Sprawdź aktualne Promocje

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

Producenci

Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 50ml Chmara Blend

Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 50ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Palmy Sabałowej, Palma Sabałowa (Macerat) 50ml Chmara Blend

Olej z palmy sabałowej znajduje zastosowanie w kosmetyce, przede wszystkim ze względu na swoje właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Jest składnikiem wielu produktów kosmetycznych, takich jak kremy, balsamy, szampony, odżywki i wiele innych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

16,90 zł

( 1 l = 338,00 zł )
szt

Kofeina w proszku 100g Chmara Blend

Kofeina w proszku 100g  Chmara Blend
Kofeina w proszku 100g Chmara Blend

Kofeina (INCI: Caffeine) to naturalny alkaloid pozyskiwany z nasion kawy, liści herbaty oraz nasion guarany. W kosmetyce wykorzystywana jest głównie ze względu na swoje właściwości stymulujące i drenujące. Występuje w formie białego, drobnokrystalicznego proszku, rozpuszczalnego w wodzie i odpornego na działanie podwyższonej temperatury.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

16,90 zł

( 1 kg = 169,00 zł )
szt

Ektoina 5g Chmara Blend

Ektoina 5g Chmara Blend
Ektoina 5g Chmara Blend

Ektoina (INCI: Ectoin, CAS: 96702-03-3) to naturalnie występujący związek, pozyskiwany w drodze zaawansowanego procesu mikrobiologicznego. Ceniona w branży kosmetycznej ze względu na swoje właściwości jako silny humektant, który wspomaga utrzymanie odpowiedniego poziomu wilgoci w formułach kosmetycznych. Występuje w postaci białego, bezzapachowego proszku, dobrze rozpuszczalnego w wodzie oraz alkoholach.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

16,90 zł

( 1 kg = 3 380,00 zł )
szt

Alkohol Cetylowy 100g Chmara Blend

Alkohol Cetylowy 100g Chmara Blend
Alkohol Cetylowy 100g Chmara Blend

Alkohol cetylowy firmy Zrób Swój Kosmetyk otrzymywany jest z kwasu palmitylowego i oleju z pestek palmowych, alkohol cetylowy należy do emolientów tłustych, wpływa na twardość i konsystencję. Alkohol tworzy warstwę okluzyjną na powierzchni skóry zmniejszając parowanie wody z powierzchni naskórka, zmiekczając i wygładzając naskórek, jest kompatybilny z zwiększośćą  popularnych składników.

Dostępność: brak towaru

Cena:

16,25 zł

( 1 kg = 162,50 zł )

Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Chmara Blend

Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Chmara Blend
Wosk pszczeli żółty naturalny 100g kosmetyczny Chmara Blend

Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 159,90 zł )
szt

Wosk Carnauba 100g Chmara Blend

Wosk Carnauba 100g Chmara Blend
Wosk Carnauba 100g Chmara Blend

Wosk Carnauba wyróżnia się jako jeden z najtwardszych wosków naturalnych dostępnych na rynku. Jego unikalne właściwości pozwalają tworzyć produkty o wyjątkowej trwałości i wysokim połysku. To idealny wybór dla tych, którzy szukają niezawodnych składników do swoich kosmetyków.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 159,90 zł )
szt

Glinka Czerwona 200g Chmara Blend

Glinka Czerwona 200g Chmara Blend
Glinka Czerwona 200g Chmara Blend

Glinka czerwona Illite, znana również jako glinka francuska, jest naturalnym surowcem kosmetycznym, który znajduje szerokie zastosowanie w tworzeniu różnorodnych produktów pielęgnacyjnych. Jako składnik kosmetyczny, glinka czerwona wykorzystywana jest w wielu formulacjach, które wymagają właściwości oczyszczających, regulujących oraz wzmacniający

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 79,95 zł )
szt

Mika zielona 10g ZSK

Mika zielona 10g ZSK
Mika zielona 10g ZSK

Mika - Brokat micro 0.1mm

  • kolor: niebieski
  • zastosowanie: Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 1 599,00 zł )
szt

Mika czerwono-brązowa 10g ZSK

Mika czerwono-brązowa 10g ZSK
Mika czerwono-brązowa 10g ZSK

Mika czerwono-brązowa. Można używać jako barwnik (pigment) do mydeł.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 1 599,00 zł )
szt

MIKA złota 10g ZSK

MIKA złota 10g ZSK
MIKA złota 10g ZSK

MIKA złota 10g

Dostępność: brak towaru

Cena:

15,99 zł

Ekstrakt olejowy z arniki (arnika) 50ml Chmara Blend

Ekstrakt olejowy z arniki (arnika) 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z arniki (arnika) 50ml Chmara Blend

Ekstrakt olejowy z arniki powstaje w wyniku maceracji suszonych kwiatów Arnica montana w oleju roślinnym, najczęściej słonecznikowym. Roślina ta, określana często mianem „słońca gór”, wykorzystywana jest w branży kosmetycznej jako komponent o charakterystycznym profilu ziołowym. Otrzymany surowiec posiada barwę jasnosłomkową

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 l = 319,80 zł )
szt

Mika zielono-niebieska 10g ZSK

Mika zielono-niebieska 10g ZSK
Mika zielono-niebieska 10g ZSK

Dostępność: brak towaru

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 1 599,00 zł )

Ekstrakt Glicerynowy z Wąkrotki Azjatyckiej 50ml Chmara Blend

Ekstrakt Glicerynowy  z Wąkrotki  Azjatyckiej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt Glicerynowy z Wąkrotki Azjatyckiej 50ml Chmara Blend

Ekstrakt z wąkroty azjatyckiej (Centella Asiatica Extract)  pozyskiwany jest z liści rośliny centelii azjatyckiej, znanej również jako gotu kola. Roślina ta rośnie w południowo-wschodniej Azji, a także na terenach Ameryki Południowej i Północnej. Dzięki zawartości fitosteroli, flawonoidów i tanin, ekstrakt jest cenionym składnikiem w recepturach kosmetycznych, szczególnie w formulacjach przeznaczonych do pielęgnacji ciała i twarzy.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 l = 319,80 zł )
szt

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk

Isopropyl Myristate to ester alkoholu izopropylowego i kwasu mirystynowego (kwasu tłuszczowego naturalnie występującego w olejach kokosowym i palmowym). Jest to bardzo lekki emolient i może być używany jako olejek nośny w wielu zastosowaniach.

Dostępność: brak towaru

Cena:

15,99 zł

( 1 l = 79,95 zł )

Nadwęglan Sodu 1kg Chmara Blend

Nadwęglan Sodu 1kg Chmara Blend
Nadwęglan Sodu 1kg Chmara Blend

Nadwęglan sodu, znany również jako aktywny tlen lub OXI, to niezawodny środek o silnych właściwościach utleniających, idealny do zastosowań domowych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,99 zł

( 1 kg = 15,99 zł )
szt

Olivem 1000 emulgator do kremu - 25g Zrób Swój Kosmetyk

Olivem 1000  emulgator do kremu - 25g Zrób Swój Kosmetyk
Olivem 1000 emulgator do kremu - 25g Zrób Swój Kosmetyk

OLIVEM 1000 niejonowy emulgator do tworzenia emulsji typu „olej w wodzie”. Preparat wyprodukowany tylko z naturalnych surowców ( min. Oliwa z oliwek), dopuszczony przez organizacje certyfikujące (ECO CERT) jako emulgator przy produkcji kosmetyków ekologicznych. Nie wymaga dodatków stabilizujących.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,90 zł

( 1 kg = 636,00 zł )
szt

Olej Konopny Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej Konopny Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej Konopny Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej Konopny nierafinowany, tłoczony na zimno (wyłącznie z ziaren) do zastosowań kosmetycznych. Przeznaczony przede wszystkim do cery tłustej i trądzikowej, ale sprawdzi się znakomicie przy pielęgnacji skóry dojrzałej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

15,90 zł

( 1 l = 318,00 zł )
szt

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: brak towaru

Cena:

14,99 zł

( 1 kg = 149,90 zł )

Gąbka Loofa naturalna 10cm

Gąbka Loofa naturalna 10cm
Gąbka Loofa naturalna 10cm

Loofa (luffa cylindrica) to naturalna gąbka, która pochodzi z tropikalnej Arabii, Egiptu oraz Indii. W stanie suchym jest sztywna i szorstka, po kontakcie z wodą mięknie. Ma właściwości peelingujące, zapewnia skórze gładkość, jędrność i promienny wygląd.

