Olej Jojoba Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej jojoba nierafinowany zimnotłoczony firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z zarodków drzewa jojoba krzewu Simmondsia Chinensis .
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Kokosowy frakcjonowany Caprylic Capric Triglyceride 1L Chmara Blend
Frakcjonowany olej kokosowy zawiera tylko średniej długości trójglicerydy (MCT) oleju kokosowego dzięki czemu jest stabilny i płynny w temperaturze pokojowej. Powstaje w wyniku przekształcenia oleju kokosowego za pomocą pary wodnej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Kokosowy frakcjonowany Caprylic Capric Triglyceride 200ml Chmara Blend
Olej kokosowy frakcjonowany firmy Zrób Swój kosmetyk powstaje w wyniku hydrolizy oleju kokosowego zawiera średniej długości łańcuchy oleju kokosowego tj. trójglicerydy (MTC), przez co olej jest stabilny. Olej kokosowy frakcjonowany jest bezzapachowy, bezbarwny, świetnie się wchłania przez co jest mocno ceniony prze masażystów i w aromaterapii.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Kokosowy frakcjonowany Caprylic Capric Triglyceride 500ml Chmara Blend
Olej kokosowy frakcjonowany to wyjątkowy produkt, którego wartościowe właściwości sprawiają, że stał się nieodłącznym elementem pielęgnacji i zdrowia. Otrzymywany jest przez proces frakcjonowania tłuszczu kokosowego, dzięki czemu uzyskuje się lekkość i niesamowitą trwałość. Nasz olej pochodzi z renomowanego źródła, a mianowicie z egzotycznych plantacji kokosowych w Azji, gdzie naturalne warunki wzrostu gwarantują najwyższą jakość.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej kokosowy Frakcjonowany NIEDOWAŻKA 91g
Frakcjonowany olej kokosowy to produkt, który dzięki swoim właściwościom może znaleźć szerokie zastosowanie jako komponent różnorodnych formulacji kosmetycznych. Otrzymywany w procesie frakcjonowania tłuszczu kokosowego, charakteryzuje się lekkością i stabilnością, co czyni go cennym surowcem w pielęgnacji skóry i włosów. Jego pochodzenie z egzotycznych plantacji kokosowych w Azji sprawia, że spełnia najwyższe standardy jakości.
Dostępność: brak towaru
Olej konopny Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej konopny firmy Zrób Swój Kosmetyk jest pozyskwiany w procesnie tłoczenia ziaren, na zimno stąd nazwa zimnotłoczony lub nierafinowany. Skład oleju konopnego zawiera aż 81% NNKT (niezbędnych kwasów tłuszczowych). Co to oznacza dla Twojej skóry? To, że olej wnika w warstwę lipidową skóry, regenerując ją, przez co skóra jest zdrowsza i wygląda młodziej. Pozostałe substancje zawarte w oleju jak kwasy tłuszczowe nasycone tworzą warstwę ochronna na skórze.
Dostępność: brak towaru
Olej Konopny Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej Konopny nierafinowany, tłoczony na zimno (wyłącznie z ziaren) do zastosowań kosmetycznych. Przeznaczony przede wszystkim do cery tłustej i trądzikowej, ale sprawdzi się znakomicie przy pielęgnacji skóry dojrzałej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Macadamia Nierafinowany 150ml Zrób Swój Kosmetyk
Olej macadamia rafinowany jest produktem otrzymywanym z orzechów macadamia, które rosną na drzewach Macadamia integrifolia i Macadamia tetraphylla. Jest to olej bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, co sprawia, że jest łatwo wchłaniany przez skórę. Ma również zdolność do nawilżania, odżywiania i regeneracji skóry oraz włosów. Olej macadamia jest znany z właściwości przeciwzapalnych i antyoksydacyjnych, co może pomóc w łagodzeniu podrażnień skóry i opóźnianiu procesu starzenia.
Dostępność: brak towaru
Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 1L Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej migdałowy, ze słodkich migdałów 500ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Neem Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z nasion drzewa miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Znany ze swojej wielofunkcyjności, może stanowić komponent receptur kosmetycznych przeznaczonych do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów oraz paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Poznaj naturalne właściwości Olejku Neem od Chmara Blend, który wnosi potęgę natury do codziennej pielęgnacji ciała oraz pielęgnacji roślin. Ten wyjątkowy olejek z nasion miodli indyjskiej to prawdziwy eliksir zdrowia i regeneracji – wzbogaci Twój rytuał wellness i stanie się nieodzownym elementem dbania o zdrowie roślin.
Dostępność: brak towaru
Olej Neem Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olejek Neem tłoczony na zimno to naturalny surowiec roślinny pozyskiwany z nasion miodli indyjskiej (Melia Azadirachta). Ceniony w formułach kosmetycznych i pielęgnacyjnych, znajduje zastosowanie jako dodatek do produktów DIY, jak również jako składnik półproduktów kosmetycznych do pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.
Dostępność: brak towaru
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej o temperaturze pokojowej ma wygląd żółtawo-brązowego, twardego tłuszczu o charakterystycznym zapachu. Po procesie rafinacji olej staje się twardą masą i przybiera kolor od białego do żółtawego o przyjemnym naturalnym smaku.
Dostępność: brak towaru
Olej Rycynowy Rafinowany 1L Chmara Blend
Olejek rafinowany ze względu na swoje właściwości nadaje się do skóry wrażliwej. Stosowany jako płyn oczyszczający i do demakijażu, skutecznie zmywa makijaż i czyści skórę, nie zaburzając przy tym gospodarki lipidowej i wydzielania sebum.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy rafinowany 200ml Chmara Blend
Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Rycynowy Rafinowany 500ml Chmara Blend
Olej rycynowy rafinowany firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskiwany jest z nasion rącznika pospolitego, występującego w Indiach i Afryce. Olej ma postać gęstej żółtej cieczy, działa jak bariera ochronna przed czynnikami zewnętrznymi. Wspomaga proces łączenia fazy wodnej oraz olejowej w emulsji; dzięki jego zdolności do mieszania się z wodą.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Ryżowy Rafinowany 1L Zrób Swój Kosmetyk
Olej Ryżowy firmy Zrób Swój Kosmetyk pozyskuje się z otrąb ryżowych w procesie ekstrakcji rozpuszczalnikami organicznymi. Bogaty jest między innymi w kwas linolowy, oleinowy, mirystynowy, a także stearynowy. Nazywany jest olejem młodości, ponieważ zawiera witaminę E oraz ceramidy, które odżywiają skórę i wygładzają zmarszczki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 200ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 500ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z Baobabu Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Olej z Baobabu tłoczony na zimno, nierafinowany to wysokiej jakości surowiec roślinny, pozyskiwany z nasion drzewa Adansonia Digitata, znanego jako baobab afrykański. Ten naturalny składnik roślinny znajduje szerokie zastosowanie w przemyśle kosmetycznym jako komponent wspierający pielęgnacyjne właściwości gotowych produktów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Dzikiej Róży Nierafinowany 150ml Chmara Blend
Olej Pobudza aktywność i wzrost liczby fibroblastów, dzięki czemu wpływa na zwiększenie ilości prawidłowo zbudowanego kolagenu w skórze właściwej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej z nasion Dzikiej Róży Nierafinowany 50ml Chmara Blend
Pobudza aktywność i wzrost liczby fibroblastów, dzięki czemu wpływa na zwiększenie ilości prawidłowo zbudowanego kolagenu w skórze właściwej. Stymuluje regenerację tkanek, dlatego doskonały jest na rozstępy, blizny, oparzenia oraz owrzodzenia skóry. Regeneruję skórę zniszczoną nadmiernym wpływem czynników atmosferycznych (słońce, mróz, wiatr).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni










