Sprawdź nasze PROMOCJE nawet do -10%

Baza mydlana Czarne Mydło afrykańskie 500g Zrób Swój Kosmetyk

Baza mydlana Czarne Mydło afrykańskie 500g Zrób Swój Kosmetyk
Baza mydlana Czarne Mydło afrykańskie 500g Zrób Swój Kosmetyk

Baza mydlana Czarne Mydło Afrykańskie

Zawiera ekstrakt z czarnego mydła Afrykańskiego ok 5%.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 20,99 zł
szt.

Baza mydlana Glicerynowa SLE SLES Free 11,5kg Zrób Swój Kosmetyk

Baza mydlana Glicerynowa SLE SLES Free 11,5kg Zrób Swój Kosmetyk
Baza mydlana Glicerynowa SLE SLES Free 11,5kg Zrób Swój Kosmetyk

Glicerynowa transparentna baza mydlana - jest podstawowym surowcem do samodzielnego wykonania mydełek metodą Melt & Pour (stopić i wlać).

 

Dostępność: brak towaru

Cena: 489,00 zł

Baza mydlana Kozie Mleko 11,5kg Zrób Swój Kosmetyk

Baza mydlana Kozie Mleko 11,5kg Zrób Swój Kosmetyk
Baza mydlana Kozie Mleko 11,5kg Zrób Swój Kosmetyk

Baza mydlana glicerynowa wyprodukowana na bazie roślinnej,  zawierająca mleko kozie. Używana do produkcji kostek mydła nieprzeźroczystych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 490,00 zł
szt.

Baza mydlana Kozie Mleko 500g Zrób Swój Kosmetyk

Baza mydlana Kozie Mleko 500g Zrób Swój Kosmetyk
Baza mydlana Kozie Mleko 500g Zrób Swój Kosmetyk

Wyprodukowana na bazie roślinnej, baza mydlana glicerynowa zawierająca  mleko kozie, używana do produkcji kostek mydła nieprzeźroczystych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 31,90 zł
szt.

Baza mydlana Masło Shea 500g Zrób Swój Kosmetyk

Baza mydlana Masło Shea  500g Zrób Swój Kosmetyk
Baza mydlana Masło Shea 500g Zrób Swój Kosmetyk

Bazę należy roztopić w kąpieli wodnej lub mikrofalówce. Po roztopieniu można dodać ulubione olejki, barwniki, płatki. 

Wlać nasmarowanej olejem formy lub foremek. Najlepsza foremka silikonowa

 

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 30,99 zł
szt.

Baza mydlana Masło Shea 11,5kg

Baza mydlana Masło Shea 11,5kg
Baza mydlana Masło Shea 11,5kg

Glicerynowa baza mydlana zawierająca Masło Shea wyprodukowana na bazie roślinnej,  używana do produkcji nieprzeźroczystych kostek mydła.

Dostępność: brak towaru

Cena: 512,00 zł

DMSO Dimetylosulfotlenek 250ml Biomus

DMSO Dimetylosulfotlenek  250ml Biomus
DMSO Dimetylosulfotlenek 250ml Biomus

DMSO znakomicie wchłania się w warstwy skóry oraz w głąb tkanek, nie powodując ich uszkodzeń.

Dostępność: brak towaru

Cena: 33,80 zł

Glinka biała (kaolin) kosmetyczna 25kg ZSK

Glinka biała (kaolin) kosmetyczna 25kg ZSK
Glinka biała (kaolin) kosmetyczna 25kg ZSK

Glinka biała kaolin 

INCI: White Kaolinite Clay

Dostępność: brak towaru

Cena: 498,00 zł

Glinka zielona ciemna Montmorillonite 25kg

Glinka zielona ciemna Montmorillonite 25kg
Glinka zielona ciemna Montmorillonite 25kg

Glinka zielona ciemna Montmorillonite 

Dostępność: brak towaru

Cena: 642,00 zł

Knot do świec powlekane 6/100 (10cm) -10szt.

Knot do świec powlekane 6/100 (10cm) -10szt.
Knot do świec powlekane 6/100 (10cm) -10szt.

Knoty 6, gruntowane, na blaszce, bawełniane, bez rdzenia.
Wysokość - 100 mm. Opakowanie zawiera 10 szt.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 3,90 zł
szt.

Kwas Glikolowy 70% poj. 10 ml Esent

Kwas Glikolowy 70% poj. 10 ml Esent
Kwas Glikolowy 70% poj. 10 ml Esent

Kwas glikolowy 70% (kwas hydroksyoctowy) – organiczny związek chemiczny, najprostszy i na pewno jeden z najskuteczniejszych, przedstawicieli α-hydroksykwasów. Pozyskiwany z soku trzciny cukrowej . Dzięki małej wielkości cząsteczki jest bardzo dobrze absorbowany i wnika głęboko skórę.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 11,89 zł
szt.

Kwas Jabłkowy 500g Stanlab

Kwas Jabłkowy 500g Stanlab
Kwas Jabłkowy 500g Stanlab

Kwas jabłkowy (kwas hydroksybursztynowy) – organiczny związek chemiczny, oznaczony w przemyśle spożywczym i farmaceutycznym symbolem E296, gdzie pełni rolę regulatora kwasowości. Jest kwasem owocowym, który naturalnie występuje w ziołach, zwłaszcza kłączach oraz borówkach, żurawinie, jabłoni, głogu, jarzębinie i tarninie.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 28,99 zł
szt.

Kwas kojowy 99,5% 10g Esent

Kwas kojowy 99,5% 10g Esent
Kwas kojowy 99,5% 10g Esent

Kwas Kojowy (Kojic Acid) bierze udział w procesie tworzenia melaniny, pozyskuje się go z pleśni szlachetnych (Aspergillus iPenicillum). Sprzedajemy go w postaci proszku/pudru do samodzielnego przygotowania roztworu. W kosmetyce stosowany jest w depigmentacji, likwidacji zmarszczek i oczyszczania skóry.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 18,90 zł
szt.

Kwas Laktobionowy 10g Esent

Kwas Laktobionowy 10g Esent
Kwas Laktobionowy 10g Esent

Kwas laktobionowy to polihydroksykwas (PHA) , z grupy kwasów hydroksylowych, pozyskiwany z naturalnej laktozy. Ma postać proszku/pudru złożonego z bardzo drobnych kryształków. Rozpuszcza się dobrze w wodzie.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 15,49 zł
szt.

Kwas migdałowy 10 g stężenie 99,5 % Esent

Kwas migdałowy 10 g stężenie 99,5 % Esent
Kwas migdałowy 10 g stężenie 99,5 % Esent

Surowiec dla przemysłu chemicznego, kosmetycznego  (Raw Material) Kwas Migdałowy

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 15,59 zł
szt.

Kwasek Cytrynowy Spożywczy 500g Stanlab

Kwasek Cytrynowy Spożywczy 500g Stanlab
Kwasek Cytrynowy Spożywczy 500g Stanlab

Dzięki kwaskowi możemy pozbyć się kamienia z czajnika, działa jak odkamieniacz. Należy do czajnika pełnego wody wsypać 3-4 łyżeczki kwasku i zagotować wodę razem z kwaskiem. Po jakimś czasie wypłukać czajnik, który będzie lśnił.

 

Dostępność: brak towaru

Cena: 17,59 zł

Lanolina bezwodna 1kg do maści Zrób Swój Kosmetyk

Lanolina bezwodna 1kg do maści Zrób Swój Kosmetyk
Lanolina bezwodna 1kg do maści Zrób Swój Kosmetyk

Lanolina ma podobny skład do warstwy lipidowej skóry ludzkiej, jest naturalnym emulgatorem.Jest to świetny emulgator do kosmetyków z przeznaczeniem do cery suchej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 129,00 zł
szt.

Lanolina bezwodna 250g Zrób Swój Kosmetyk

Lanolina bezwodna 250g Zrób Swój Kosmetyk
Lanolina bezwodna 250g Zrób Swój Kosmetyk

Lanolina ma podobny skład do warstwy lipidowej skóry ludzkiej, jest naturalnym emulgatorem.Jest to świetny emulgator do kosmetyków z przeznaczeniem do cery suchej.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 38,90 zł
szt.

Lawenda kwiat -Odpręża i Działa Przeciwzapalnie- 50g - Dary Natury

Lawenda kwiat -Odpręża i Działa Przeciwzapalnie- 50g - Dary Natury
Lawenda kwiat -Odpręża i Działa Przeciwzapalnie- 50g - Dary Natury

Posiada również właściwości odkażające powietrze i przeciwzapalne. Lawendę można stosować  jako środek odstraszający owady np. mole.

Dostępność: brak towaru

Cena: 7,99 zł

Masło Kakaowe Dezodoryzowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Kakaowe Dezodoryzowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Masło Kakaowe Dezodoryzowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło kakaowe łupane 1kg

INCI: Theobroma Cacao

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 1 475,00 zł
szt.

Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk
Masło Kakaowe Nierafinowane 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Masło kakaowe łupane 25kg

INCI: Theobroma Cacao

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 1 650,00 zł
szt.

Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej palmowy rafinowany 20kg Zrób Swój Kosmetyk
 INCI Elaeis Guineensis (Palm) Oil
Typ z owoców palmy oleistej, rafinowany
 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 299,00 zł
szt.

Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej Rycynowy Rafinowany  25kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej Rycynowy Rafinowany 25kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej rycynowy jest pozyskiwany z nasion rośliny o nazwie rącznik pospolity występującej w Indiach i Afryce. Jest bardzo popularny i stosowany na szeroką skalę w przemyśle kosmetycznym jako składnik kremów, mydeł, masek, pomadek czy błyszczyków.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 679,00 zł
szt.

Olej z nasion Bawełny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Olej z nasion Bawełny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk
Olej z nasion Bawełny Rafinowany 4kg Zrób Swój Kosmetyk

Głów­nie poleca się go do sto­so­wa­nia na skórę wraż­liwą i aler­giczną, jed­nak naj­czę­ściej sto­so­wany jest do prze­su­szo­nych, łam­li­wych i spu­szo­nych wło­sów. Lista zasto­so­wań i dzia­łań tego cudow­nego olejku jest bar­dzo długa.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 289,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl