Telefon czynny po 12stej, Prosimy o cierpliwość w wysyłce zamówień. Czas realizacji 2-7 dni roboczych

Producenci

Zrób Swój Kosmetyk firma sprzedającą surowce kosmetyczne i opakowania, które posłużą do stworzenia własnego kosmetyku. 

 

Produkty dostępne:

oleje naturalne, masła naturalne, glinki, błota, maseczki, woski, olejki eteryczne, mydła, henny, pigmenty, barwiniki, exfoliatory, peelingi, hydrolaty, 

ZróbSwójKosmetyk

Ekstrakt z bluszczu 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z bluszczu 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z bluszczu 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z bluszczu to produkt o działaniu drenującym, antycellulitowym, wykazuje działanie przeciwobrzękowe, przeciwbólowe, przeciwzapalne.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 3,99 zł
szt.

Ekstrakt z Centelii Azjatyckiej, z Wąkratki, Gotu Koli 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Centelii Azjatyckiej, z Wąkratki, Gotu Koli 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Centelii Azjatyckiej, z Wąkratki, Gotu Koli 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Kupując ten zestaw wykonasz swój własny tonik, który pielęgnuję cerę tłustą, trądzikową i naczyniową.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,29 zł
szt.

Olej Morelowy Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Morelowy Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej Morelowy Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej morelowy - wytłaczany z nasion moreli zwyczajnej(prunus armeniaca), bladożółty o wytrawnym zapachu i smaku. Zawiera kwas oleinowy(65%) i kwas linolowy(30%).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,59 zł
szt.

Olej z pestek winogron Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej z pestek winogron Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z pestek winogron bogaty  NNKT  kwasy tłuszczowe m.in kwas linolowy (LA) i kwas α-linolowy (ALA). Dzięki wysokiej zawartości kwasów  uelastycznia skórę, a włosy czyni bardziej błyszczącymi i zdrowiej wyglądającymi

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,59 zł
szt.

Ekstrakt z Kiwi 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Kiwi 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Kiwi 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z owoców kiwi to prawdziwe bogactwo witamin i składników mineralnych, prawdziwa „witaminowa bomba” dla skóry. Wspomagający regenerację naskórka. Ujędrnia, nawilża.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,59 zł 5,59 zł
szt.
  • promocja

Olej Rycynowy Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Rycynowy Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej Rycynowy Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej rycynowy jest pozyskiwany z nasion rośliny o nazwie rącznik pospolity występującej w Indiach i Afryce. Jest bardzo popularny i stosowany na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym jako składnik kremów, mydeł, masek, pomadek czy błyszczyków.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,79 zł
szt.

Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
ejkiem jest środkiem wyjątkowo delikatnym i nadaje się także do pielęgnacji wrażliwej skóry noworodków.
Olej bez problemu pozwala się rozprowadzać na skórze, nie pozostawiając efektu tłustości. Szczególnie polecany do skóry suchej, wrażliwej i starzejącej się, neutralny i do masażu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,83 zł
szt.

Olej Konopny Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej Konopny Nierafinowany 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Konopny nierafinowany, tłoczony na zimno (wyłącznie z ziaren) do zastosowań kosmetycznych. Przeznaczony przede wszystkim do cery tłustej i trądzikowej, ale sprawdzi się znakomicie przy pielęgnacji skóry dojrzałej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,95 zł 6,29 zł
szt.
  • promocja

Emulgator Monosterynian Glicerolu MSG SE 100g Zrób Swój Kosmetyk

Emulgator Monosterynian Glicerolu MSG SE 100g Zrób Swój Kosmetyk
Emulgator Monosterynian Glicerolu MSG SE 100g Zrób Swój Kosmetyk

Szerokie i powszechne zastosowanie w kosmetyce ze względu na trwałe układy emulsyjne, zarówno jako
emulgator samodzielny, jak i w połączeniu z emulgatorami typu o/w. Wytwarza trwałe emulsje o bardzo dobrych własnościach dermatologicznych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,99 zł
szt.

Ekstrakt z Nagietka -Cera Trądzikowa i Podrażniona -10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Nagietka -Cera Trądzikowa i Podrażniona -10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Nagietka -Cera Trądzikowa i Podrażniona -10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z nagietka zmniejsza stany zapalne, przyspiesza gojenie się ran, łagodzi podrażnienia oraz wykazuje działanie kojące i bakteriobójcze. Idealny produkt do pielęgnacji skóry trądzikowej, łojotokowej, a także podrażnionej i delikatnej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,29 zł
szt.

Ekstrakt z Lotosu 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Lotosu 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Lotosu 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Nawilża, uspokaja, odświeża i oczyszcza skórę. Stymuluje produkcję kolagenu, ma właściwości regeneracyjne i antyoksydacyjne oraz spowalnia oznaki starzenia się skóry. Przywraca komfort i elastyczność, wygładza cerę, eliminuje przebarwienia, zmniejsza pory i normalizuje łojotok skóry.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,38 zł
szt.

