Sprawdź nasze PROMOCJE nawet do -10%

Surowce kosmetyczne

Soda kaustyczna Wodorotlenek Sodu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab

Soda kaustyczna Wodorotlenek Sodu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab
Soda kaustyczna Wodorotlenek Sodu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab

WODOROTLENEK SODU - GRANULKI CZ.D.A 1KG

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 24,90 zł
szt.

Spirulina proszek Odporność 100g Vivio

Spirulina proszek Odporność 100g Vivio
Spirulina proszek Odporność 100g Vivio

Spirulina to rodzaj niebiesko – zielonych, mikroskopijnych alg z grupy sinic, które są bogatym źródłem pełnowartościowego białka, a także łatwo przyswajalnych dla organizmu witamin.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 9,60 zł
szt.

Stearyna Stabilizator Emulsji 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Stearyna Stabilizator Emulsji 1kg Zrób Swój Kosmetyk
Stearyna Stabilizator Emulsji 1kg Zrób Swój Kosmetyk

W kosmetykach jest on używany do emulgowania, zagęszczania i stabilizacji emulsji a także jako składnik o działaniu nawilżającym i ochronnym. 

Dostępność: brak towaru

Cena: 19,99 zł

Tauryna 100g Biomus

Tauryna 100g Biomus
Tauryna 100g Biomus

Tauryna

Tauryna – organiczny związek chemiczny z grupy aminokwasów biogennych.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,99 zł
szt.

Wodorotlenek Potasu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab

Wodorotlenek Potasu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab
Wodorotlenek Potasu CZ.D.A Granulki 1kg Stanlab

Wodorotlenek Potasu CZ.D.A Granulki 1kg

INCI: potassium hydroxide

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 29,99 zł
szt.

Wosk pszczeli biały (bielony) 1kg Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony)  1kg Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 1kg Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: brak towaru

Cena: 71,00 zł

Wosk pszczeli biały (bielony) 250g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony)  250g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 250g Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 23,49 zł
szt.

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli biały (bielony) 100g Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,20 zł
szt.

Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli żółty naturalny 1kg kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: brak towaru

Cena: 96,00 zł

Wosk pszczeli żółty naturalny 250g kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk

Wosk pszczeli żółty naturalny 250g kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk
Wosk pszczeli żółty naturalny 250g kosmetyczny Zrób Swój Kosmetyk


Wosk pszczeli w kosmetyce stosowany jest jako składnik m. in. kremów, maści i mydeł, balsamów, pomadek do ust. Występuje w formie płatkowanej, naturalnej lub bielonej. Dodawany do kremów i balsamów sprawia, że łatwiej się rozprowadzają i pozostawiają ochronny filtr na skórze. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 26,59 zł
szt.

Wyciąg z Aloesu stężony 10 : 1 100 ml Esent

Wyciąg z Aloesu stężony 10 : 1 100 ml Esent
Wyciąg z Aloesu stężony 10 : 1 100 ml Esent

Aloes ....nie ma drugiej tak popularnej w medycynie i kosmetyce rośliny. Jej właściwości lecznicze w basenie Morza Śródziemnego są znane od przynajmniej trzydziestu wieków. Oferujemy koncentrat stężony dziesięciokrotnie, mający postać prawie przeźroczystego płynu, o charakterystycznym delikatnym i świeżym zarazem zapachu.

 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 21,99 zł
szt.

Cytrynian sodu 250g Biomus

 Cytrynian sodu 250g Biomus
Cytrynian sodu 250g Biomus

Cytrynian sodu – organiczny związek chemiczny z grupy cytrynianów, sól sodowa kwasu cytrynowego.
Bardzo dobrze rozpuszczalny w wodzie i silnie higroskopijny. Występuje pod postacią krystalicznego proszku, bezbarwnych lub białych kryształków.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 16,40 zł
szt.

D-pantenol Prowitamina B5, 75% 30g Zrób Swój Kosmetyk

 D-pantenol Prowitamina B5, 75% 30g Zrób Swój Kosmetyk
D-pantenol Prowitamina B5, 75% 30g Zrób Swój Kosmetyk

D-pantenol (D-panthenol) jest prowitaminą B5. D-pantenol bardzo łatwo wnika w głąb skóry, włosów i paznokci. Przenika naskórek, gromadzi się w skórze właściwej i zmienia się w witaminę B5 czyli kwas pantotenowy. 

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,59 zł
szt.

Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 500g Zrób Swój Kosmetyk

 Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 500g Zrób Swój Kosmetyk
Kokoiloizetionian sodowy - Sodium Cocyl Isethionate SCI 500g Zrób Swój Kosmetyk

Łagodny środek powierzchniowo czynny z kwasów tłuszczowych oleju kokosowego. Występuje w postaci białych granulek. Ulegające biodegradacji.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 52,99 zł
szt.

Kwas azelainowy>99% 10g Esent

 Kwas azelainowy>99% 10g Esent
Kwas azelainowy>99% 10g Esent

W produktach rozjaśniających, czy kremach dla cery trądzikowej lub tłustej, całkowicie wystarczy stężenie 2-8%, wyższe stężenia stosuje się przy produktach do peelingu chemicznego.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,29 zł
szt.

Aceton CZ.D.A 1l Stanlab

Aceton CZ.D.A 1l Stanlab
Aceton CZ.D.A 1l Stanlab

Aceton cz.d.a 1l

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 19,60 zł
szt.

Alantoina Działa Przeciwzapalne 50g Calaya

Alantoina Działa Przeciwzapalne 50g Calaya
Alantoina Działa Przeciwzapalne 50g Calaya

Alantoina występuje w przyrodzie w korzeniu żywokostu lekarskiego, ale ta która jest używana do produkcji kosmetyków pochodzi z laboratorium albo z fabryki. Alantoina stymuluje regenerację tkanek i zwiększa proliferację komórek, przyspiesza wytwarzanie kostniny, pomaga w samoczyszczaniu się ran przez złuszczanie tkanek martwiczych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 13,99 zł
szt.

Alantoina Regeneruje tkanki 10g Calaya

Alantoina Regeneruje tkanki 10g Calaya
Alantoina Regeneruje tkanki 10g Calaya

Alantoina nadaje cerze zdrowy, delikatny wygląd. Jest stosowana jako substancja czynna w maściach i kremach przeciwtrądzikowych

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 6,60 zł
szt.

Alkanna barwierska Naturalny barwnik do włosów 50g Nanga

Alkanna barwierska Naturalny barwnik do włosów 50g Nanga
Alkanna barwierska Naturalny barwnik do włosów 50g Nanga

Alkanna (Alcanna Tinctoria) świetnie sprawdza się jako dodatek do henny lub cassi. Nadaje włosom chłodne, czerwone i purpurowe tony przez zawartość tanin, flawonoidów i alkaniny (barwnik czerwono-purpurowy, używany do barwienia tkanin i jako barwnik spożywczy w późnej starożytności w okolicach wschodniej części Morza Śródziemnego).

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 12,60 zł
szt.

Annato Nasiona mielone 25g Nanga

Annato Nasiona mielone 25g Nanga
Annato Nasiona mielone 25g Nanga

Annato – nasiona wykorzystywane jako przyprawa oraz naturalny, pomarańczowy barwnik spożywczy i przemysłowy. Kolor annato uwarunkowany jest zawartością karotenoidów, zwłaszcza biksyny.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 7,49 zł
szt.

Bakuchiol > 99% HPLC 5 ml - roślinny odpowiednik "Retinolu" Esent

Bakuchiol > 99% HPLC 5 ml - roślinny odpowiednik "Retinolu" Esent
Bakuchiol > 99% HPLC 5 ml - roślinny odpowiednik "Retinolu" Esent

Bakuchiol jest retinoidem botanicznym występującym w roslinie Psoralea corylifolia i Otholobium pubescens, z których wydobywany jest m.in. w procesie ekstrakcji dwutlenkiem węgla, w stanie nadkrytycznym.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 68,59 zł
szt.

Barwnik do świec 2g BORDOWY Kastom

Barwnik  do świec 2g BORDOWY Kastom
Barwnik do świec 2g BORDOWY Kastom

Barwnik Bordo 2g Kastom

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 2 - 7 dni

Cena: 4,29 zł
szt.

Barwnik do świec 2g ZIELONY Kastom

Barwnik do świec  2g ZIELONY Kastom
Barwnik do świec 2g ZIELONY Kastom

Barwnik do świec 2g ZIELONY Kastom

Dostępność: brak towaru

Cena: 3,99 zł

Barwnik do świec 2g BRĄZOWY Kastom

Barwnik do świec 2g  BRĄZOWY Kastom
Barwnik do świec 2g BRĄZOWY Kastom

Dostępność: brak towaru

Cena: 4,29 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl