygląd skóry i włosów.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

18,90 zł

szt

Olej Rycynowy Rafinowany 500ml Chmara Blend

Olej Rycynowy Rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej Rycynowy Rafinowany 500ml Chmara Blend

Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

39,00 zł

( 1 szt = 78,00 zł )
szt

Olej Rycynowy rafinowany 200ml Chmara Blend

Olej Rycynowy rafinowany 200ml Chmara Blend
Olej Rycynowy rafinowany 200ml Chmara Blend

Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

25,90 zł

( 1 l = 129,50 zł )
szt
Produkt dnia
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl