Glinka Fioletowa 500g Chmara Blend
Glinka Fioletowa może być doskonałym wyborem dla osób z cerą suchą i normalną. Jest często stosowana jako maska do twarzy i ciała, a także jako dodatek do kremów, szamponów i mydeł.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Niebieska 200g Chmara Blend
Glinka niebieska, znana również jako glinka błękitna, może stanowić wartościowy surowiec kosmetyczny. Wydobywana jest głównie w Rosji i Ukrainie, często z dna zbiorników wodnych, gdzie pokrywa ją solanka. Może być także pozyskiwana z głębi ziemi, zawierając wtedy znaczną ilość wulkanicznego popiołu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Niebieska 500g Chmara Blend
Glinka niebieska, znana również jako glinka błękitna, może stanowić wartościowy surowiec kosmetyczny. Wydobywana jest głównie w Rosji i Ukrainie, często z dna zbiorników wodnych, gdzie pokrywa ją solanka. Może być także pozyskiwana z głębi ziemi, zawierając wtedy znaczną ilość wulkanicznego popiołu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Różowa 200g Chmara Blend
To mieszanka glinki czerwonej i białej. Łączy to co najlepsze w tych dwóch glinkach: jest łagodna, kojąca jak glinka biała , czyni skórę gładką, złuszczając martwy naskórek i zdrowo oczyszczoną jak glinka czerwona.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Glinka Zielona 200g Chmara Blend
Glinkę zieloną poleca się do stosowania do cery mieszanej, normalnej, tłustej. Glinka zawiera takie pierwiastki jak:krzem, potas, tlenki minerałów, magnez, mangan, dolomit, miedź, selen i fosfor
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hialuronian Sodu Ultramałocząsteczkowy 4,5 kDa (kwas hialuronowy) 3gram Esent
Kwas hiularonowy jest naturalnym składnikiem wszystkich tkanek organizmu człowieka. W skórze stanowi ona nawet 50 % objętości. Odpowiada on za zdolność wiązania przez skórę wody, a co za tym idzie jej jędrność, sprężystość... w skrócie piękny wygląd. Wraz z wiekiem stężenie kwasu w skórze spada, czego konsekwencją jest wiotczenie skóry, zmarszczki.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hialuronian Sodu Wielkocząsteczkowy 1,1 MDa (kwas hialuronowy) 3 gram Esent
Hialuronian sodu jest solą kwasu hialuronowego, naturalnego polisacharydu obecnego w organizmach żywych. Występuje w postaci biopolimeru, w którym naprzemiennie występują reszty D-glukuronowe i N-acetylo-D-glukozaminy, połączone wiązaniami β(1→4) i β(1→3) glikozydowymi.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat Czarnej Porzeczki - organic 100 ml ECOCERT Esent
Hydrolat , a dokładniej organiczny destylat z Czarnej Porzeczki pozyskiwany jest w procesie destylacji liści i kwitów porzeczki parą wodna. Krzewy porzeczki pochodzą z ekologicznych upraw. Ma postać niemal bezbarwnego płynu o charakterystycznym ,bardzo delikatnym zapachu
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat naturalny z melisy 100ml Esent
Surowiec dla przemysłu (Raw Material) : Hydrolat z melisy / Melissa Water
INCL : Melissa officinalis flower/leaf/stem water
Nr CAS : 84082-61-1
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z kwiatu pomarańczy (Neroli) 100ml Esent
Stosowany na skórę łagodzi stany zapalne, działa kojąco, zmniejsza zaczerwienienia. Chroni zwarty w skórze kolagen i elastynę przed przedwczesnym rozkładem ( czyli spowalnia oznaki starzenia ).
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Lawendy Wąskolistnej 100ml Esent
Ceniony jest za działania tonizujace, regenerujące, antyoksydacyjne i antyseptyczne. Nie można nie wspomnieć o relaksacyjnym wpływie zapachu hydrolatu na cały organizm.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Oczarowca Wirginijskiego 100ml Esent
Wspomaga gojenie ran i regenerację skóry, reguluje pracę gruczołów łojowych poprzez zmniejszenie produkcji sebum.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Róży Damasceńskiej 100ml Esent
Hydrolat organiczny, otrzymywany jest w wyniku destylacji kwiatów Róży Damasceńskiej, pochodzącej z Bułgarii ze słynnej Doliny Róż. Charakteryzuje się głębokim, różanym aromatem.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydrolat z Zielonej Herbaty - organic 100ml ECOCERT Esent
Hydrolat, a dokładniej destylat organiczny z listków herbaty, suszonych tuż po zbiorach, otrzymywany w procesie destylacji parą wodną, bez wspomagania procesami fermentacji itp. Kraj pochodzenia surowca Francja, certyfikowany we Francji przez ECOCERT.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydromanil 100g Chmara Blend
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Hydromanil 500g Chmara Blend
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isoamyl Laurate 100ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isoamyl Laurate 200ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isoamyl Laurate 500ml Chmara Blend
Isoamyl Laurate to nowoczesny emolient pochodzenia roślinnego, należący do grupy tzw. „zielonych emolientów”. Jest estrem alkoholu izoamylowego oraz kwasu laurynowego, pozyskiwanym najczęściej z odnawialnych surowców, takich jak olej kokosowy oraz buraki cukrowe.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 200ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate to ester alkoholu izopropylowego i kwasu mirystynowego (kwasu tłuszczowego naturalnie występującego w olejach kokosowym i palmowym). Jest to bardzo lekki emolient i może być używany jako olejek nośny w wielu zastosowaniach.
Dostępność: brak towaru
Isopropyl Myristate Mirystynian Izopropylu 500ml Zrób Swój Kosmetyk
Isopropyl Myristate jest dodawany do receptur, aby znacząco zmniejszyć uczucie tłustości i oleistości; doskonale sprawdza się w przepisach z dużymi ilościami maseł, które są znane z cięższego odczucia na skórze (np. masło shea).
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Jedwab Hydrolizowany 20ml ( Płynny Jedwab ) Esent
Jedwab hydrolizowany to substancja pochodząca z białek jedwabiu, które są bardzo podobne do tych występujących naturalnie we włosach i paznokciach. Znajduje się w postaci wodnego roztworu o niskiej masie cząsteczkowej, co umożliwia mu łatwe wnikanie w głąb skóry i włosów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Keratyna hydrolizowana 30ml Esent
Keratyna należy do grupy białek występujących naturalnie w skórze, włosach i paznokciach – jest ich podstawowym budulcem. Proces hydrolizy pozwala uzyskać keratynę o lepszym stopniu przyswajalności
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
Keratyna hydrolizowana na matowe włosy i paznokcie 100ml Esent
Surowiec dla przemysłu kosmetycznego (Raw Material) : Hydrolizat Keratyny - roztwór.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 1 - 3 dni
7,43 zł
Cena regularna:
9,90 zł










