Kofeina w proszku 100g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 1kg Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 200g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kofeina w proszku 50g Chmara Blend
Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Komórki macierzyste z miąższu jabłka 10ml Esent
Witaj w świecie niezwykłej pielęgnacji skóry! Przedstawiamy Ci naszą tajemniczą bronię - Roślinne, aktywne komórki macierzyste pochodzące z miąższu jabłka. Ich misją jest ochrona i odmładzanie Twojej skóry na poziomie komórkowym.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Konserwant ekologiczny z kokosa ( AMTicide Coconut) 10ml Esent
Nazwa INCI: Lactobacillus & Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract
Jakość: Naturalny składnik pochodzenia roślinnego, uzyskany w procesie fermentacji miąższu kokosa z udziałem bakterii Lactobacillus. Wolny od GMO.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kopcarotol Bioferment z Korzenia Marchwi 20ml Esent
Kopcarotol to innowacyjny surowiec kosmetyczny pochodzenia naturalnego, pozyskiwany w procesie fermentacji korzenia marchwi z udziałem bakterii z rodzaju Bacillus.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kopryza Bioferment z Czarnego Ryżu Kavuni 20ml Esent
Kopryza to zaawansowany surowiec kosmetyczny nowej generacji, powstający w wyniku biofermentacji rzadkiej odmiany czarnego ryżu Kavuni, pochodzącego z południowych Indii. Dzięki połączeniu tradycyjnego surowca roślinnego z nowoczesnym procesem fermentacji bakteryjnej, produkt ten doskonale wpisuje się w aktualne trendy kosmetyki naturalnej, fermentowanej i premium.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kopsoyatol Bioferment sojowy 20ml Esent
Kopsoyatol to innowacyjny bioferment sojowy, ceniony w nowoczesnej kosmetyce za swoje pochodzenie, jakość oraz szerokie możliwości formulacyjne. Powstaje w kontrolowanym procesie fermentacji nasion soi (Glycine max) z udziałem bakterii Bacillus subtilis, co nadaje mu unikalny profil składników naturalnie obecnych w surowcach fermentowanych.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Korpaditol Bioferment z rzodkwi 20ml Esent
Kopraditol to innowacyjny surowiec kosmetyczny pochodzenia naturalnego, otrzymywany w wyniku kontrolowanej fermentacji korzenia rzodkwi (Raphanus sativus) z udziałem bakterii Lactobacillus casei. Proces fermentacyjny pozwala na przekształcenie składników roślinnych w formy szczególnie cenione w nowoczesnej kosmetyce i kosmetologii formulacyjnej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kwas Hialuronowy Roztwór 2% 30 ml Esent
Zastosowanie 2 % roztworu jest bardzo szerokie, można go stosować jako dodatek do kremów, olejków, balsamów, może też być podstawą , lub składnikiem dodatkowym wielu formuł kosmetycznych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kwas Hialuronowy Roztwór 4% 30 ml Esent
Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Wodny roztwór hialuronianu sodu 5%
INCL : Aqua, Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kwas Hialuronowy ultramałocząsteczkowy 7% 30ml Esent
Nasz kwas hialuronowy 7% to zaawansowany kosmetyczny składnik, który dostarcza intensywnego nawilżenia i rewitalizacji skóry. Jego skład oparty jest na czystym kwasie hialuronowym, który jest naturalnym składnikiem naszej skóry. Produkt ten został starannie opracowany, aby zapewnić optymalne efekty pielęgnacyjne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kwas kojowy 99,5% 10g Esent
Kwas Kojowy (Kojic Acid) bierze udział w procesie tworzenia melaniny, pozyskuje się go z pleśni szlachetnych (Aspergillus iPenicillum). Sprzedajemy go w postaci proszku/pudru do samodzielnego przygotowania roztworu. W kosmetyce stosowany jest w depigmentacji, likwidacji zmarszczek i oczyszczania skóry.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kwas Mlekowy 80% Gatunek Czysty 500ml Biomus
Kwas mlekowy jest stosowany do regulacji kwasowości. Kwas mlekowy jest też używany do usuwania blizn, wykwitów, brodawek i znamion.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Kwas salicylowy 99,79% 100g Esent
Kwas salicylowy należy do grupy kwasów beta-hydroksylowych (jedyny z tej grupy ma zastosowanie w kosmetyce), stosować go można podobnie jak kwasy hydroksylowe czyli do peelingu chemicznego, jest częstym składnikiem licznych formuł kosmetycznych. Kwas salicylowy rozpuszcza się w tłuszczach i alkoholu, w wodzie w zasadzie się nie rozpuszcza (max 0,2 g/l).
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Masło Avocado Rafinowane 180g Chmara Blend
Masło z awokado pozyskiwane jest z owoców Persea Gratissima, poprzez unikalny proces hydrogenizacji. Masełko charakteryzuje się aksamitną i miękką konsystencją przez co łatwo się rozpuszcza. Masło ma jasnokremowe zabarwienie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Masło Babassu 100ml Esent
Olej Babassu to wszechstronny i cenny składnik kosmetyczny, pozyskiwany z nasion palmy Babassu rosnącej w brazylijskich lasach deszczowych. W temperaturze pokojowej przyjmuje postać stałą, dlatego często nazywany jest masłem babassu. Dzięki swoim właściwościom odżywczym i lekkiej konsystencji jest ceniony zarówno w pielęgnacji skóry, jak i włosów.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Masło Batana Nierafinowane 100ml Esent
Poznaj wyjątkowe masło Batana (Ojon) – egzotyczny, rzadko spotykany olej, który od wieków jest wykorzystywany przez Indian Ameryki Południowej w tradycyjnej pielęgnacji skóry i włosów. Dzięki tłoczeniu na zimno i nierafinowanej formule, zachowuje swoje cenne właściwości odżywcze.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Masło Mango Rafinowane 180g Chmara Blend
Masło Mango posiada bardzo szerokie zastosowanie w kosmetyce. W porównaniu z masłem kakaowym czy masłem shea masło mango ma według wielu opinii lepszą konsystencję.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Mocznik Substancja Nawilżająca 500g Chmara Blend
Posiada silne właściwości higroskopijne, zmiękczające i wygładzające. Stosowany w wyższych stężeniach działa również złuszczająco, przeciwbakteryjnie i przeciwzapalnie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
NA olejek eteryczny Limonka 10ml
Olejek limonkowy to ceniony składnik w branży kosmetycznej i aromaterapeutycznej, charakteryzujący się świeżym, cytrusowym zapachem, który odświeża powietrze i nadaje produktom naturalny, orzeźwiający akcent.
Dostępność: brak towaru
Octan witaminy E - Witamina E - 30ml Chmara Blend
Witamina E, nazywana witaminą młodości i witalności skóry, odgrywa kluczową rolę w regeneracji, wzmocnieniu, ochronie i odbudowie warstwy naskórka. Jest szczególnie korzystna w okresie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach oraz dla skóry dotkniętej zmarszczkami, szarą, zmęczoną i pozbawioną jędr
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Avocado (Awokado) Zielony Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olej Avocado otrzymywany w wyniku tłoczenia miąższu dojrzałego owocu awokado - smaczliwki, Persea americana (P. gratissima) to wiecznie zielone drzewo z rodziny wawrzynowatych; zw. gruszką awokado; pochodzi z Ameryki Środkowej, uprawiane w całej strefie międzyzwrotnikowej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
29,24 zł
Cena regularna:
38,99 zł