Ekstrakt z Zielonej Kawy 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Zielonej Kawy 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Zielonej Kawy 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z kawy otrzymywany jest z palonych nasion Coffea arabica. Jest idealnym składnikiem w preparatach antycellulitowych redukujących tkankę tłuszczową, przeciwstarzeniowych (silny przeciwutleniacz), antyseptycznych i oczyszczających.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,59 zł
szt.

Ekstrakt z Irysa - Cera Dojrzała - 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Irysa - Cera Dojrzała - 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Irysa - Cera Dojrzała - 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z irysa / Iris Germanica (Iris) Extract – wzmacnia, nawilża i oczyszcza skórę oraz na dłużej zachowuje jej młodzieńczy wygląd. Zwalcza stany zapalne i poprawia strukturę skóry. Jest silnym przeciwutleniaczem oraz naturalnym filtrem UV, który chroni skórę przed niekorzystnym działaniem wolnych rodników oraz wpływem promieni słonecznych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,59 zł
szt.

Ekstrakt z Mango 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Mango 10ml  Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Mango 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt wodno-glicerynowy wykazuje właściwości nawilżające, idealnie posłuży do pielęgnacji cery suchej, dojrzałej, nawilża również włosy. Składniki ekstraktu wodno-glicerynowego to kwasy organiczne, cukry, tłuszcze i minerały.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,89 zł
szt.

Alkohol Cetylowy 100g Zrób Swój Kosmetyk

Alkohol Cetylowy 100g Zrób Swój Kosmetyk
Alkohol Cetylowy 100g Zrób Swój Kosmetyk

Alkohol cetylowy jest popularnym środkiem używanym do zagęszczania, zwiększenia lepkości i poprawy spójności kosmetyków (także bezwodnych). Używany jest również jako koemulgator, stabilizator piany i składnik o działaniu nawilżającym.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,99 zł
szt.

Olej (macerat) Marchewkowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej (macerat) Marchewkowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej (macerat) Marchewkowy 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej w postaci maceratu z marchwi. Otrzymywany jest w wyniku maceracji nasion marchwi w oleju słonecznikowym pozyskiwanym z tłoczenia na zimno

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,99 zł
szt.

Ekstrakt z Róży Damasceńskiej 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt z Róży Damasceńskiej 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Ekstrakt z Róży Damasceńskiej 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Ekstrakt działa silnie antyoksydacyjne, zapobiega starzeniu się skóry. Regeneruje i nawilża naskórek, zmniejsza naczynka krwionośne i likwiduje obrzęki oraz zaczerwienia.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 5,99 zł
szt.

Octan tokoferolu witaminy E 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Octan tokoferolu witaminy E 10ml Zrób Swój Kosmetyk
Octan tokoferolu witaminy E 10ml Zrób Swój Kosmetyk

Witamina E, zwana witaminą młodości i witalności skóry, ma na nią ogromny wpływ. Regeneruje, wzmacnia, chroni, odbudowuje warstwę naskórka. Jest idealna w czasie rekonwalescencji po oparzeniach, trudno gojących się ranach, na skórę zajętą zmarszczkami, szarą, zmęczoną, małą jędrną.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 6,29 zł
szt.

Emulgator AppyClean 25g Zrób Swój Kosmetyk

Emulgator AppyClean 25g Zrób Swój Kosmetyk
Emulgator AppyClean 25g Zrób Swój Kosmetyk

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 6,59 zł
szt.

Gliceryna 99,5% 200g Zrób Swój Kosmetyk

Gliceryna 99,5% 200g Zrób Swój Kosmetyk
Gliceryna 99,5% 200g Zrób Swój Kosmetyk

Gliceryna stosowana w kosmetykach zapobiega wysychaniu, umożliwia dobre rozprowadzanie się kosmetyku na skórze, ma działanie nawilżające, nadaje emulsji gładkość.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 6,99 zł
szt.

Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej Macerat z Dziurawca 50ml  Zrób Swój Kosmetyk
Olej Macerat z Dziurawca 50ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym. W tym przypadku użyto do tego oleju ze słonecznika Zawiera hyperycynę - jest czerwonym barwnikiem nadając mu czerwonawą barwę.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 6,99 zł
szt.

Gliceryna 99,5% 124g NIEDOWAŻKA

Gliceryna 99,5% 124g NIEDOWAŻKA
Gliceryna 99,5% 124g NIEDOWAŻKA

Dostępność: brak towaru

Cena: 6,99 zł

Olej ze słodkich Migdałów Rafinowany 100ml Zrób Swój Kosmetyk

Olej ze słodkich Migdałów Rafinowany 100ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej ze słodkich Migdałów Rafinowany 100ml Zrób Swój Kosmetyk

Bogaty w witaminę A i E. Uzyskiwany z owoców migdałowca.

Jest środkiem wyjątkowo delikatnym i nadaje się także do pielęgnacji wrażliwej skóry noworodków

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 7,49 zł
szt.

Wosk migdałowy 50g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk migdałowy 50g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk migdałowy 50g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk migdałowy jest wytwarzany z oleju migdałowego. Jest szczególnie korzystny dla skóry suchej. może być stosowany do produktów wegańskich (dobry zamiennik za wosk pszczeli).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 7,59 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl