Ekstrakt Olejowy z Rozmarynu (Macerat ) 50ml Chmara Blend
Dzięki silnym właściwościom dezynfekującym i antybiotykowym rozmaryn może pomóc w leczeniu trądziku oraz rozjaśnianiu plam i przebarwień. Właściwości przeciwzapalne ekstraktu z rozmarynu pomagają zmniejszyć obrzęk i opuchliznę skóry. Właściwości lecznicze tego zioła sprawiają, że jest to potężne lekarstwo na przewlekłe choroby skóry, w tym zapalenie skóry, egzemę i łuszczycę.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej ze Słodkich Migdałów Rafinowany 50ml Chmara Blend
Olej migdałowy intensywnie nawilża, regeneruje świetnie sprawdza się w pielęgnacji cery suchej, atopowej, wrażliwej. Olej ze słodkich migdałów łagodzi podrażnienia skóry, a zwłaszcza te słoneczne.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Nagietka (Macerat) 50ml Chmara Blend
Macerat z nagietka znajduje swoje miejsce w recepturach kosmetyków dedykowanych cerze suchej, wrażliwej, delikatnej, dojrzałej oraz problematycznej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Koniczyny Czerwonej 50ml Chmara Blend
Surowiec kosmetyczny pochodzenia roślinnego, stanowiący połączenie oleju z nasion słonecznika i ekstraktu z kwiatów koniczyny czerwonej. Przeznaczony do stosowania w recepturach kosmetyków pielęgnacyjnych, jako komponent wspierający formulacje przeznaczone m.in. do skóry wymagającej szczególnej troski
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej Macadamia Nierafinowany Dezodoryzowany 50ml Chmara Blend
Olej makadamia firmy Zrób Swój Kosmetyk to olej nierafinowany dezodoryzowany, pozyskiwany z orzechów makadamia wielkości przypominającej orzechy laskowe
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy z kocanki do Cery Naczynkowej 50ml Chmara Blend
Olej z kocanki piaskowej firmy Zrób Swój Kosmetyk powstał w wyniku maceracji kwiatów kocanki włoskiej w oleju słonecznikowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej musztardowy 250ml Sattva
Olej musztardowy jest wytwarzany z nasion gorczycy, które zawierają wysoką zawartość związków siarki. Olej musztardowy jest bogaty w kwasy tłuszczowe, takie jak kwas oleinowy, kwas erukowy i kwas linolowy. Zawiera również wiele składników odżywczych, takich jak witaminy A, E i K, a także minerały, takie jak magnez, cynk, wapń i potas.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olejek Kameliowy Zimnotłoczony 20ml Esent
Pozyskiwany poprzez tłoczenie na zimno nasion wiecznie zielonego krzewu Camellia Kissi, występującego naturalnie w południowo-wschodniej Azji (Krzew ten należy do tej samej rodziny co krzew herbaciany).
Dostępność: brak towaru
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Krwawnika 50ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z krwawnika, otrzymywany poprzez macerację kwiatów krwawnika w oleju z nasion słonecznika, to składnik ceniony w recepturach kosmetycznych ze względu na swoją wszechstronność i dobre właściwości aplikacyjne. Doskonale odnajduje się w produktach o funkcji ochronnej, tonizującej oraz w kosmetykach ukierunkowanych na pielęgnację wymagającej cery.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Kurkumy (Macerat) 150ml Chmara Blend
Olej z kurkumy jest wytwarzany poprzez macerację korzenia kurkumy w oleju, zwykle w oliwie z oliwek lub oleju słonecznikowym.
Skład oleju z kurkumy zależy od sposobu jego produkcji, ale zwykle składa się on z dwóch podstawowych składników: oleju nośnikowego i ekstraktu z kurkumy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy (Macerat) z Mięty Pieprzowej 150ml Chmara Blend
Ekstrakt olejowy z mięty pieprzowej jest cenionym składnikiem wykorzystywanym w przemyśle kosmetycznym w różnych formulacjach pielęgnacyjnych.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Ekstrakt Olejowy z Bluszczu (Macerat) 50ml Chmara Blend Data 31.08.2026
Dzięki stymulacji syntezy kwasu hialuronowego skóra staje się bardziej napięta i elastyczna. Hederyna zawarta w oleju wyraźnie ujędrnia zwiotczałą skórę.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Olej palmowy rafinowany 1kg Data 18.07.2026
Olej o temperaturze pokojowej ma wygląd żółtawo-brązowego, twardego tłuszczu o charakterystycznym zapachu. Po procesie rafinacji olej staje się twardą masą i przybiera kolor od białego do żółtawego o przyjemnym naturalnym smaku.
Dostępność: brak towaru
29,24 zł
Cena regularna:
38,99 zł










