Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Rumianku 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z rumianku to surowiec, który znajduje szerokie zastosowanie w formulacjach kosmetycznych z myślą o cerze wrażliwej, delikatnej, a także skłonnej do reakcji na czynniki zewnętrzne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Krwawnika 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z krwawnika, otrzymywany poprzez macerację kwiatów krwawnika w oleju z nasion słonecznika, to składnik ceniony w recepturach kosmetycznych ze względu na swoją wszechstronność i dobre właściwości aplikacyjne. Doskonale odnajduje się w produktach o funkcji ochronnej, tonizującej oraz w kosmetykach ukierunkowanych na pielęgnację wymagającej cery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Krwawnika 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z krwawnika, otrzymywany poprzez macerację kwiatów krwawnika w oleju z nasion słonecznika, to składnik ceniony w recepturach kosmetycznych ze względu na swoją wszechstronność i dobre właściwości aplikacyjne. Doskonale odnajduje się w produktach o funkcji ochronnej, tonizującej oraz w kosmetykach ukierunkowanych na pielęgnację wymagającej cery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Koniczyny Czerwonej 50ml Chmara Blend
Surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, stanowiący połączenie oleju z nasion słonecznika i ekstraktu z kwiatów koniczyny czerwonej. Przeznaczony do stosowania w recepturach kosmetyków pielęgnacyjnych, jako komponent wspierający formulacje przeznaczone m.in. do skóry wymagającej szczególnej troski
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Koniczyny Czerwonej 150ml Chmara Blend
Surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, stanowiący połączenie oleju z nasion słonecznika i ekstraktu z kwiatów koniczyny czerwonej. Przeznaczony do stosowania w recepturach kosmetyków pielęgnacyjnych, jako komponent wspierający formulacje przeznaczone m.in. do skóry wymagającej szczególnej troski.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Kadzidłowca 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z kadzidłowca (Boswellia serrata) to składnik pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z żywicy drzewa kadzidłowca. Ze względu na swoje właściwości fizykochemiczne znajduje zastosowanie jako dodatek w recepturach kosmetycznych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Kadzidłowca 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z kadzidłowca (Boswellia serrata) to składnik pochodzenia roślinnego, pozyskiwany z żywicy drzewa kadzidłowca. Ze względu na swoje właściwości fizykochemiczne znajduje zastosowanie jako dodatek w recepturach kosmetycznych.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Arniki 500ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z arniki oferowany przez Zrób Swój Kosmetyk pochodzi z suszonych kwiatów arniki górskiej, znanej również jako „słońce gór”. Ta wyjątkowa roślina, rosnąca na dużych wysokościach, charakteryzuje się silnymi właściwościami leczniczymi, które wzmacniają jej działanie przeciwzapalne, przeciwobrzękowe i przeciwbólowe.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Arniki 200ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z arniki powstaje w wyniku maceracji suszonych kwiatów Arnica montana w oleju roślinnym, najczęściej słonecznikowym. Roślina ta, określana często mianem „słońca gór”, wykorzystywana jest w branży kosmetycznej jako komponent o charakterystycznym profilu ziołowym. Otrzymany surowiec posiada barwę jasnosłomkową i dobrze komponuje się z wieloma rodzajami formulacji kosmetycznych – od lekkich emulsji po oleiste serum.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Astaksantyna 5% Silny Przeciwutleniacz Składnik Receptur Anti Ageing 30ml Chmara Blend
Astaksantyna 5% w oleju to surowiec kosmetyczny, który cieszy się coraz większym zainteresowaniem wśród producentów nowoczesnych i zaawansowanych produktów pielęgnacyjnych. Pozyskiwany z alg zielenicowych Haematococcus pluvialis, ekstrakt ten jest ceniony ze względu na wysoką zawartość naturalnego karotenoidu – astaksantyny, należącej do grupy ksantofili.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Astaksantyna 5% Silny Przeciwutleniacz Składnik Receptur Anti Ageing 5ml Chmara Blend
Astaksantyna 5% w oleju to surowiec kosmetyczny, który cieszy się coraz większym zainteresowaniem wśród producentów nowoczesnych i zaawansowanych produktów pielęgnacyjnych. Pozyskiwany z alg zielenicowych Haematococcus pluvialis, ekstrakt ten jest ceniony ze względu na wysoką zawartość naturalnego karotenoidu – astaksantyny, należącej do grupy ksantofili.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Astaksantyna 5% Silny Przeciwutleniacz Składnik Receptur Anti Ageing 10ml Chmara Blend
Astaksantyna 5% w oleju to surowiec kosmetyczny, który cieszy się coraz większym zainteresowaniem wśród producentów nowoczesnych i zaawansowanych produktów pielęgnacyjnych. Pozyskiwany z alg zielenicowych Haematococcus pluvialis, ekstrakt ten jest ceniony ze względu na wysoką zawartość naturalnego karotenoidu – astaksantyny, należącej do grupy ksantofili.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
16,90 zł










