Glinka Różowa 200g Chmara Blend
To mieszanka glinki czerwonej i białej. Łączy to co najlepsze w tych dwóch glinkach: jest łagodna, kojąca jak glinka biała , czyni skórę gładką, złuszczając martwy naskórek i zdrowo oczyszczoną jak glinka czerwona.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Niebieska 500g Chmara Blend
Glinka niebieska, znana również jako glinka błękitna, może stanowić wartościowy surowiec kosmetyczny. Wydobywana jest głównie w Rosji i Ukrainie, często z dna zbiorników wodnych, gdzie pokrywa ją solanka. Może być także pozyskiwana z głębi ziemi, zawierając wtedy znaczną ilość wulkanicznego popiołu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Niebieska 200g Chmara Blend
Glinka niebieska, znana również jako glinka błękitna, może stanowić wartościowy surowiec kosmetyczny. Wydobywana jest głównie w Rosji i Ukrainie, często z dna zbiorników wodnych, gdzie pokrywa ją solanka. Może być także pozyskiwana z głębi ziemi, zawierając wtedy znaczną ilość wulkanicznego popiołu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Fioletowa 500g Chmara Blend
Glinka Fioletowa może być doskonałym wyborem dla osób z cerą suchą i normalną. Jest często stosowana jako maska do twarzy i ciała, a także jako dodatek do kremów, szamponów i mydeł.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Fioletowa 200g Chmara Blend
Glinka Fioletowa to doskonały wybór dla osób z cerą suchą i normalną. Jest polecana jako maska do twarzy i ciała, a także jako dodatek do kremów, szamponów i mydeł.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Czerwona 200g Chmara Blend
Glinka czerwona Illite, znana również jako glinka francuska, jest naturalnym surowcem kosmetycznym, który znajduje szerokie zastosowanie w tworzeniu różnorodnych produktów pielęgnacyjnych. Jako składnik kosmetyczny, glinka czerwona wykorzystywana jest w wielu formulacjach, które wymagają właściwości oczyszczających, regulujących oraz wzmacniający
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Czerwona 1kg Chmara Blend
Glinka czerwona Illite, znana również jako glinka francuska, jest naturalnym surowcem kosmetycznym, który znajduje szerokie zastosowanie w tworzeniu różnorodnych produktów pielęgnacyjnych. Jako składnik kosmetyczny, glinka czerwona wykorzystywana jest w wielu formulacjach, które wymagają właściwości oczyszczających, regulujących oraz wzmacniających
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka biała (kaolin) 200g Chmara Blend
Glinka biała jest często używana zamiast szamponu i służy jako maseczka na włosy. Jest to najdelikatniejsza glinka i najdłużej wysycha. Pochodzi z sedymentacji skał zawierających aluminium.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka biała (kaolin) 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Glinka biała jest często używana zamiast szamponu i służy jako maseczka na włosy. Jest to najdelikatniejsza glinka i najdłużej wysycha. Pochodzi z sedymentacji skał zawierających aluminium.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Gliceryna 99,5% 200g Chmara Blend
Gliceryna stosowana w kosmetykach zapobiega wysychaniu, umożliwia dobre rozprowadzanie się kosmetyku na skórze, ma działanie nawilżające, nadaje emulsji gładkość.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Gliceryna 99,5% 1kg Chmara Blend
Gliceryna stosowana w kosmetykach zapobiega wysychaniu, umożliwia dobre rozprowadzanie się kosmetyku na skórze, ma działanie nawilżające, nadaje emulsji gładkość.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Gąbka Loofa naturalna 10cm
Loofa (luffa cylindrica) to naturalna gąbka, która pochodzi z tropikalnej Arabii, Egiptu oraz Indii. W stanie suchym jest sztywna i szorstka, po kontakcie z wodą mięknie. Ma właściwości peelingujące, zapewnia skórze gładkość, jędrność i promienny wygląd.
Uwaga! Do celów transportu gąbki są prasowane - po namoczeniu w wodzie loofa szybko uzyska pierwotny naturalny kształt.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
FEOG konserwant 30ml Chmara Blend
FEOG (Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin) to nowoczesna mieszanina konserwująca zaprojektowana z myślą o wymaganiach współczesnego rynku kosmetycznego. Łączy wysoką skuteczność mikrobiologiczną, bezpieczeństwo stosowania oraz zgodność z trendami „clean beauty”.
Ten zaawansowany konserwant kosmetyczny znajduje zastosowanie w szerokiej gamie produktów pielęgnacyjnych – od kremów, balsamów i emulsji po żele i toniki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
FEOG konserwant 200ml Chmara Blend
FEOG (Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin) to nowoczesna mieszanina konserwująca zaprojektowana z myślą o wymaganiach współczesnego rynku kosmetycznego. Łączy wysoką skuteczność mikrobiologiczną, bezpieczeństwo stosowania oraz zgodność z trendami „clean beauty”.
Ten zaawansowany konserwant kosmetyczny znajduje zastosowanie w szerokiej gamie produktów pielęgnacyjnych – od kremów, balsamów i emulsji po żele i toniki.
Dostępność: brak towaru
FEOG konserwant 100ml Chmara Blend
FEOG (Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin) to nowoczesna mieszanina konserwująca zaprojektowana z myślą o wymaganiach współczesnego rynku kosmetycznego. Łączy wysoką skuteczność mikrobiologiczną, bezpieczeństwo stosowania oraz zgodność z trendami „clean beauty”.
Ten zaawansowany konserwant kosmetyczny znajduje zastosowanie w szerokiej gamie produktów pielęgnacyjnych – od kremów, balsamów i emulsji po żele i toniki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Euceryna Składnik do Maści i Balsamu 450g
Euceryna jest to mieszanina wazeliny białej, parafiny płynnej z alkoholem lanolinowym oraz cetostearylowym. Stanowi podstawę maści bezwodnych, emulsyjnych oraz kremów. Zawiera dużą liczbę wodną*.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Euceryna podłoże maściowe 430g NIEDOWAŻKA
Euceryna jest to mieszanina wazeliny białej, parafiny płynnej z alkoholem lanolinowym oraz cetostearylowym. Stanowi podstawę maści bezwodnych, emulsyjnych oraz kremów. Zawiera dużą liczbę wodną*.
Dostępność: brak towaru
Ektoina 5g Chmara Blend
Ektoina (INCI: Ectoin, CAS: 96702-03-3) to naturalnie występujący związek, pozyskiwany w drodze zaawansowanego procesu mikrobiologicznego. Ceniona w branży kosmetycznej ze względu na swoje właściwości jako silny humektant, który wspomaga utrzymanie odpowiedniego poziomu wilgoci w formułach kosmetycznych. Występuje w postaci białego, bezzapachowego proszku, dobrze rozpuszczalnego w wodzie oraz alkoholach.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ektoina 30g Chmara Blend
Ektoina (INCI: Ectoin, CAS: 96702-03-3) to naturalnie występujący związek, pozyskiwany w drodze zaawansowanego procesu mikrobiologicznego. Ceniona w branży kosmetycznej ze względu na swoje właściwości jako silny humektant, który wspomaga utrzymanie odpowiedniego poziomu wilgoci w formułach kosmetycznych. Występuje w postaci białego, bezzapachowego proszku, dobrze rozpuszczalnego w wodzie oraz alkoholach.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ektoina 10g Chmara Blend
Ektoina (INCI: Ectoin, CAS: 96702-03-3) to naturalnie występujący związek, pozyskiwany w drodze zaawansowanego procesu mikrobiologicznego. Ceniona w branży kosmetycznej ze względu na swoje właściwości jako silny humektant, który wspomaga utrzymanie odpowiedniego poziomu wilgoci w formułach kosmetycznych. Występuje w postaci białego, bezzapachowego proszku, dobrze rozpuszczalnego w wodzie oraz alkoholach.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Wrotyczu 50ml Chmara Blend
W kosmetyce działa hamująco na procesy autoagresji immunologicznej, dzięki czemu może być z powodzeniem stosowany w fitoterapii chorób autoimmunologicznych typu łuszczyca, reumatyzm, toczeń.Wrotycz zawiera bardzo dużo substancji przeciwzapalnych, silnie odkażających. Idealny jako pielęgnacja skóry trądzikowej i łuszczycowej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Wrotyczu 150ml Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Rozmarynu (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rozmarynu- pomaga spowolnić procesy starzenia się skóry. Napina również obwisłą i luźną skórę, aby wyglądała na jędrniejszą i bardziej elastyczną. Dodatkowo stymuluje aktywność biologiczną i wzrost komórek, redukując drobne zmarszczki. Dzięki silnym właściwościom dezynfekującym i antybiotykowym rozmaryn może pomóc w leczeniu trądziku oraz rozjaśnianiu plam i przebarwień. Właściwości przeciwzapalne ekstraktu z rozmarynu pomagają zmniejszyć obrzęk i opuchliznę skóry. Właściwości lecznicze tego zioła sprawiają, że jest to potężne lekarstwo na przewlekłe choroby skóry, w tym zapalenie skóry, egzemę i łuszczycę.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Rozmarynu (Macerat ) 50ml Chmara Blend
Dzięki silnym właściwościom dezynfekującym i antybiotykowym rozmaryn może pomóc w leczeniu trądziku oraz rozjaśnianiu plam i przebarwień. Właściwości przeciwzapalne ekstraktu z rozmarynu pomagają zmniejszyć obrzęk i opuchliznę skóry. Właściwości lecznicze tego zioła sprawiają, że jest to potężne lekarstwo na przewlekłe choroby skóry, w tym zapalenie skóry, egzemę i łuszczycę.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
7,43 zł
Cena regularna:
9,90 zł










