Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 50ml Chmara Blend
Olej z palmy sabałowej znajduje zastosowanie w kosmetyce, przede wszystkim ze względu na swoje właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Jest składnikiem wielu produktów kosmetycznych, takich jak kremy, balsamy, szampony, odżywki i wiele innych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 150ml Chmara Blend
INCI: Serenoa repens fruit extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 50ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 500ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt olejowy z nagietka (macerat) 150ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Olej z kurkumy jest wytwarzany poprzez macerację korzenia kurkumy w oleju, zwykle w oliwie z oliwek lub oleju słonecznikowym.
Skład oleju z kurkumy zależy od sposobu jego produkcji, ale zwykle składa się on z dwóch podstawowych składników: oleju nośnikowego i ekstraktu z kurkumy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z kocanki do Cery Naczynkowej 50ml Chmara Blend
Olej z kocanki piaskowej firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki włoskiej w oleju słonecznikowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z kocanki 150ml Chmara Blend
Olej z kocanki firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki w oleju słonecznikowym. W trakcie moczenia kwiatów kocanki
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy z Dziurawca (Macerat) 50ml Chmara Blend
Olej z dziurawca zwyczajnego - jest preparatem leczniczym otrzymanym w wyniku macerowania świeżego (nie wysuszonego) ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym. W tym przypadku użyto do tego oleju ze słonecznika Zawiera hyperycynę - jest czerwonym barwnikiem nadając mu czerwonawą barwę.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt olejowy z Dziurawca (Macerat) 150ml Chmara Blend
Olej z dziurawca zwyczajnego to macerat powstały poprzez ekstrakcję ziela dziurawca (Hypericum perforatum) w oleju roślinnym – najczęściej słonecznikowym lub z oliwek. Produkt wyróżnia się charakterystycznym czerwonym lub czerwono-żółtym zabarwieniem, wynikającym z obecności naturalnego barwnika – hyperycyny. Odcień może różnić się w zależności od partii surowca.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Bursztynu 50ml Chmara Blend
Olej z bursztynu jest wytwarzany z żywicy bursztynowej, która jest skamieniałą żywicą drzewną. Olej z bursztynu jest coraz częściej wykorzystywany w kosmetyce ze względu na swoje właściwości pielęgnacyjne i odżywcze dla skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Bursztynu 150ml Chmara Blend
Olej z bursztynu jest wytwarzany z żywicy bursztynowej, która jest skamieniałą żywicą drzewną. Olej z bursztynu jest coraz częściej wykorzystywany w kosmetyce ze względu na swoje właściwości pielęgnacyjne i odżywcze dla skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Dzięki stymulacji syntezy kwasu hialuronowego skóra staje się bardziej napięta i elastyczna. Hederyna zawarta w oleju wyraźnie ujędrnia zwiotczałą skórę.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z bluszczu może działać na cellulit poprzez pobudzenie krążenia krwi i limfy, co może pomóc w usuwaniu toksyn z tkanki tłuszczowej i zmniejszeniu obrzęków. Ponadto, olej z bluszczu zawiera składniki, które pomagają nawilżać i wygładzać skórę, co może również pomóc w zmniejszeniu widoczności cellulitu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt olejowy z arniki (arnika) 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z arniki powstaje w wyniku maceracji suszonych kwiatów Arnica montana w oleju roślinnym, najczęściej słonecznikowym. Roślina ta, określana często mianem „słońca gór”, wykorzystywana jest w branży kosmetycznej jako komponent o charakterystycznym profilu ziołowym. Otrzymany surowiec posiada barwę jasnosłomkową
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Acmelli (Acmella Macerat) 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z acmelli, znany również jako olej z acmelli o nazwie botanicznej Spilanthes acmella, jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym i medycynie naturalnej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Acmelli (Acmella Macerat) 150ml Chmara Blend
W ekstrakcie olejowym z acmelli głównie wystepuje spilantol, który jest odpowiedzialny za wiele korzystnych właściwości tego oleju m.in przeciwzapalne, odmładzające i przeciwbakteryjne.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Wąkrotki Azjatyckiej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z wąkrotki azjatyckiej jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym, wykorzystywanym w różnorodnych formulacjach przeznaczonych do pielęgnacji skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Wąkrotki Azjatyckiej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z wąkrotki azjatyckiej jest cennym składnikiem w przemyśle kosmetycznym, wykorzystywanym w różnorodnych formulacjach przeznaczonych do pielęgnacji skóry.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Rumianku 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rumianku (INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil and Matricaria Chamomilla Flower Extract)
Naturalny surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Rumianku 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rumianku to surowiec, który znajduje szerokie zastosowanie w formulacjach kosmetycznych z myślą o cerze wrażliwej, delikatnej, a także skłonnej do reakcji na czynniki zewnętrzne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Krwawnika 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z krwawnika, otrzymywany poprzez macerację kwiatów krwawnika w oleju z nasion słonecznika, to składnik ceniony w recepturach kosmetycznych ze względu na swoją wszechstronność i dobre właściwości aplikacyjne. Doskonale odnajduje się w produktach o funkcji ochronnej, tonizującej oraz w kosmetykach ukierunkowanych na pielęgnację wymagającej cery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
29,24 zł
Cena regularna:
38,99 zł