Uwaga! Do celów transportu gąbki są prasowane - po namoczeniu w wodzie loofa szybko uzyska pierwotny naturalny kształt.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

14,99 zł

szt

ZEEM Mika żółta 10g

ZEEM Mika żółta 10g
ZEEM Mika żółta 10g

Dostępność: brak towaru

Cena:

14,99 zł

Wosk Sojowy do świec 200g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk Sojowy do świec 200g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk Sojowy do świec 200g Zrób Swój Kosmetyk

Naturalny w 100% wosk roślinny produkowany w USA przez koncern Cargill. Wosk sojowy z niewielką ilością dodatków w postaci olejów roślinnych jest ekologiczny i biodegradowalny.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

14,90 zł

( 1 kg = 74,50 zł )
szt

Sól z Morza Martwego 1kg

Sól z Morza Martwego 1kg
Sól z Morza Martwego 1kg

Sól z basenu Morza Martwego znana jest na całym świecie ze swoich właściwości pielęgnacyjnych. Kąpiele solne poprawiają wygląd skóry i w naturalny sposób redukują zmęczenie i codzienny stres.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

14,90 zł

( 1 kg = 14,90 zł )
szt

Tens'up Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend

Tens'up  Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend
Tens'up Surowiec Efekt Liftingu 10ml Chmara Blend

Tens'up to unikalna trójwymiarowa, hydrokoloidalna matryca polisacharydów z dwóch gatunków roślin cykorii podróżnik i tary. Cukry występujące w korzeniach roślin wiążą wodę, co sprawia, że skóra staje napięta, pobudzając fibroblasty do produkcji kolagenu. Na powierzchni skóry tworzy się filmy, uwalniane zostają oligasacharydy w głąb skóry dając natychmiastowy efekt liftingu.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

14,90 zł

szt

Olej Avocado (Awokado) Zielony Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej  Avocado (Awokado) Zielony Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej Avocado (Awokado) Zielony Nierafinowany 50ml Chmara Blend

Olej awokado jest składnikiem wielu szamponów, odżywek do włosów, balsamów, kremów oraz żeli do kąpieli. Nawet niewielka ilość wzmocni działanie danego kosmetyku.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 1 - 3 dni

Cena:

14,90 zł

( 1 l = 298,00 zł )
szt
Produkt dnia
Promocje
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026
Proszek z orzechów Shikakai 100 g Indus Valley Data 08.2026

10,45 zł

Cena regularna: 20,90 zł

Najniższa cena: 20,90 zł
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 150ml Chmara Blend Data 19.09.2026

17,94 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026
Blend Glicerynowy Len Rumianek Kwiat Lipy 50ml Chmara Blend Data 19.09.2026

5,95 zł

Cena regularna: 11,90 zł

Najniższa cena: 7,14 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 50ml

7,74 zł

Cena regularna: 12,90 zł

Najniższa cena: 12,00 zł
szt
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml
Blend Glicerynowy Arnika, Rumianek, Chmiel, dziewanna, bratek, jasnota, tymianek, łopian, oman, 150ml

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 29,90 zł
szt
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026
Ficyna (SpecPure Ficin) 10g Esent Data 07.2026

0,28 zł

Cena regularna: 27,90 zł

Najniższa cena: 1,40 zł
Masło Kokum 1kg Chmara Blend
Masło Kokum 1kg Chmara Blend

77,00 zł

Cena regularna: 110,00 zł

Najniższa cena: 89,00 zł
szt
Masło Kokum 200g  Chmara Blend
Masło Kokum 200g Chmara Blend

32,13 zł

Cena regularna: 45,90 zł

Najniższa cena: 23,90 zł
szt
Masło Kokum 100g  Chmara Blend
Masło Kokum 100g Chmara Blend

20,93 zł

Cena regularna: 29,90 zł

Najniższa cena: 17,90 zł
szt
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab
Dwutlenek Ceru 100g Stanlab

6,71 zł

Cena regularna: 9,59 zł

Najniższa cena: 9,59 zł
szt
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend

8,19 zł

Cena regularna: 27,30 zł

Najniższa cena: 27,30 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend

8,80 zł

Cena regularna: 22,00 zł

Najniższa cena: 15,40 zł
szt
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt olejowy z Bluszczu (Macerat) 200ml Chmara Blend Data 31.08.2026

29,24 zł

Cena regularna: 38,99 zł

Najniższa cena: 33,14 zł
szt
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml  Chmara Blend Data 31.08.2026
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026

7,43 zł

Cena regularna: 9,90 zł

Najniższa cena: 8,42 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk Data 18.07.2026

26,00 zł

Cena regularna: 260,00 zł

Najniższa cena: 52,00 zł
szt
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026

5,38 zł

Cena regularna: 26,90 zł

Najniższa cena: 10,76 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl